Неділя, 11 квітня 2021
• Відтепер у Тернополі – «Кохання з другого погляду»! • Дитячі майданчики — не місце для вигулювання тварин • Рибне тріо із шляхетних переписів • «Кобзар» не простий, а… фронтовий! • «Війну не так легко стерти з пам’яті…» • «Відчула серцем, що цією справою буду дуже близька до України!» • Яка доля чекає на тернопільський літак? • У п’яти дворах розпочали ремонтні роботи • Посидіти в барі? Лише на літньому майданчику • ОСББ можуть заробити 20 тисяч гривень на міському конкурсі • Щоб ІТП працювали повноцінно, потрібен… розчерк пера президента • «Не можемо зачиняти двері перед пенсіонерами…» • Західноукраїнський національний університет: завжди на крок попереду! • Тернопіль залучає додаткові кошти на термомодернізацію будинків • «Дистанційне навчання – це не лише виклики, а й нові можливості» • Отцеві Любомиру було лише 24 роки… • Арсенко зі Скалата згуртував тисячі людей з усього світу • На території міської лікарні №2 облаштовують майданчик під встановлення кисневої бочки – генератора холодного кріогенного • У міських лікувальних закладах Тернополя розгорнуто 461 ліжко для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19 • Ситуація із захворюваністю на COVID-19 у закладах освіти Тернопільської громади стабільна
Позначка: рецепт номера
16 Квітня

Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...


Опубліковано: о 14:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

11 Лютого

«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...


Опубліковано: о 16:00

4 Лютого

Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

28 Січня

Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...


Опубліковано: о 16:00

21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

26 Листопада

350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...


Опубліковано: о 16:00

1234
Теми дня
11 Квітня
10 Квітня
9 Квітня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео