Четвер, 26 травня 2022
• На Тернопільщині відновили роботу камери фіксації порушень правил дорожнього руху • Внаслідок бойових дій постраждав 281 працівник, 96 з них загинули • У Тернополі тривають поточні ремонти доріг • Сергій Надал: «Українці – нація Героїв» • Інформаційна допомога українцям за кордоном – від Goodacity • Володимир Труш: “Немає кайданів, які зможуть скувати українців” • У Тернополі вшанували 161-річницю перепоховання Тараса Шевченка • Маріуполь — болюча рана. Історії маріупольців, які знайшли прихисток на Тернопільщині • Сергій Надал: «Тернопільські освітяни-волонтери на своєму прикладі навчають дітей любові до України» • “Щоб відволікти дітей від війни”. У Тернополі відсвяткували День Європи • З нагоди Дня Європи у Тернополі підняли прапор Європейського Союзу • Вкрали з банківського рахунку жінки з Бережанщини 48000 гривень • У Тернополі триває поточний ремонт ключової дороги міста – вулиці Богдана Хмельницького • “Почалася війна — зник ковід. А нас далі змушують вакцинуватись…” • Трагедія в селі Глібів: в річці втопився 45-річний чоловік • Побили, а потім вкрали скутер • Шахрай “продав” на пів мільйона неіснуючих бронежилетів • На війні загинув Михайло Яцковський з Теребовлянщини • Відійшов у Вічність Олександр Смик • Загибель двох хлопців у Теребовлі: справа пів року в суді, а її ще не почали слухати
Позначка: рецепт номера
16 Квітня

Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...


Опубліковано: о 14:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

11 Лютого

«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...


Опубліковано: о 16:00

4 Лютого

Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

28 Січня

Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...


Опубліковано: о 16:00

21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

26 Листопада

350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...


Опубліковано: о 16:00

1234
Теми дня
25 Травня
24 Травня
22 Травня
21 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео