Понеділок, 27 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Позначка: рецепт номера
14 Травня

Здається, впродовж свят ви вже перепробували всілякі м’ясні страви і вас нічим не здивувати? А ось і не всі...


Опубліковано: о 18:00

23 Квітня

Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...


Опубліковано: о 18:00

29 Березня

Викладати салат шарами, змащуючи кожен майонезом...


Опубліковано: о 16:00

21 Березня

З «НОВОЮ…» Ірина Ридзай поділилася ексклюзивними рецептами солодкої випічки...


Автор: Опубліковано: о 12:00

2 Березня

Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 14:00

13 Лютого

Ексклюзивні рецепти від м’ясної ресторації Gulden...


Опубліковано: о 18:00

1 Лютого

У м’ясній ресторації «Gulden» готують страви, з якими пов’язані легенди...


Автор: Опубліковано: о 15:00

22 Січня

Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...


Опубліковано: о 18:00

18 Січня

Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні...


Опубліковано: о 17:00

31 Грудня

Зверху потерти тістом з морозилки. Випікати 50 хв. при температурі 180 С...


Опубліковано: о 12:00

27 Листопада

Масу викласти зверху на м’ясо, помідори і гриби. Запікати 40-45 хвилин при температурі до 190 градусів....


Опубліковано: о 18:00

13 Листопада

Прикрасити збитими вершками (з цукровою пудрою та просіяним какао)...


Опубліковано: о 16:00

30 Жовтня

Подавати американський гарбузовий пиріг із корицею зі збитими вершками та духмяним чаєм...


Опубліковано: о 18:00

23 Жовтня

Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі...


Опубліковано: о 16:00

16 Жовтня

Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою...


Опубліковано: о 18:00

123
Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео