Субота, 19 жовтня 2019
• «Він був сильний тілом і духом…» • На вулицях Тернополя з’являться ще шість нових великогабаритних автобусів • Євро’2020: нестандартний формат • Тернополянка двічі за день обікрала магазин • Микулинецький цвинтар: живі історії за надгробками • Їм було лише 20… • Україна – на Євро’2020! • «Говори зі мною — бо словом також можна любити…» • Бездоганний дебют • Оновлення команди Сергія Надала: керівні посади у мерії займають молоді професіонали • «Паперовий король»… із Чорткова! • «Бідні люди багатої країни не побудують» • Як учаснику бойових дій отримати земельну ділянку? • У Житомирі «Нива» зберегла лідерство • Едуард Кольцов більше не керівник обласної юстиції • Ех, забава, забава аж до рання!.. • Тернопіль до опалювального сезону готовий! • Тернопільщину довірили Ігореві Сопелю із Хоросткова • Сергій Надал: «Ідеї Провідника ОУН залишаються актуальними досі» • Марія Бандера: «Прізвище Бандера – це і честь, і водночас важкий хрест»
Позначка: рецепт номера
24 Вересня

Такий медок з «доповненнями» неймовірно смакує для домашнього вжитку і чудово пасує у подарунок близьким та друзям...


Опубліковано: о 11:00

22 Серпня

– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком...


Опубліковано: о 11:00

20 Серпня

арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...


Опубліковано: о 14:00

12 Липня

Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів...


Опубліковано: о 16:00

28 Червня

Для тіста окремо змішати суху і рідку частини...


Опубліковано: о 18:00

28 Травня

4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку...


Опубліковано: о 18:00

14 Травня

Здається, впродовж свят ви вже перепробували всілякі м’ясні страви і вас нічим не здивувати? А ось і не всі...


Опубліковано: о 18:00

23 Квітня

Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...


Опубліковано: о 18:00

29 Березня

Викладати салат шарами, змащуючи кожен майонезом...


Опубліковано: о 16:00

21 Березня

З «НОВОЮ…» Ірина Ридзай поділилася ексклюзивними рецептами солодкої випічки...


Автор: Опубліковано: о 12:00

2 Березня

Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 14:00

13 Лютого

Ексклюзивні рецепти від м’ясної ресторації Gulden...


Опубліковано: о 18:00

1 Лютого

У м’ясній ресторації «Gulden» готують страви, з якими пов’язані легенди...


Автор: Опубліковано: о 15:00

22 Січня

Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...


Опубліковано: о 18:00

18 Січня

Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні...


Опубліковано: о 17:00

123
Теми дня
18 Жовтня
17 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео