Понеділок, 25 січня 2021
• Весна – як зима: прогноз погоди від народного синоптика Леоніда Горбаня • Суд Мілана пояснив, чому звільнив Віталія Марківа • “Лоханувся” через ОЛХ: у мешканця Чорткова шахрайка Аліна видурила 24 тисячі гривень • У Жеребках на Підволочищині замерз 37-річний чоловік • Тернополянка Ганна Загалюк пройшла Сибір, а нині святкує 95-річчя! • Тарифи на воду в Тернополі зросли на 10% • Подружжя вимагало в знайомого 5 тисяч доларів за нерозголошення делікатної інформації • “Одягнувся та вирішив вийти через вікно з… 4 поверху” • Улюблений смак на новий лад • Тернопільська легка атлетика відзначила найкращих спортсменів і тренерів минулого року • Із ран 11-річного Максимка вилучили понад 30 дробин… • 31-річний шоумен очолив управління в Тернопільській обласній державній адміністрації • У лікарні Шумської громади на Тернопіллі діток відтепер лікують в оновленому відділенні • Крилаті танці… на візку! • Потрібна допомога 11-річному тернополянину, якого поранили в спину • “Необґрунтоване підвищення тарифів ставить українців на межу виживання”. Депутати Тернопільської обласної ради звернулися з заявою до керівництва країни • Країна, яку «умом не понять» • “Нехай кожна фракція присягає на Євангелії, що говорить правду”, – владика Тихон благословив і окропив депутатів Тернопільської обласної ради • Щоб у здоров’ї ці свята відпровадити й інших дочекатися… • Сергій Надал: «Український газ належить українцям!»
Позначка: рецепт номера
16 Квітня

Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...


Опубліковано: о 14:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

11 Лютого

«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...


Опубліковано: о 16:00

4 Лютого

Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

28 Січня

Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...


Опубліковано: о 16:00

21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

26 Листопада

350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...


Опубліковано: о 16:00

1234
Теми дня
24 Січня
23 Січня
22 Січня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео