Неділя, 04 червня 2023
• Учні та вчителі ліцею на Тернопільщині купили позашляховик для захисників • У парку Тараса Шевченка відбудеться Всеукраїнська акція «Голоси дітей» • Труп лежав 18 місяців. На закинутій тракторній бригаді на Тернопільщині виявили останки чоловіка • Оголосили підозру «народному меру Тернополя» • Професорка ЗУНУ отримала нагороду імені Івана Виговського у Польщі • Три медалі здобули тернополяни на Чемпіонаті України з карате • «Життя заради мрії». Вдова Героя з Тернополя продовжує сімейну справу • Передали дрони військовим, вручили нагороди та розглянули низку питань: у ЗУНУ відбулося засідання Вченої ради • У Тернополі презентували книгу, яку написали… учні початкових класів • Пропонував 150 євро, щоб зам’яти “п’яну” їзду • Меморіальні дошки трьом Героям: у селі на Тернопільщині вшанували загиблих захисників • Смертельна аварія на Бережанщині • Тернопільські дітлахи продавали смаколики, щоб зібрати кошти для військових • «Контінентал» завершив весняну посівну й посадку картоплі • 40 лабораторій просто неба: у Тернополі відбулися Наукові пікніки • З 1 червня проїзд на маршрутах до садівничих товариств буде безкоштовний для власників пільгової «Соціальної карти тернополянина» • Вишиванка Бандери личить Залужному • На обійсті — 91 січкарня! • У Зарваниці відбулася всеукраїнська проща Марійських і Вівтарних дружин • Проборство, яке вмістило століття
Позначка: рецепт номера
16 Квітня

Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...


Опубліковано: о 14:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

11 Лютого

«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...


Опубліковано: о 16:00

4 Лютого

Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

28 Січня

Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...


Опубліковано: о 16:00

21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

26 Листопада

350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...


Опубліковано: о 16:00

1234
Теми дня
3 Червня
2 Червня
31 Травня