Вівторок, 22 серпня 2017
• Епістолярніхроніки: віршований місток між Тернополем та Вінницею • Мандрівник… з 40-країнним стажем! Тернополянин Олег Кошла знає, як подорожувати дешево та цікаво • Як у Козові козу водили і їй пам’ятника спорудили • 18-річна киянка стала «Міс Україна Всесвіт», виконавши гімн України англійською • Василь Махно: «Переконаний, що кожна зустріч чоловіка і жінки – неповторні» • Українські красуні знову приголомшують світ! • «Знайдемо вбивць нашого побратима зі Збаражчини!» • Мобільний інформаційний пункт управління юстиції завітав на Збаражчину • Батьки поспішали з-за кордону на похорон сина… • Консультує міністр юстиції Сергій Петренко. Як здати пай в оренду і не потрапити на вудку рейдерів? • У ДТП на Івано-Франківщині загинула 44-річна Ольга Веселовська з Гусятинщини • «Фільм вперше закінчиться тим, що українця не вб’ють…» • Вбивство у Вишнівці: що каже слідство? • Російський газ, олігархи та боротьба проти «альтернативи», або Чому тернополяни нині без гарячої води? • Мерія Тернополя стає ще більш прозорою перед громадою – створюється інтерактивна карта Реєстру комунального майна • Віктор Овчарук: «Ми маємо всебічно і комплексно підтримувати комунальні заклади» • Стратегічно важлива дорога Львів — Тернопіль з кожним днем стає кращою • Що буде після війни? • Убивство, побиття і розтрата: у прокуратурі Грузії розповіли, що Саакашвілі загрожують 11 років в’язниці • Тернопіль – одне з найкомфортніших міст для життя в Україні
Позначка: рецепт номера
30 Липня

Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку...


Опубліковано: о 14:00

22 Липня

Головку капусти очистити від зовнішніх листків, помістити в каструлю, залити підсоленою киплячою водою, варити 10 хвилин, поки не стане м'якою...


Опубліковано: о 14:00

9 Липня

Ми виросли, а рецепт бабусиного пирога не втрачає актуальності. Та й сезон малини знову настав! Отож, рецепт номера — бабусин пиріг з малиною...


Опубліковано: о 14:00

3 Червня

Йогурт обов’язково повинен бути кімнатної температури!...


Опубліковано: о 16:00

22 Квітня

Якщо ви втомилися від великодніх приготувань, та все ж хочете потішити рідних чи гостей смачною домашньою випічкою, радимо вам на Провідну неділю спекти «Кучерявого хлопчика» — більш простого у приготуванні й смачного пляцка складно знайти...


Опубліковано: о 18:00

1 Квітня

Рецепти від пані Стефи («в миру» — Маріанна Душар) вже навіть смачно читати. Тож закономірно, що її сторінка у Фейсбуці та блог мають багато шанувальників...


Опубліковано: о 10:47

12 Березня

Тернополянка Уляна Карпенко просто обожнює суші, причому не тільки смакувати, а й готувати. Разом з чоловіком вони часто готують цю популярну страву японської кухні  вдома — для себе і для друзів...


Опубліковано: о 16:06

4 Березня

— Сама не знаю, ким насправді я є: чи співачкою, яка має трьох дітей, чи мамою трьох дітей, яка співає… — усміхається солістка Тернопільської обласної філармонії Наталя Присіч...


Опубліковано: о 18:07

25 Лютого

Олег Ущенко — франківський режисер, письменник та колекціонер рецептів з усього світу...


Опубліковано: о 10:22

19 Лютого

Окрім декупажу, Ярина Затонська має ще одне захоплення — кулінарія, особливо жінка любить потішити рідних чимось солоденьким...


Опубліковано: о 12:14

26 Листопада

Якщо у вас немає спеціальної форми, можна просто склянкою витиснути кружальця і випікати пампушки на декові, застеленому листом пергаменту...


Опубліковано: о 16:11

29 Червня

На одну порцію: 250 мл вершків 35 %, 4 ст. ложки цукру, 5 г желатину, 50 г ягід за смаком...


Опубліковано: о 13:43

Теми дня
20 Серпня
19 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео