П’ятниця, 22 березня 2019
• Доступний спорт — у кожну школу Тернопілля! • ТНЕУ згуртував молодь, народжену перемагати! • Микола Томенко: «Об’єднання навколо Анатолія Гриценка матиме позитивний результат» • Степан Барна: «Наша спільна стратегія — створити щонайменше чотири округи з утилізації сміття в області» • Заміна старих маршруток: мерія оновлює автобусний парк Тернополя • Лікарі Тернопільщини – за якісні зміни в медицині! • Віктор Овчарук: «Особливо перспективним напрямком для Тернопільщини є медичний туризм» • Тернопільська кондитерка започаткувала акцію «Торт у подарунок» • Нові правила для керівництва «Нафтогазу України» • У збірній України з біатлону — троє тернополян • Тернопільський плавець Сергій Лисобей – чемпіон України з плавання • Володимир Гройсман: «Індустріальні парки — це можливість інвестувати та заробляти» • Голову Бережанської сільської ради Віктора Михащука засудили за корупцію • Британки знайшли своє коріння біля Тернополя • Тернопільському біатлону – 45! • Чекав згоди на одруження… 43 роки! • Не стриглася жодного разу! Найдовше волосся — у 15-річної киянки • Ні трактора, ні грошей… • На Монастирищині збудують масштабний музей лемківської культури • Віталій Колошиць із Чорткова їде до Італії на Чемпіонат світу з піци
Позначка: рецепт номера
21 Березня

З «НОВОЮ…» Ірина Ридзай поділилася ексклюзивними рецептами солодкої випічки...


Автор: Опубліковано: о 12:00

2 Березня

Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 14:00

13 Лютого

Ексклюзивні рецепти від м’ясної ресторації Gulden...


Опубліковано: о 18:00

1 Лютого

У м’ясній ресторації «Gulden» готують страви, з якими пов’язані легенди...


Автор: Опубліковано: о 15:00

22 Січня

Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...


Опубліковано: о 18:00

18 Січня

Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні...


Опубліковано: о 17:00

31 Грудня

Зверху потерти тістом з морозилки. Випікати 50 хв. при температурі 180 С...


Опубліковано: о 12:00

27 Листопада

Масу викласти зверху на м’ясо, помідори і гриби. Запікати 40-45 хвилин при температурі до 190 градусів....


Опубліковано: о 18:00

13 Листопада

Прикрасити збитими вершками (з цукровою пудрою та просіяним какао)...


Опубліковано: о 16:00

30 Жовтня

Подавати американський гарбузовий пиріг із корицею зі збитими вершками та духмяним чаєм...


Опубліковано: о 18:00

23 Жовтня

Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі...


Опубліковано: о 16:00

16 Жовтня

Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою...


Опубліковано: о 18:00

2 Жовтня

На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою...


Опубліковано: о 18:00

25 Вересня

Змішати пудинг і киплячий сироп та зварити крем, постійно помішуючи...


Опубліковано: о 18:00

18 Вересня

Дуже красиве і ніжне на смак печиво сподобається і дітям, і дорослим. Для його приготування потрібні прості інгредієнти і зовсім небагато часу...


Опубліковано: о 12:00

123
Теми дня
22 Березня
21 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео