Понеділок, 06 липня 2020
• На Тернопілля сунуть грози • Через спалах коронавірусу дитячий садочок №6 у Тернополі тимчасово призупиняє діяльність • З 6 липня аераційний фонтан на Тернопільському ставі працюватиме цілодобово • Сила грошей. Мама ексдепутата продала приміщення у центрі Тернополя майже за мільйон доларів, а син просить в людей пожертв • Перша онлайн вистава у Тернополі! “Рятуйте, мене женять!” (відео) • «Заплітати довге волосся дуже важко для рук. Але це єдиний мінус» • На пікнік! Курячий шашлик у маринаді з йогурту • На Тернопільщині живе 2113 переселенців з Криму і Донбасу • Ті, заради кого Мартен Фуркад завершив свою блискучу кар’єру • Катя Бужинська вперше показала личка своїх двійнят • «Боротьба за справедливість триває…» Суд оголосив вирок фігурантам справи щодо вбивства Віталія Ващенка • В обласному центрі запроваджують шкільний громадський бюджет • Тернопільська «Нива» вийде з відпустки 15 липня • Сергій Надал привітав військовослужбовців 44-ої окремої артилерійської бригади • Сьогодні суд оголосить вирок по справі щодо вбивства Віталія Ващенка • «Казав – повернуся за рік, а повернувся у труні…» На війні загинув сержант із Тернополя Іван Дедюх • Де навчають… «на тата», або «Тато-клуб» для тернополян • Легендарні львівські «Карпати» не дограють сезон? • Тернопіль оновлюється попри карантин та різке зменшення фінансування • І син, і фільм! Щедрий червень для Джамали
Позначка: рецепт номера
16 Квітня

Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...


Опубліковано: о 14:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

11 Лютого

«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...


Опубліковано: о 16:00

4 Лютого

Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

28 Січня

Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...


Опубліковано: о 16:00

21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

26 Листопада

350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...


Опубліковано: о 16:00

1234
Теми дня
6 Липня
5 Липня
4 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео