Головку капусти очистити від зовнішніх листків, помістити в каструлю, залити підсоленою киплячою водою, варити 10 хвилин, поки не стане м'якою...
Опубліковано: о 14:00
Ми виросли, а рецепт бабусиного пирога не втрачає актуальності. Та й сезон малини знову настав! Отож, рецепт номера — бабусин пиріг з малиною...
Опубліковано: о 14:00
Ягода чорної смородини — це справжня «вітамінна бомба» для людського організму. У її складі величезна кількість вітамінів С, В1, РР, а також ціла низка корисних мікроелементів і мінералів...
Опубліковано: о 18:00
У мальовничому іспанському місті Малага, що на узбережжі Середземного моря, тернопільська художниця Марія Ділай живе уже два роки...
Автор: Мар’яна ЮХНО-ЛУЧКА • Опубліковано: о 14:00
“На шашлик” — ці слова мають магічний вплив на всіх, незалежно від віку і статі...
Опубліковано: о 16:00
Шпинат посідає перше місце серед зелених листкових овочів за здатністю запобігати онкологічним захворюванням...
Опубліковано: о 16:00
Пані Людмила Лиховид — волинянка, мешкає у Ковелі. Колись у Тернополі, який їй дуже подобається, особливо наш став, вона бувала частіше: приїжджала до брата, нині, на жаль, уже покійного...
Опубліковано: о 18:00
Якщо ви втомилися від великодніх приготувань, та все ж хочете потішити рідних чи гостей смачною домашньою випічкою, радимо вам на Провідну неділю спекти «Кучерявого хлопчика» — більш простого у приготуванні й смачного пляцка складно знайти...
Опубліковано: о 18:00
Поки ми впродовж години спілкувалися з пані Марією за горнятком духмяного чаю у затишній кухні парафіяльного будиночка в Пронятині, їй телефонували щонайменше тричі...
Автор: Мар’яна ЮХНО-ЛУЧКА • Опубліковано: о 12:09
У цієї жінки — справжній талант кондитера. Їй майстерно вдаються не тільки пляцки, торти та тістечка, а й весільні короваї, які у Зоряни Павлів часто замовляють у сезон весіль...
Опубліковано: о 18:00
Найприємніші миті — коли уся родина збирається разом...
Опубліковано: о 15:05
Тернополянка Уляна Карпенко просто обожнює суші, причому не тільки смакувати, а й готувати. Разом з чоловіком вони часто готують цю популярну страву японської кухні вдома — для себе і для друзів...
Опубліковано: о 16:06
— Сама не знаю, ким насправді я є: чи співачкою, яка має трьох дітей, чи мамою трьох дітей, яка співає… — усміхається солістка Тернопільської обласної філармонії Наталя Присіч...
Опубліковано: о 18:07
Олег Ущенко — франківський режисер, письменник та колекціонер рецептів з усього світу...
Опубліковано: о 10:22
Окрім декупажу, Ярина Затонська має ще одне захоплення — кулінарія, особливо жінка любить потішити рідних чимось солоденьким...
Опубліковано: о 12:14