Субота, 25 січня 2020
• Вірші… мовою жестів! • Фільм «Віддана»: головна героїня говорить голосом… тернополянки • Тернополянам покажуть, як… палає Кремль! • Ігор Мединський більше не очолюватиме управління транспорту Тернополя • «Ню»анси однієї виставки • Міська рада Тернополя сформувала Оперативний штаб для попередження поширення грипу та ГРВІ • «Aurevoir» для новорічної красуні, або Як правильно позбутися ялинки? • Tvorchість тернополян – на нацвідборі до «Євробачення» • Підприємцю Ігорю Скрипці підкинули… похоронний вінок • Тернополянам лише дещиці не вистачило до нагород Юнацької Олімпіади • Той, хто створив «Ниву» • Віталій Гринів: «Настав час демонструвати високі результати» • «Кожна вдала операція – перемога усього відділення» • Де шукати… сніг? • Які зміни в 2020-ому чекають українських заробітчан? • Світлана Пушкар: «Чому закрили справу про загибель мого чоловіка?» • Сергій Надал: «Акт Злуки показав усьому світові – українці це державна нація» • Герої вистояли, не витримав бетон… • «Кінець епохи бідності»: тільки для кого?! • 20 облич’2019: Наталя Присіч
Рубрика: Кухня
21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

26 Листопада

350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...


Опубліковано: о 16:00

19 Листопада

Гарбуз запечений за турецьким рецептом з егейської кухні. Такий гарбуз добре подавати з йогуртово-часниковим соусом. Запечений гарбуз — відмінний гарнір для птиці та риби...


Опубліковано: о 16:00

12 Листопада

Перекус по-турецьки...


Опубліковано: о 14:00

5 Листопада

Цю страву сміливо можна назвати святковою...


Опубліковано: о 16:00

29 Жовтня

Дуже ефектна і не менш смачна страва. Рецепт м’яса з гарбузом в духовці нескладний...


Опубліковано: о 16:00

22 Жовтня

3 солодкі яблука, 3 груші, 2 яйця, 125 мл молока, 2 ст. л. оливкової олії, 4-5 ст. л. ванільного цукру, 150 г борошна, 1 ст. л. цукру, 1 пакетик розпушувача, дрібка солі, жменя очищених лісових горіхів...


Опубліковано: о 16:00

24 Вересня

Такий медок з «доповненнями» неймовірно смакує для домашнього вжитку і чудово пасує у подарунок близьким та друзям...


Опубліковано: о 11:00

22 Серпня

– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком...


Опубліковано: о 11:00

20 Серпня

арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...


Опубліковано: о 14:00

12 Липня

Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів...


Опубліковано: о 16:00

Теми дня
24 Січня
23 Січня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео