Вівторок, 12 листопада 2019
• Вітаю в ХХІ столітті… • Вижила завдяки… цукеркам • Сигара берек – трубочки з бринзою • Зі світу по клаптику – нареченій сукня • Ніжна і грізна Могилевська знову покохала • Аграрії з Тернопільщини виступили проти продажу землі в Україні • Привокзальна площа зміниться до невпізнання • Переможець «Озеряни’2019» виконав олімпійський норматив • Про знищені сидіння, поліцію і загадки регламенту • У Тернополі будують унікальний собор в древньовізантійському стилі • Онука італійського диктатора Муссоліні вимагає покарати фанатів «Селтика» • Придбав смартфон за…фальшиві долари • Менше, ніж в УПЛ, легіонерів тільки в Сербії • У Тернополі запрацював новий автобусний маршрут №35 з великими низькопідлоговими автобусами • А ви їли нині на сніданок… магній? • Ловися, фотокадре, вдалий та ще кращий! • Скільки тернополяни заплатять за централізоване опалення у жовтні? • Найбільша модернізація комунальної інфраструктури за останніх 60 років • З листопада документи водія — в смартфоні • Відбір на чемпіонат світу’2022: знову слід виграти групу
Рубрика: Кухня
5 Листопада

Цю страву сміливо можна назвати святковою...


Опубліковано: о 16:00

29 Жовтня

Дуже ефектна і не менш смачна страва. Рецепт м’яса з гарбузом в духовці нескладний...


Опубліковано: о 16:00

22 Жовтня

3 солодкі яблука, 3 груші, 2 яйця, 125 мл молока, 2 ст. л. оливкової олії, 4-5 ст. л. ванільного цукру, 150 г борошна, 1 ст. л. цукру, 1 пакетик розпушувача, дрібка солі, жменя очищених лісових горіхів...


Опубліковано: о 16:00

24 Вересня

Такий медок з «доповненнями» неймовірно смакує для домашнього вжитку і чудово пасує у подарунок близьким та друзям...


Опубліковано: о 11:00

22 Серпня

– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком...


Опубліковано: о 11:00

20 Серпня

арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...


Опубліковано: о 14:00

12 Липня

Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів...


Опубліковано: о 16:00

28 Червня

Для тіста окремо змішати суху і рідку частини...


Опубліковано: о 18:00

25 Червня

Що означає – їсти фрукти? «Ото ще дурня!» – подумаєте ви. Велике діло – зібрати чи купити фрукти та й їсти собі їх із задоволенням
...


Опубліковано: о 18:00

28 Травня

4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку...


Опубліковано: о 18:00

14 Травня

Здається, впродовж свят ви вже перепробували всілякі м’ясні страви і вас нічим не здивувати? А ось і не всі...


Опубліковано: о 18:00

23 Квітня

Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...


Опубліковано: о 18:00

29 Березня

Викладати салат шарами, змащуючи кожен майонезом...


Опубліковано: о 16:00

2 Березня

Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 14:00

22 Січня

Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...


Опубліковано: о 18:00

Теми дня
12 Листопада
11 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео