Вівторок, 02 березня 2021
• Ярославу Стасюку з Теребовлі було 29 років… • Як відбувається вакцинація від COVID-19 на Тернопільщині? • Продавала будинок, заплатила… шахраєві • Злодії із Запоріжжя “чистили” квартири тернополян • “Теплом зігріємо серця”: у Тернополі провели акцію для дітей учасників АТО-ООС • Що згубило Русь і губить нас? • ТОП-5 страв з печінки • Весні – бути з фестом “Ї”! • Шахрай представився… помічником прокурора • На Тернопільщині у 2020 році «Контінентал Фармерз Груп» сплатила понад 574,3 млн. грн. податків • Вантажівка розчавила жінку… • Врятував хлопчика, який стояв на підвіконні… • З 1 березня — індексація пенсій! • «Мій чоловік по голосу відчуває, коли я вишиваю» • Покататись на сноутюбах і встановити рекорд! • «Стрілець має відповісти за свій негідний вчинок!» • «Океан Ельзи» везе до Тернополя «Оранжерею» • Вірші Лесі Українки – англійською та французькою • Тернопілля знову «помаранчеве». Що заборонять? • У Тернопільських школах оновлюють харчоблоки для безпечного та здорового харчування дітей
Рубрика: Кухня
28 Лютого

На закуску номера
...


Опубліковано: о 10:05

21 Лютого

Що приготувати смачне на вихідних для родини?...


Опубліковано: о 8:08

14 Лютого

На закуску номера...


Опубліковано: о 9:38

5 Лютого

«Гречана каша – чудовий варіант для легкого сніданку, але просто гречка, погодьтесь, нудно, – вважає український кухар Євген Клопотенко. – Тому я вирішив доповнити її копченими ковбасками, а саму крупу зварити у зеленому чаї. Вийшло дуже смачно та, головне, небанально. Дуже раджу приготувати гречку за моїм простим рецептом – гречка у зеленому чаї з томатами і ковбасками...


Опубліковано: о 10:00

31 Січня

На закуску номера...


Опубліковано: о 9:23

23 Січня

Приготуйте для рідних у вихідні...


Опубліковано: о 8:00

20 Грудня

Іноді взимку мені хочеться відчути справжній смак літа...


Опубліковано: о 9:12

13 Грудня

«Вогонь життя» — одна з найбільш красномовних китайських назв імбиру...


Опубліковано: о 8:30

6 Грудня

«Яскравий і ніжний, з цитрусовим ароматом, хрусткими горішками і п’янким присмаком свята, що наближається…...


Опубліковано: о 8:50

14 Листопада

Немає нічого кращого у вогкий осінній вечір, ніж гарячий коктейль. Крім традиційного глінтвейну (підігріте червоне вино з цукром і прянощами), в холод можна зігрітися безалкогольною версією цього напою. Навіть дітям...


Опубліковано: о 10:00

3 Жовтня

Панкейки – пишні млинці, дуже популярні в США і Канаді.
Майже у кожній американській сім’ї є свої фірмові рецепти панкейків і варіанти їх подачі: з медом або сиропом, з фруктами чи солодощами....


Опубліковано: о 10:00

20 Вересня

Смачні мариновані сливи – чудове доповнення до різноманітних смаколиків...


Опубліковано: о 10:00

13 Вересня

Коли у вересні 1983 року пані Маріанна Бурос, постійна авторка колонки рецептів у New York Times, вперше написала про сливовий пляцок, ніхто й не підозрював, що саме він стане найпопулярнішим і найжаданнішим рецептом в історії газети...


Опубліковано: о 9:00

6 Вересня

День потрібно починати з величезної порції задоволення...


Опубліковано: о 8:26

23 Серпня

«Нас чекають довгі святкові вихідні, а отже – треба мати щось смачненьке, якщо раптом гостина...


Опубліковано: о 9:22

Теми дня
1 Березня
28 Лютого
27 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео