Що приготувати смачне на вихідних для родини?...
Опубліковано: о 8:08
«Гречана каша – чудовий варіант для легкого сніданку, але просто гречка, погодьтесь, нудно, – вважає український кухар Євген Клопотенко. – Тому я вирішив доповнити її копченими ковбасками, а саму крупу зварити у зеленому чаї. Вийшло дуже смачно та, головне, небанально. Дуже раджу приготувати гречку за моїм простим рецептом – гречка у зеленому чаї з томатами і ковбасками...
Опубліковано: о 10:00
Іноді взимку мені хочеться відчути справжній смак літа...
Опубліковано: о 9:12
«Вогонь життя» — одна з найбільш красномовних китайських назв імбиру...
Опубліковано: о 8:30
«Яскравий і ніжний, з цитрусовим ароматом, хрусткими горішками і п’янким присмаком свята, що наближається…...
Опубліковано: о 8:50
Немає нічого кращого у вогкий осінній вечір, ніж гарячий коктейль. Крім традиційного глінтвейну (підігріте червоне вино з цукром і прянощами), в холод можна зігрітися безалкогольною версією цього напою. Навіть дітям...
Опубліковано: о 10:00
Панкейки – пишні млинці, дуже популярні в США і Канаді.
Майже у кожній американській сім’ї є свої фірмові рецепти панкейків і варіанти їх подачі: з медом або сиропом, з фруктами чи солодощами....
Опубліковано: о 10:00
Смачні мариновані сливи – чудове доповнення до різноманітних смаколиків...
Опубліковано: о 10:00
Коли у вересні 1983 року пані Маріанна Бурос, постійна авторка колонки рецептів у New York Times, вперше написала про сливовий пляцок, ніхто й не підозрював, що саме він стане найпопулярнішим і найжаданнішим рецептом в історії газети...
Опубліковано: о 9:00
День потрібно починати з величезної порції задоволення...
Опубліковано: о 8:26
«Нас чекають довгі святкові вихідні, а отже – треба мати щось смачненьке, якщо раптом гостина...
Опубліковано: о 9:22