Середа, 01 квітня 2020
• За порушення карантину заплатять по 17 тисяч гривень • У голови Монастириської міської ради діагностували COVID-19 • Боротьба з коронавірусом: у Тернополі посилили заходи безпеки • Вандал познущався над пам’ятником воїнам Другої світової війни • Ринок землі в Україні: що потрібно знати? • Сергій Сивохо більше не радник секретаря РНБО • Верховна Рада призначила нових очільників МОЗ і Мінфіну • Верховна Рада звільнила очільників МОЗ і міністерства фінансів • У Тернопільській області діятимуть мобільні медичні бригади • “Корона”: як врятувати хворого • «Все буде добре!» — кажу собі, хоч у мене — коронавірус» • В Україні підтверджено 480 випадків COVID-19 • Коронавірус: МОЗ повідомило критерії, за якими людину вважають контактною • 10 рецептів імбирних напоїв для міцного імунітету • П’ять продуктів, які найкраще захищають від коронавірусу • На Тернопільщині – 57 випадків COVID-19 • Як зробити багаторазову маску від коронавірусу власноруч • На Тернопільщині коронавірус виявили у півторарічної дитини • Коронавірус забрав життя чоловіка з Монастирищини • Відомі логотипи у стилі карантину
Рубрика: Кухня
29 Березня

Свіжий імбир містить більше десятка антивірусних компонентів, перешкоджає проникненню інфекції в організм, тому надзвичайно корисний для зміцнення імунітету...


Опубліковано: о 15:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

11 Лютого

«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...


Опубліковано: о 16:00

4 Лютого

Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

28 Січня

Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...


Опубліковано: о 16:00

27 Січня

Ні, хвилюватися зарано — улюблені продукти та напої з прилавків магазинів не зникнуть, а от уже звичну для нас назву змінять
...


Опубліковано: о 18:00

21 Січня

Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...


Опубліковано: о 18:00

31 Грудня

Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...


Опубліковано: о 17:00

24 Грудня

Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...


Опубліковано: о 18:00

10 Грудня

Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Опубліковано: о 16:00

3 Грудня

Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...


Опубліковано: о 16:00

Теми дня
1 Квітня
31 Березня
30 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео