Четвер, 25 квітня 2024
• “Найважче розпаковувати речі друзів, які загинули…” – волонтерка з Тернопільщини • Ні причепа, ні грошей. Тернополянин потрапив на “гачок” шахраїв • Викрав велосипед у тернополянки і заховав у свій підвал • “Віра, піст і молитва – секрет довголіття”. На Тернопільщині привітали 100-літню ювілярку • Дев’ять вишитих портретів Тараса Шевченка представили у музеї в Тернополі • Захисниця “Кнопка” — навідниця кулемета • Донечку Героя Олександра Довбенька із Чортківщини назвали на честь батька • У Тернополі пограбували чоловіків, які їхали по гуманітарну допомогу для ЗСУ • Легендарний дядя Гріша з Херсона відвідав Збараж • Бойовим “котикам” – від теребовлянських Котиків • Голова громади з Тернопільщини відвідав Саудівську Аравію • Тернополянка випала із вікна 8-го поверху… • Тіло лежало на березі ставка… Чоловіка з Почаєва шукали більше трьох місяців • “Присвятив життя Богові, Україні та вихованню кількох поколінь священнослужителів”. Відійшов у Вічність відомий священник із Тернопільщини • “Ворог обірвав молоде життя…” Козівська громада попрощалася із загиблим Героєм • На Бережанщині перекинувся автомобіль: двоє постраждалих • Тернопільських спортсменок привітала перша леді Франції Бріжит Макрон • “Щоб наші військові мали ґрунт під ногами”. У Тернополі провели акцію за право на демобілізацію • Захисниця з Тернопільщини отримала високу нагороду від Головнокомандувача ЗСУ • На березі річки на Тернопільщині знайшли тіло 56-річного чоловіка
Рубрика: Кухня
24 Вересня

Такий медок з «доповненнями» неймовірно смакує для домашнього вжитку і чудово пасує у подарунок близьким та друзям...


Опубліковано: о 11:00

22 Серпня

– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком...


Опубліковано: о 11:00

20 Серпня

арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...


Опубліковано: о 14:00

12 Липня

Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів...


Опубліковано: о 16:00

28 Червня

Для тіста окремо змішати суху і рідку частини...


Опубліковано: о 18:00

25 Червня

Що означає – їсти фрукти? «Ото ще дурня!» – подумаєте ви. Велике діло – зібрати чи купити фрукти та й їсти собі їх із задоволенням
...


Опубліковано: о 18:00

28 Травня

4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку...


Опубліковано: о 18:00

14 Травня

Здається, впродовж свят ви вже перепробували всілякі м’ясні страви і вас нічим не здивувати? А ось і не всі...


Опубліковано: о 18:00

23 Квітня

Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...


Опубліковано: о 18:00

29 Березня

Викладати салат шарами, змащуючи кожен майонезом...


Опубліковано: о 16:00

2 Березня

Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 14:00

22 Січня

Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...


Опубліковано: о 18:00

18 Січня

Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні...


Опубліковано: о 17:00

31 Грудня

Зверху потерти тістом з морозилки. Випікати 50 хв. при температурі 180 С...


Опубліковано: о 12:00

27 Листопада

Масу викласти зверху на м’ясо, помідори і гриби. Запікати 40-45 хвилин при температурі до 190 градусів....


Опубліковано: о 18:00

Теми дня
2 Квітня
1 Квітня
31 Березня
30 Березня
29 Березня