Такий медок з «доповненнями» неймовірно смакує для домашнього вжитку і чудово пасує у подарунок близьким та друзям...
Опубліковано: о 11:00
– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком...
Опубліковано: о 11:00
арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...
Опубліковано: о 14:00
Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів...
Опубліковано: о 16:00
Для тіста окремо змішати суху і рідку частини...
Опубліковано: о 18:00
Що означає – їсти фрукти? «Ото ще дурня!» – подумаєте ви. Велике діло – зібрати чи купити фрукти та й їсти собі їх із задоволенням
...
Опубліковано: о 18:00
4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку...
Опубліковано: о 18:00
Здається, впродовж свят ви вже перепробували всілякі м’ясні страви і вас нічим не здивувати? А ось і не всі...
Опубліковано: о 18:00
Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...
Опубліковано: о 18:00
Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...
Опубліковано: о 14:00
Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...
Опубліковано: о 18:00
Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні...
Опубліковано: о 17:00
Зверху потерти тістом з морозилки. Випікати 50 хв. при температурі 180 С...
Опубліковано: о 12:00
Масу викласти зверху на м’ясо, помідори і гриби. Запікати 40-45 хвилин при температурі до 190 градусів....
Опубліковано: о 18:00
“Щоб наші військові мали ґрунт під ногами”. У Тернополі провели акцію за право на демобілізацію
11:25