Середа, 19 грудня 2018
• До дня Святого Миколая подарунки від Держпродспоживслужби • Чому ми не любимо владу, або Про причини, чому ми виплескуємо агресію і невдоволення проти тих, хто «потрапить під руку» • Наставники у торгівлі – хто вони? • Мерія Тернополя продовжує боротися з незаконними забудовами • Паралельна ВІР-туальність • Заробітчанство: що і де шукає риба? • Більшість тернополян обрали електронний квиток • До Тернополя їдуть сучасні великі автобуси! • Новий рік без олів’є? Вибір є! • Колеги-нардепи підготували багато неприємних запитань до Юлії Тимошенко • Віктор Ющенко закликав українців об’єднатися • Невдала помста рейдерів-«радикалів» Яциковських • Які ще дурні можуть голосувати сьогодні за афериста Ляшка?! • Все буде кіно: Тернопіль втретє накриє «КіноХвилею» • В «Укрпошті» діє резиденція новорічного чарівника • Як Петро Порошенко зміцнив позиції української мови на радіо, ТБ, в кіно і освіті • Майже 350 мільйонів гривень залучили громади Тернопілля на реалізацію інфраструктурних проектів • «Йде Різдво» –жива автентика від Ірини Музики • Поджазували на славу! • На Тернопільщині створили громадську організацію Спілка воїнів та волонтерів АТО
«Чорний ліс» — вишнева спокуса

Опубліковано: 23 Червня о 14:00 57


Торт «Чорний ліс» або, як його ще називають, шварцвальдський вишневий торт, — один з найпопулярніших десертів у світі.


Він не тільки дуже смачний, а й ще надзвичайно красивий. Навіть якщо ви не прикрашатимете свій кулінарний шедевр, а просто оформите його вершками, все одно буде дуже гарно.

Бісквіт: 140 г вершкового масла, 200 г чорного шоколаду, 8 яєць, 500 г цукру, 120 г какао-порошку, 200 г борошна, 2 ч. л. розпушувача для тіста.
Ганаш (крем для прикрашання): 400 г вершків 33-36%, 150 г чорного шоколаду.
Начинка: 400 г вишень, 200 мл води, 100 мл кіршвассеру (вишневого бренді або настоянки), 200 г цукру, 1 ч. л. кориці.
Крем: 400 мл вершків 33-36%, 4 ч. л. цукрової пудри.
Декор: 100 г шоколаду.
Спекти почергово два бісквітних коржі — тобто замішати тісто для двох бісквітів окремо. Для цього потрібно брати половину інгредієнтів. Спочатку яйця збити з цукром в щільну масу, паралельно розтопити на паровій бані шоколад разом з вершковим маслом. До розтопленого шоколаду додати яєчну суміш і перемішати. Просіяти в тісто сухі інгредієнти і ретельно перемішати. Випікати бісквіти по 40 хвилин при температурі 180 ° С.
Для ганаша натерти на тертці шоколад, паралельно довівши вершки до кипіння. Залити шоколад вершками і перемішати.
Для вишневої начинки з’єднати цукор з водою і довести до кипіння. Зняти з вогню і додати кіршвассер. Залити вишні сиропом і додати корицю. Затягнути начинку та ганаш харчовою плівкою і поставити у холодильник на 5-8 годин. Процідити вишні, а рідину залишити — вона буде просоченням для торта.
Кожен бісквіт розрізати на два коржі, а ганаш збити до міцних піків. Для крему збити вершки з цукровою пудрою. Кожен корж просочити вишневим сиропом, зробити «кільця» з ганаша і викласти вишні. Накрити все другим коржем. Верх і краї змастити вершками.
Прикрасити торт можна по-різному. Можна розтопити шоколад і зробити патьоки по краях, а можна зробити візерунки за допомогою залишків крему та кондитерського мішка. Але зверху обов’язково викласти вишеньки! Готовий торт краще поставити в холодильник на ніч.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Квитками та солодкими подарунками юних глядачів забезпечили працівники Держпродспоживслужби...


Автор: Опубліковано: о 20:28


Такі прості методи дозволяють уникнути надмірного стресу. Вони дають змогу мислити тверезо і захистять нас від зовнішніх маніпуляцій...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


У мережі «АТБ» впроваджено систему передання знань досвідченими співробітниками новачкам...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Виконавчим комітетом ТМР прийнято рішення демонтувати тимчасові споруди, незаконно зведені на вул. Князя Острозького...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Міцно заплющила очі, щоб зосередитись на проханні до Неба, щоб мрія неодмінно здійснилась...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:00



Теми дня
18 Грудня
17 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео