Неділя, 19 листопада 2017
• Андрій Шевченко: «Ніколи не замислювався про долю Філімонова після мого гола у ворота збірної Росії. Це його особисте…» • У Тернополі встановили додаткове освітлення на 50-ти пішохідних переходах • Квіти на узбіччі доріг • Кіно, яке змушує думати… • «Ходить гарбуз»… по Тернополю! • Оголошено переможців «Громадського бюджету Тернополя’2018» • Консультує міністр юстиції Павло Петренко. Як отримати землю учаснику АТО? • Сергій Надал: «Тернопільські пенсіонери повинні завжди відчувати турботу та соціальну підтримку міста» • Виповнюється 100 років відновлення УАПЦ • Шушен — Мекка передсезонного біатлону • Медреформа по-тернопільськи: з електронною базою і без раптових рішень • «Ми не мали їхати з цим таксистом…» • Вшануймо пам’ять про українських Героїв! • Наталю досі не поховали… • У Києві визнали, що загальноукраїнською альтернативою дорогому газу є дешева та екологічно чиста енергія • Андрій Лучанко: «Я не прагну слави будь-якою ціною…» • Не треба і війни… За цей рік на дорогах Тернопільщини в аваріях загинуло 64 людини • Завдяки програмі термомодернізації тернополяни можуть не боятися зими і «тарифних сюрпризів» від центру • У кожній намистині — відблиск душі! • Дубай у… вишиванках!  
Бабусин пиріг з малиною — смак дитинства

Опубліковано: 9 Липня о 14:0067



Ми виросли, а рецепт бабусиного пирога не втрачає актуальності. Та й сезон малини знову настав! Отож, рецепт номера — бабусин пиріг з малиною.


З дитинства в пам’яті смачна картина: маленька бабусина кухня, з якої долинає запаморочливий запах свіжоспеченого пирога з малиною, кожен шматочок якого просто танув у роті, змушуючи тягнутися до тарілки з випічкою знову й знову…

Ми виросли, а рецепт бабусиного пирога не втрачає актуальності. Та й сезон малини знову настав! Отож, рецепт номера — бабусин пиріг з малиною.

Для тіста:

малина — 200 г;
цукор — 200 г;
яйця — 3 шт.;
борошно — 1 скл.;
сода — 1 чайна ложка.

 Для начинки:

малина — 200 г;
цукор — 200 г.

Візьміть всю малину (400 г) і ретельно подрібніть її блендером. Яйця потрібно добре збити з цукром міксером, потім додати до отриманої маси все борошно і соду, ще раз перемішати. Вилити туди половину маси малини, після чого все перенести на заздалегідь змащену форму і поставити в добре розігріту духовку на півгодини.

Дістаньте готовий пиріг з малиною і розріжте його вздовж на коржі, які слід промастити малиновою начинкою, що залишилася. Зверху цей апетитний кулінарний шедевр можна прикрасити свіжими ягідками.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Днями інтернет-портал football24.ua взяв детальне інтерв’ю у нового старого тренера, фрагменти якого ми пропонуємо нині до вашої уваги...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Триває також облаштування додаткового освітлення пішохідних переходів сигнальними ліхтарями в рамках проекту «Громадського бюджету 2017»...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Ми живемо у час якогось божевільного парадоксу. Нині, коли все продається, а отже, має свою ціну, ціна начебто найдорожчої у світі речі – людського життя — впала до страхітливо низької позначки...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


«Стрімголов» – повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. У стрічці немає героїв, це історія, в якій головні – «негерої», каже режисер...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00


Після вистави усіх гостей свята запросили на "гарбузовий" благодійний ярмарок...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00



Теми дня
19 Листопада
18 Листопада
17 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео