П’ятниця, 20 липня 2018
• Сергій Надал: «Традиція, єдність і спільна праця — основи сильної України» • Бійка біля “Алюру”: підозрюваний у вбивстві Віталія Гнитишина відмовився від апеляції • Котельні на альтернативному паливі: вимогу часу підтвердив суд • Розпочалася третя черга ремонту дамби Тернопільського ставу • Тернопільська «Нива» програла у попередньому етапі Кубка України • «Файне Місто»: буде вибухово! • Померла п’ятирічна дівчинка, яка втратила маму і бабусю у ДТП • За підтримки держави чотири родини з Тернопільщини отримали сертифікати на нове житло • Президент України Петро Порошенко у Зарваниці: «Ми з вами молимося за мир, за Україну. І я переконаний: Господь почує нашу молитву» • Руслан Друк та Уляна Джигринюк: «З глини можна зробити все!» • Щоб райський відпочинок не обернувся… пекельними випробуваннями • Скільки коштують труси у брендового Ляшка? • Омріяний мотоцикл став фатальним… • Некрасива, зате розумна… • Джолі витягне «брудний щоденник» • У тебе завжди є я • Шварц потрапить до Книги рекордів Гіннеса.. • Тернопільщина отримає новий транш на соціально-економічний розвиток територій • У Тернополі — великий жіночий футбол! • Степан Барна: «Тернопілля вийшло на провідні позиції в Україні за рейтингом інвестиційної привабливості, тепер головна проблема — бажання людей працювати»
Бабусин пиріг з малиною — смак дитинства

Опубліковано: 9 Липня о 14:00 911


Ми виросли, а рецепт бабусиного пирога не втрачає актуальності. Та й сезон малини знову настав! Отож, рецепт номера — бабусин пиріг з малиною.


З дитинства в пам’яті смачна картина: маленька бабусина кухня, з якої долинає запаморочливий запах свіжоспеченого пирога з малиною, кожен шматочок якого просто танув у роті, змушуючи тягнутися до тарілки з випічкою знову й знову…

Ми виросли, а рецепт бабусиного пирога не втрачає актуальності. Та й сезон малини знову настав! Отож, рецепт номера — бабусин пиріг з малиною.

Для тіста:

малина — 200 г;
цукор — 200 г;
яйця — 3 шт.;
борошно — 1 скл.;
сода — 1 чайна ложка.

 Для начинки:

малина — 200 г;
цукор — 200 г.

Візьміть всю малину (400 г) і ретельно подрібніть її блендером. Яйця потрібно добре збити з цукром міксером, потім додати до отриманої маси все борошно і соду, ще раз перемішати. Вилити туди половину маси малини, після чого все перенести на заздалегідь змащену форму і поставити в добре розігріту духовку на півгодини.

Дістаньте готовий пиріг з малиною і розріжте його вздовж на коржі, які слід промастити малиновою начинкою, що залишилася. Зверху цей апетитний кулінарний шедевр можна прикрасити свіжими ягідками.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Міський голова Тернополя відзначив також дух єдності, який спостерігається під час прощі до Зарваниці, і висловив сподівання, що така ж єдність буде панувати у спільних справах на благо громад і України
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Затриманий у залі суду ховав обличчя від присутніх...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 18:08


Завдяки котельням на альтернативному паливі Тернопіль буде поступово відмовлятися від дорогого російського газу і переходити на дешеві українські енергоджерела...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:00


За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, під час ремонту вказаної ділянки громадський транспорт курсуватиме без змін...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Свій єдиний гол гравець «Ниви» Пікуль забив вже під час пенальті, а суперникам вдалося це зробити значно швидше ...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:00



Теми дня
20 Липня
19 Липня
18 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео