Нещодавно, 22 серпня, актриса Ольга Сумська відзначила свій ювілей – 50 років. З цієї нагоди наважилася на достатньо еротичну фотосесію та розповіла про свої слабкості у їжі й нелюбов до спорту.
Фото та інтерв’ю Сумської були зроблені у рамках спецпроекту сайту «JetSetter».
— Сьогодні почуваюся впевненою, знаю свої сильні сторони і, коли дивлюся на ранні фотографії, ні про що не шкодую. Тільки після сорока років я відчула, що міцно стою на землі, незважаючи на попередні успіхи, — зізналася актриса. — Хоча, звичайно ж, рішення взяти участь в еротичній зйомці далося мені нелегко. Все-таки я знаю свої слабкі сторони, є кілька зайвих кілограмів, якими не задоволена: в школі я важила 63, а зараз 68, а іноді і всі 70.
Що ж до спорту, то його Ольга не любить, хоча пробіжки робить регулярно.
— На жаль, у мене немає сил на спортивні заняття. Раніше я думала про хірургічні втручаннях для ідеального тіла, але мій чоловік заборонив про це навіть думати. Уявляєте, на які жертви можуть піти жінки заради власної краси! Але я завжди думаю про наслідки і не зможу зважитися на це. Проте можу похвалитися пробіжками. Навіть у відрядження завжди беру з собою кросівки. Востаннє на зйомках у Польщі бігала по місцевих вуличках невеликого міста. Захоплююся також присіданнями і, якщо немає під рукою гантелей, беру пляшки з водою і змушую себе виконувати вправи, — додала Ольга. — Я не шанувальник масажу, не можу розслабитися від відчуття чужих рук на своєму тілі, але в басейні обов’язково вмикаю сильний напір води, який діє, як душ Шарко. Практикую також контрастний душ, починаючи з гарячої води і закінчуючи крижаною.
У їжі Ольга, як і, мабуть, більшість актрис, себе обмежує, але має деякі слабкості.
— Чорна ікра з шампанським «Cristal». Це поєднання вводить мене в екстаз. Вважаю, що жінці потрібно вміти відпустити себе і дозволити отримати задоволення від їжі. Уявіть тільки собі свіжі пиріжки з вишнею і з домашнім молоком або запечену картопельку! Я завжди люблю готувати вдома, можу навіть після роботи вночі прийти і приготувати пісний борщ з базиліком без будь-яких засмажувань або парові овочі з запеченими креветками. Це щастя — зібратися за домашнім столом, — переконана іменинниця.
Джерело: НОВА Тернопільська газета