П’ятниця, 28 лютого 2020
• Йожефу Сабо – 80! • З 1 березня в Тернополі можна зареєструвати дитину у школу через електронну чергу • 14-річна матуся з Тернопільщини залишилася сама з дитиною… • Як тернополяни весну зустрічатимуть: з концертом, майстер-класами і навіть квестом! • Настя Бачинська здобула «бронзу» на Кубку світу • Холод рекорду не завада • «Простіть!» – благала дружина водія на похороні…» • Українська команда здобула золото на чемпіонаті Європи з біатлону в Білорусі • У Тернополі відбувся міжнародний турнір із футзалу пам’яті полковника СБУ Руслана Муляра • «Уханьська евакуація» – свідчення повної професійної непридатності центральної влади • Породілля з Борщова звинувачує лікарів у смерті дитини • «Євробачення’2020»: український «соловей» на роттердамській сцені • Підозрюваних у підпалі автомобіля Романа Довбенка перевірили на поліграфі • Олена Підгрушна виграла для України єдину медаль • «Happy Birthday, Mr. President!» • У Збаражі отруїлися 25 студентів • Фатальна аварія через ожеледицю • Відомі тернополянки — у сукнях від Роксолани • Ф’юрі знову король! • В очікуванні пандемії коронавірусу: головне – виграти час
Фрикадельки з волоськими горіхами і журавлиновим соусом від пані Стефи

Опубліковано: 24 Грудня о 18:00 80


Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор.


Фарш повинен бути пісним, бо горіхи досить масні і з фаршем будуть гарно доповнюватися.
Фарш заправити і добре вимішати. До фаршу додати лимон – він дуже гарно пасуватиме до ягідного соусу.
Мокрими руками виробляти фрикадельки, в середину кожної класти 2-3 ягідки журавлини. Підсмажити на олії і відставити.

Журавлину викласти в олію, де смажилися фрикадельки, додати вино, підцукрувати і дати покипіти 5 хвилин під покришкою. Зблендерувати і перевірити смак – має бути кисло-солодкий.

Викласти фрикадельки на журавлиновий соус і трохи прогріти.

Дуже смакує з печеним гарбузом.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У видатного українського футболіста та тренера день народження один раз на чотири роки – 29 лютого...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Днями керівник благодійного фонду «Я — майбутнє України» Марта Левченко з Чернівців написала у Фейсбуці вражаючу історію однієї своєї підопічної
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Звісно ж, її усі чекають… А тернополяни ще й гарячу зустріч влаштують!...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Юна тернополянка Анастасія Бачинська торує собі шлях до олімпійської ліцензії...


Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00



Теми дня
28 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео