Субота, 25 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Гарбуз, начинений гречкою з грибами та ковбасками

Опубліковано: 23 Жовтня о 16:00 71


Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


1 гарбуз, 1,5 скл. гречки, 4,5 скл. води, 1 ч. л. солі, щіпка перцю, 300 г печериць, 2 цибулини, 100 г пастернаку, 200 г мисливських ковбасок.

Промити гречку в холодній воді, вкинути в киплячу воду або залити окропом в пропорції 1: 3. Після цього поставити гречку на вогонь, довести до кипіння, посолити і поперчити. Прокип’ятити 5 хвилин і зняти з вогню. Настоювати під закритою кришкою 15 хв.

Гарбуз промити, зрізати «шапочку». Ложкою вийняти насіння і м’якоть. Зубочистками прикріпити кришку до основної частини. Змастити гарбуз зовні олією і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.

Очищений пастернак порізати кружальцями завтовшки півсантиметра. Обсмажити на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору.

Порізати гриби довільно, цибулю — півкільцями. Обсмажити цибулю на олії. Додати гриби. Посолити і поперчити за смаком наприкінці (щоб гриби не пустили сік). Додати порізані ковбаски.

Змішати готову кашу, обсмажені з цибулею гриби і ковбаски, смажений пастернак. Підготовлений гарбуз наповнити фаршем і накрити кришкою. Викласти гарбуз на деко. Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео