Неділя, 22 вересня 2019
• Свідки по справі вбивства Віталія Ващенка не з’являються до суду • Тайсон Ф’юрі: «Я переможу Усика однією рукою, а другу можете прив’язати в мене за спиною» • Три великі дні в історії Народного Руху • Жан Беленюк – знову чемпіон світу! • Затримали чоловіка, який грабував людей на вокзалі у Тернополі • Перша «віцеміс Земля» — із Тернополя! • Історія збаразького костелу, який будували польські князі • Тернопільські нардепи: хто і куди? • Міхаель Шумахер: чи є шанс на диво? • «Чотири (!) роки судять ексдиректора лісгоспу, який збив насмерть мого сина…» • «Може, Терендеха до санаторію відправити…» • У Тернополі — гурт «Скрябін» із… голосом Юрка Юрченка • «Чоловік надихатиме мене на більші спортивні звершення» • Субсидії і пільги у новому сезоні: хто і як їх буде виплачувати? • Відомий боєць без правил використав у якості груші… літню людину • «Слуга народу» готує нові вибори • Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська – на п’єдесталі етапу Кубка світу в Парижі • Федір Стригун: «Тернопіль повинен стати Меккою для українських театрів» • «Буковель» надихає! • «Він жив і загинув як Герой…»
Гарбуз, начинений гречкою з грибами та ковбасками

Опубліковано: 23 Жовтня о 16:00 84


Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


1 гарбуз, 1,5 скл. гречки, 4,5 скл. води, 1 ч. л. солі, щіпка перцю, 300 г печериць, 2 цибулини, 100 г пастернаку, 200 г мисливських ковбасок.

Промити гречку в холодній воді, вкинути в киплячу воду або залити окропом в пропорції 1: 3. Після цього поставити гречку на вогонь, довести до кипіння, посолити і поперчити. Прокип’ятити 5 хвилин і зняти з вогню. Настоювати під закритою кришкою 15 хв.

Гарбуз промити, зрізати «шапочку». Ложкою вийняти насіння і м’якоть. Зубочистками прикріпити кришку до основної частини. Змастити гарбуз зовні олією і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.

Очищений пастернак порізати кружальцями завтовшки півсантиметра. Обсмажити на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору.

Порізати гриби довільно, цибулю — півкільцями. Обсмажити цибулю на олії. Додати гриби. Посолити і поперчити за смаком наприкінці (щоб гриби не пустили сік). Додати порізані ковбаски.

Змішати готову кашу, обсмажені з цибулею гриби і ковбаски, смажений пастернак. Підготовлений гарбуз наповнити фаршем і накрити кришкою. Викласти гарбуз на деко. Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

20 вересня у Тернопільському міськрайонному суді мало відбутися засідання по справі щодо вбивства громадського активіста і депутата Кременецької міської ради Віталія Ващенка з Кременця, але слухання перенесли, оскільки не прибув жоден із запрошених свідків...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 19:52


Минулої суботи, 14 вересня, ексчемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі в Лас-Вегасі (США) здобув очікувану перемогу над шведським боксером Отто Валліном...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


У ці дні (8-10 вересня) минуло 30 років з дня проведення Установчого з’їзду Народного Руху...


Рубрика: Опубліковано: о 17:00


Тепер у статусі нардепа...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


33-річний крадій двічі нападав і грабував чоловіків...


Рубрика: Опубліковано: о 15:00



Теми дня
20 Вересня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео