Середа, 20 січня 2021
• У парку Шевченка працює мобільний пункт обігріву • Чин освячення Йорданської води звершили на набережній Тернопільського ставу • Для сімейних лікарів Тернополя виділили 10 000 швидких тестів на COVID-19 • Шукають свідків, які бачили, як пенсіонерка випала з маршрутки №12 • Голова ОТГ заплатить штраф, бо сам себе преміював • На Тернопільщині троє “тітушок” вимагали кошти від перевізників до Італії • На закуску номера: перезавантажуємося! • «Почистив» торгові кіоски на ринку • Сутенерка з Дніпра тримала бордель у Тернополі • Володимир Лаба з Підгаєччини переніс унікальну операцію з трансплантації нирки від посмертного донора • Тепер в Україні штрафуватимуть підприємців за відсутність масок у клієнтів • Близько 20-ти одиниць спецтехніки працювало на вулицях Тернополя у ніч з 13 на 14 січня • «Український Шерлок Холмс»… з тернопільським акцентом! • «Завдяки своїм учням я навчилася казати «ні» і говорити те, що думаю» • Авто… своїми руками! • Було ваше, стало наше, або Чому злодюги не відчувають страху? • Сергій Надал: «Олігархи та уряд штучно викачують кошти із громад за рахунок підвищення ціни на газ і електрику» • «Шість років будував хату, а злодії спалили за годину…» • Українці – до Польщі, а Войцех – в Україну • Нас не можна так принижувати!
Гарбуз, начинений гречкою з грибами та ковбасками

Опубліковано: 23 Жовтня о 16:00 100


Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


1 гарбуз, 1,5 скл. гречки, 4,5 скл. води, 1 ч. л. солі, щіпка перцю, 300 г печериць, 2 цибулини, 100 г пастернаку, 200 г мисливських ковбасок.

Промити гречку в холодній воді, вкинути в киплячу воду або залити окропом в пропорції 1: 3. Після цього поставити гречку на вогонь, довести до кипіння, посолити і поперчити. Прокип’ятити 5 хвилин і зняти з вогню. Настоювати під закритою кришкою 15 хв.

Гарбуз промити, зрізати «шапочку». Ложкою вийняти насіння і м’якоть. Зубочистками прикріпити кришку до основної частини. Змастити гарбуз зовні олією і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.

Очищений пастернак порізати кружальцями завтовшки півсантиметра. Обсмажити на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору.

Порізати гриби довільно, цибулю — півкільцями. Обсмажити цибулю на олії. Додати гриби. Посолити і поперчити за смаком наприкінці (щоб гриби не пустили сік). Додати порізані ковбаски.

Змішати готову кашу, обсмажені з цибулею гриби і ковбаски, смажений пастернак. Підготовлений гарбуз наповнити фаршем і накрити кришкою. Викласти гарбуз на деко. Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

З 15 січня у парку імені Т. Шевченка функціонує мобільний пункт обігріву, роботу якого розгорнуто у зв’язку із значним зниженням температури повітря...


Опубліковано: о 15:28


19 січня, у День Богоявлення Господнього, традиційно на набережній Тернопільського ставу відбувся чин освячення Йорданської води...


Опубліковано: о 13:24


Днями КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» у м. Тернополі отримало 10 000 швидких тестів для виявлення антигенів коронавірусу COVID-19 Ag...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:51


З транспортного засобу в Тернополі випала пасажирка. Жінка, 1936 року народження отримала тілесні ушкодження...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:32


Голову ОТГ на Тернопільщині притягнули до відповідальності через преміювання в умовах конфлікту інтересів...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:28



Теми дня
19 Січня
18 Січня
17 Січня
15 Січня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео