П’ятниця, 13 грудня 2019
• Тернополянин Віталій Гринів виступив на Кубку світу в Новій Зеландії • «Тернопільський» кліп гурту СКАЙ • Олену Підгрушну повернули до основної команди • Мер Тернополя виконав обіцянку — у міста буде своя сміттєсортувальна лінія! • По той бік Дива: як працює Фабрика святого Миколая у Тернополі • Єврокубкова весна: pro et contra • «Кусючі» комунальні тарифи — «завдяки» Верховній Раді та Кабінету Міністрів • «Соловей співає. Допоки голос має» • Яніна Соколова: «Моє життя не таке феєричне, як здається…» • Купили 6 тонн щебню і відремонтували дорогу! • Волонтер, лікар-доброволець Віктор Панфілов: «Кожен сантиметр землі на Донбасі политий кров’ю наших побратимів, не можемо віддати її…» • За чергову брехню “свободівці” натовкли “слугу” Богданця • Навіть небо раділо у Великих Бірках! • Юрій Ходаковський: «Якщо порівняти розвиток регіону з людським організмом, то дороги – це його вени» • Депутати Тернопільської облради просять Володимира Зеленського взяти справу Мирошниченка під особистий контроль • Підсумки зустрічі нормандської четвірки: про що домовилися Зеленський і Путін • Крапля сонця на зимовій тарілці: кому корисно їсти хурму? • Ліниві кнедлики з грибним рагу • Накрили бордель у Тернополі • Фест погуляли! Так виглядало найдорожче весілля України 2019-го
Гарбуз, начинений гречкою з грибами та ковбасками

Опубліковано: 23 Жовтня о 16:00 87


Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


1 гарбуз, 1,5 скл. гречки, 4,5 скл. води, 1 ч. л. солі, щіпка перцю, 300 г печериць, 2 цибулини, 100 г пастернаку, 200 г мисливських ковбасок.

Промити гречку в холодній воді, вкинути в киплячу воду або залити окропом в пропорції 1: 3. Після цього поставити гречку на вогонь, довести до кипіння, посолити і поперчити. Прокип’ятити 5 хвилин і зняти з вогню. Настоювати під закритою кришкою 15 хв.

Гарбуз промити, зрізати «шапочку». Ложкою вийняти насіння і м’якоть. Зубочистками прикріпити кришку до основної частини. Змастити гарбуз зовні олією і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.

Очищений пастернак порізати кружальцями завтовшки півсантиметра. Обсмажити на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору.

Порізати гриби довільно, цибулю — півкільцями. Обсмажити цибулю на олії. Додати гриби. Посолити і поперчити за смаком наприкінці (щоб гриби не пустили сік). Додати порізані ковбаски.

Змішати готову кашу, обсмажені з цибулею гриби і ковбаски, смажений пастернак. Підготовлений гарбуз наповнити фаршем і накрити кришкою. Викласти гарбуз на деко. Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Новозеланський Кембрідж прийняв у вихідні черговий етап Кубка світу з велотреку...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Фронтмен гурту Олег Собчук поділився своїми думками щодо нової відеороботи...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Інша тернополянка, Анастасія Меркушина, виступить на Кубку IBU
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


За останнім опитуванням соціологічної групи “Рейтинг”, проведеним на замовлення Міжнародного республіканського інституту (США), тернополяни назвали своє місто одним з найкращих для реалізації своїх можливостей...


Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


Найочікуваніше, найсвітліше і найдобріше свято… День святого Миколая — це день, коли усі — і дорослі, і малеча, чекають на Диво...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
12 Грудня
11 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео