Четвер, 12 грудня 2019
• Тернополянин Віталій Гринів виступив на Кубку світу в Новій Зеландії • «Тернопільський» кліп гурту СКАЙ • Олену Підгрушну повернули до основної команди • Мер Тернополя виконав обіцянку — у міста буде своя сміттєсортувальна лінія! • По той бік Дива: як працює Фабрика святого Миколая у Тернополі • Єврокубкова весна: pro et contra • «Кусючі» комунальні тарифи — «завдяки» Верховній Раді та Кабінету Міністрів • «Соловей співає. Допоки голос має» • Яніна Соколова: «Моє життя не таке феєричне, як здається…» • Купили 6 тонн щебню і відремонтували дорогу! • Волонтер, лікар-доброволець Віктор Панфілов: «Кожен сантиметр землі на Донбасі политий кров’ю наших побратимів, не можемо віддати її…» • За чергову брехню “свободівці” натовкли “слугу” Богданця • Навіть небо раділо у Великих Бірках! • Юрій Ходаковський: «Якщо порівняти розвиток регіону з людським організмом, то дороги – це його вени» • Депутати Тернопільської облради просять Володимира Зеленського взяти справу Мирошниченка під особистий контроль • Підсумки зустрічі нормандської четвірки: про що домовилися Зеленський і Путін • Крапля сонця на зимовій тарілці: кому корисно їсти хурму? • Ліниві кнедлики з грибним рагу • Накрили бордель у Тернополі • Фест погуляли! Так виглядало найдорожче весілля України 2019-го
Гарбуз запечений по-турецьки: ідеальний гарнір для птиці та риби

Опубліковано: 19 Листопада о 16:00 68


Гарбуз запечений за турецьким рецептом з егейської кухні. Такий гарбуз добре подавати з йогуртово-часниковим соусом. Запечений гарбуз — відмінний гарнір для птиці та риби.


Що потрібно:

Гарбуз очищений — 1 кг, цибуля ріпчаста — 3 шт., часник — 5-6 зубців, перець чилі пластівцями — за смаком, перець чорний мелений — за смаком, борошно — 1-2 ст. ложки, томатна паста — 1 ст. ложка, вода — 150 мл.

Зверху на гарбуз розкласти шматочки вершкового масла. Форму з гарбузом поставити в нагріту духовку до 180 градусів, запікати 1 годину, в кінці на 5 хвилин поставити під гриль, щоб отримати гарну рум’яну скоринку. Подавати запечений гарбуз з йогуртово-часниковим соусом.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Новозеланський Кембрідж прийняв у вихідні черговий етап Кубка світу з велотреку...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Фронтмен гурту Олег Собчук поділився своїми думками щодо нової відеороботи...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Інша тернополянка, Анастасія Меркушина, виступить на Кубку IBU
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


За останнім опитуванням соціологічної групи “Рейтинг”, проведеним на замовлення Міжнародного республіканського інституту (США), тернополяни назвали своє місто одним з найкращих для реалізації своїх можливостей...


Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


Найочікуваніше, найсвітліше і найдобріше свято… День святого Миколая — це день, коли усі — і дорослі, і малеча, чекають на Диво...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
12 Грудня
11 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео