Середа, 20 вересня 2017
• У краєзнавчий музей — по чари минулого • Захотіли хлопці рибки… • Смертельна аварія поблизу Скалата • Борщівського цвіту — по всьому світу! • Дяк і колишній боксер Богдан Коропецький: «Є щось значиміше, ніж просто фізична краса жінки» • Мама чотирьох дітей власноруч побудувала дім • Чи буде без неї держава? • «Тернопільська медицина не гірша від закордонної» • Медики Лановецької районної лікарні врятували ногу Людмилі Йонзі після того, як кінцівку… відтяло мотокосаркою • Андрій Лучанко присвятив «Небо падає» Устиму Голоднюку • Тернополянин Володимир Кріса: той, хто творить місто… з паперу! • Слюсар-електрик КП «Тернопільелектротранс» Володимир Кінь: «Тролейбуси курсуватимуть за будь-якої погоди» • Юрій Левкович: «Ми – на порозі масштабного… мостопаду» • Комунальники роблять все можливе, щоб повернути гарячу воду в оселі тернополян • Тернопільська делегація взяла участь у XXVIІ Економічному форумі в Польщі • Винних у смерті Тараса Слободяна так і не знайшли… • Професійний провокатор з Росії підкидає у Тернополі «хабарі» • Степан Барна: «44-та бригада – це приклад героїзму не в умовах мирного часу, а в боях на східних рубежах України» • П’ять помилок Міхеїла • Для власників «Картки тернополянина» вартість проїзду в міському транспорті не зміниться
Гарбузова запіканка

Опубліковано: 9 Вересня о 18:0017



Усі ми знаємо, як багато корисних речовин містить гарбуз і як важко змусити дітей їсти гарбузову кашу.


Саме тому пропонуємо спробувати приготувати запіканку з гарбуза та сиру, яка подарує подвійну користь дитячому організму та потішить приємним смаком. До гарбузової запіканки можна додавати цукати, родзинки, горішки чи шоколад. У поєднанні з такими ласощами запіканка вмить зникне з вашого столу.

Складники:
гарбуз — 400 г
сир кисломолочний — 350 г
яйця — 2 шт.
цукор — за смаком
горіхи
масло вершкове для змащування форми

Приготування:
Змастити форму маслом, увімкнути піч грітися до 180 градусів.
Натерти на дрібній тертці гарбуз. Протерти через сито або збити у блендері сир (можна цього і не робити, але дітям повітряні і суфлеподібні запіканки дуже подобаються). З’єднати натертий гарбуз, сир, додати яйця, цукор, подрібнені горішки, добре розмішати і викласти у форму. Залежно від соковитості гарбуза і сиру випікати 40-50 хвилин.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У вівторок, 19 вересня, до 130-річчя першої української крайової етнографічної виставки у Тернополі  обласний краєзнавчий музей запрошує на фольклорно-етнографічну імпрезу «Мінливі чари минулого»...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Свою провину чоловіки визнали. Один з них уже притягувався до відповідальності за браконьєрство...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


На момент автопригоди в салоні ВАЗу перебувало ще двоє пасажирів. Їх з травмами госпіталізували до лікарні. Пасажир іномарки травм не отримав...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


На “борщові ріки, вишивані береги” —  таким був маршрут вихідного дня у неділю, 10 вересня,  чи не більшості тернополян...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


Дяк Богдан Коропецький з Тернополя – колишній боксер, кандидат у майстри спорту. Практикує бокс, кікбоксинг, шотокан-карате, тайцзицюань, рукопашний бій, джиу-джитсу, айкідо, дзюдо...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 10:00



Теми дня
17 Вересня
16 Вересня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео