Понеділок, 20 листопада 2017
• Lama пояснила феномен своєї молодості • Андрій Шевченко: «Ніколи не замислювався про долю Філімонова після мого гола у ворота збірної Росії. Це його особисте…» • У Тернополі встановили додаткове освітлення на 50-ти пішохідних переходах • Квіти на узбіччі доріг • Кіно, яке змушує думати… • «Ходить гарбуз»… по Тернополю! • Оголошено переможців «Громадського бюджету Тернополя’2018» • Консультує міністр юстиції Павло Петренко. Як отримати землю учаснику АТО? • Сергій Надал: «Тернопільські пенсіонери повинні завжди відчувати турботу та соціальну підтримку міста» • Виповнюється 100 років відновлення УАПЦ • Шушен — Мекка передсезонного біатлону • Медреформа по-тернопільськи: з електронною базою і без раптових рішень • «Ми не мали їхати з цим таксистом…» • Вшануймо пам’ять про українських Героїв! • Наталю досі не поховали… • У Києві визнали, що загальноукраїнською альтернативою дорогому газу є дешева та екологічно чиста енергія • Андрій Лучанко: «Я не прагну слави будь-якою ціною…» • Не треба і війни… За цей рік на дорогах Тернопільщини в аваріях загинуло 64 людини • Завдяки програмі термомодернізації тернополяни можуть не боятися зими і «тарифних сюрпризів» від центру • У кожній намистині — відблиск душі!
Гарбузова запіканка

Опубліковано: 9 Вересня о 18:0034



Усі ми знаємо, як багато корисних речовин містить гарбуз і як важко змусити дітей їсти гарбузову кашу.


Саме тому пропонуємо спробувати приготувати запіканку з гарбуза та сиру, яка подарує подвійну користь дитячому організму та потішить приємним смаком. До гарбузової запіканки можна додавати цукати, родзинки, горішки чи шоколад. У поєднанні з такими ласощами запіканка вмить зникне з вашого столу.

Складники:
гарбуз — 400 г
сир кисломолочний — 350 г
яйця — 2 шт.
цукор — за смаком
горіхи
масло вершкове для змащування форми

Приготування:
Змастити форму маслом, увімкнути піч грітися до 180 градусів.
Натерти на дрібній тертці гарбуз. Протерти через сито або збити у блендері сир (можна цього і не робити, але дітям повітряні і суфлеподібні запіканки дуже подобаються). З’єднати натертий гарбуз, сир, додати яйця, цукор, подрібнені горішки, добре розмішати і викласти у форму. Залежно від соковитості гарбуза і сиру випікати 40-50 хвилин.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Красі і молодості співачки Lama можна тільки позаздрити — в 41 рік Наталя Дзеньків на вигляд значно молодша за свій вік...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Днями інтернет-портал football24.ua взяв детальне інтерв’ю у нового старого тренера, фрагменти якого ми пропонуємо нині до вашої уваги...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Триває також облаштування додаткового освітлення пішохідних переходів сигнальними ліхтарями в рамках проекту «Громадського бюджету 2017»...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Ми живемо у час якогось божевільного парадоксу. Нині, коли все продається, а отже, має свою ціну, ціна начебто найдорожчої у світі речі – людського життя — впала до страхітливо низької позначки...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


«Стрімголов» – повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. У стрічці немає героїв, це історія, в якій головні – «негерої», каже режисер...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00



Теми дня
19 Листопада
18 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео