П’ятниця, 19 квітня 2024
• На Рівненщині знайшли давню ікону художника з Тернопільщини • Володимир Шкробот: «Життя рахує не кроки, які ти зробив, а сліди, які залишиш для суспільства» • За 12000 доларів тернополянин обіцяв ухилянтам «порішати» з військкоматом • 100-річна ювілярка з Козівської громади • 12-метровий рушник “родом” із Тернопільщини мандрує світом • У Тернополі поліцейські психологи організували іпотерапевтичний захід для поранених бійців і їхніх сімей • Різанина на Бережанщині: потерпілий в реанімації • 40 дітей військових із Тернопільщини влітку вирушать на оздоровлення до Латвії • Учні Васильковецької школи на Тернопільщині отримали новий автобус • Влітку росія планує посилити наступ на чотирьох напрямках • У Тернополі винесли вирок водієві, який скоїв смертельну аварію в Угорщині • Дубову алею на спомин про загиблих Героїв висадили у Тернополі • Велосипедист збив дитину на дамбі в Тернополі • Резонансні справи, гучні розслідування, фінансові питання: Сергій Зюбаненко зустрівся із журналістами • У Тернополі презентували книгу історика, загиблого захисника Любомира Крупи • На плечі – тату троянди. На Підгаєччині виявили мертвого чоловіка • Аграрії Тернопільщини завершили посів ранніх зернових культур • За ніч обікрав чотири магазини в Ланівцях • Народила донечку вдома. Медики допомогли породіллі з Теребовлянщини • У Тернополі з новою програмою виступить CHEEV
Гарбузова запіканка

Опубліковано: 9 Вересня о 18:00 990


Усі ми знаємо, як багато корисних речовин містить гарбуз і як важко змусити дітей їсти гарбузову кашу.


Саме тому пропонуємо спробувати приготувати запіканку з гарбуза та сиру, яка подарує подвійну користь дитячому організму та потішить приємним смаком. До гарбузової запіканки можна додавати цукати, родзинки, горішки чи шоколад. У поєднанні з такими ласощами запіканка вмить зникне з вашого столу.

Складники:
гарбуз — 400 г
сир кисломолочний — 350 г
яйця — 2 шт.
цукор — за смаком
горіхи
масло вершкове для змащування форми

Приготування:
Змастити форму маслом, увімкнути піч грітися до 180 градусів.
Натерти на дрібній тертці гарбуз. Протерти через сито або збити у блендері сир (можна цього і не робити, але дітям повітряні і суфлеподібні запіканки дуже подобаються). З’єднати натертий гарбуз, сир, додати яйця, цукор, подрібнені горішки, добре розмішати і викласти у форму. Залежно від соковитості гарбуза і сиру випікати 40-50 хвилин.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

На Рівненщині виявили ікону 1779 року кременецького художника Федора Лісневича. ...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:28


Майже 22 роки тому керівником Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні призначили Володимира Шкробота – хірурга за фахом і менеджера за покликанням...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:38


Способи отримати в казино гроші з бонуса за реєстрацію з виводом на карту.
Бонус за реєстрацію без депозита в українських казино не є вигадкою. Гральні заклади використовують бездеп без обов’язкового поповнення рахунку для заохочення нових гравців...


Рубрика: Опубліковано: о 10:10


Ще одну схему ухилення від мобілізації припинили тернопільські поліцейські...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:29


15 квітня свій 100-літній ювілей відзначила жителька с.Конюхи Козівської громади Катерина Петрівна Шенклер...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:06



Теми дня
19 Квітня
17 Квітня
16 Квітня
15 Квітня
13 Квітня