Неділя, 31 травня 2020
• Село Бриків Шумського району з висоти пташиного польоту • Романтичне освідчення на полігоні • У центрі Тернополя з’явиться ще одна відпочинкова зона • Як готувати спаржу: мінімалізм в усьому! • Тернопільська міська дитяча лікарня отримала сучасний УЗД-апарат • Оновлені харчоблок і пральня у дитсадку № 6 • Голова правління «Одеської кіностудії» Андрій Осіпов: «У Тернополі є такі люди і така енергія, які дозволяють саме цьому місту бути лідером в українській кінематографії» • Для розвитку міст потрібні час і досвід • Віктор Овчарук:«Співпраця ОТГ та кооперативів може стати взаємовигідним механізмом розвитку і гарантією фінансової стабільності останніх» • Автомобільні «корки»: наслідки і причини • Тернополянка Анна Кріль — призерка міжнародного онлайнконкурсу юних піаністів • У Тернополі почала діяти нова транспортна мережа • Експрокурор Юрій Ковалик відбуває покарання у Кагарлицькій виправній колонії на Київщині • «Їжа королів» – на тернопільському полі! • Олімпіада в Токіо може не відбутися взагалі • Дитсадки у Тернополі запрацюють першого червня • Файне місто повертається до звичного життя • Футбол знову з нами! • Прощання з Ерітьє • Протоієрей Дмитро Лисак та його дружина пані Марія відсвяткували золоте весілля
Гарбузовий пиріг із корицею

Опубліковано: 30 Жовтня о 18:00 209


Подавати американський гарбузовий пиріг із корицею зі збитими вершками та духмяним чаєм.


Цей десерт у США часто прикрашає стіл під час осінніх свят, а також на Різдво. Основна відмінність у приготуванні американського гарбузового пирога від нашого — багато спецій. Кориця, імбир, гвоздика, мускатний горіх… Завдяки такій різноманітності найніжніша вершково-гарбузова начинка набуває надзвичайного пряного аромату.

Для тіста: 300 г борошна, 1 яйце, 100 г вершкового масла, 50 г маргарину, 1 ст. ложка цукру, 0,5 ст. ложки оцту (або лимонного соку), щіпка солі,100 мл холодної води.

Для начинки: 500 г гарбуза, 350 мл жирних вершків, 50 г цукру, 120 г коричневого цукру, 2 яйця, 0,5 ч. ложки кориці, спеції за смаком: імбир, мускатний горіх, кардамон, гвоздика, духмяний перець, щіпка солі.

 Приготування:

Гарбуз помити, очистити від насіння і волокон. Викласти на застелене папером для випічки деко і поставити у розігріту до 180°С духовку приблизно на годину. Поки запікається гарбуз, приготувати основу для пирога. Змішати просіяне борошно, сіль і цукор. Холодні масло і маргарин посікти ножем і додати у борошно. Ножем подрібнити масло з борошном так, щоб у тісті залишалися невеликі шматочки масла. Яйце трохи збити виделкою, додати у тісто і перемішати. Змішати оцет із дуже холодною водою, влити у тісто і швидко перемішати.

З тіста сформувати приплюснутий корж, загорнути його в плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин, щоб воно охололо.

Для начинки із запеченого гарбуза зняти шкірку і перемолоти блендером до однорідного стану. Змішати усі сипучі інгредієнти: обидва види цукру, сіль, корицю та інші спеції. Яйця збити виделкою, додати у суміш і перемішати. Потім додати гарбузове пюре, вершки і знову перемішати.

Тісто помістити між двома шарами пластикової плівки і акуратно розкачати на круглий тонкий корж.

Традиційний американський гарбузовий пиріг із корицею випікають у неглибокій формі з пологими краями діаметром приблизно 23 см. За допомогою плівки акуратно викласти тісто у форму, підрівняти краї, сформувати бортики, виделкою або пальцями роблячи защіпки. В кількох місцях наколоти основу виделкою. На тісто вилити начинку і поставити форму у розігріту до 180°С духовку на годину. Готовність пирога перевіряти  дерев’яною паличкою. Нехай охолоне, потім треба поставими його у холодильник на 3 години. Подавати американський гарбузовий пиріг із корицею зі збитими вершками та духмяним чаєм.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Днями військовослужбовці Роман і Вікторія заручились, а познайомилися вони чотири роки тому в Тернопільській військовій частині...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 16:02


У сквері на вулиці C. Качали, 1 триває облаштування культурно-відпочинкової зони «Комплексне трансфермістечко»...


Опубліковано: о 12:34


Готуючи страви зі спаржі, пам’ятайте найголовніше: спаржа – такий ніжний і смачний продукт, що йому не треба ні багато додаткових інгредієнтів, ні тривалої теплової обробки. Мінімалізм – це ключовий аспект у приготуванні зеленої спаржі....


Рубрика: Опубліковано: о 8:55


У лікувальних закладах Тернополя оновлюють медичне устаткування...


Опубліковано: о 19:12



Теми дня
31 Травня
30 Травня
29 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео