Вівторок, 23 жовтня 2018
• Зупинити підвищення тарифів: «Батьківщина» вимагає позачергового засідання ВРУ (заява партії) • Всі кажуть: “Вам так добре!” але ніхто не хоче тут жити, бо тре робити • У Тернополі знову з’явиться новий парк • Дружина легендарного тернопільського диктора про кохання свого життя • Олег Тягнибок: «Свобода» закликає підтримати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом на посаду Президента України від націоналістів» • Роман Безсмертний: «Якщо на засідання Кабміну не прийде глава МВС або міністр оборони, то ніхто цього навіть не помітить» • Відома українська акторка загинула у ДТП • Через необережність інструктора втратила зір • Степан Барна: «Тернопільщина здатна формувати майбутню еліту Збройних сил України» • На Тернопільщині – день жалоби через трагедію в окупованому Криму • У Львові і Києві підвищують вартість проїзду в транспорті • У Тернополі відкрили першу соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» в Україні • Про Томос і «московських демонів» • Учаснику АТО з Лановеччини виділили землю, якої… нема • А Заставному все мало… • «Позивний «Бандерас»: тернополяни у кадрі й поза ним • Через перекриття дороги «газовими активістами» потерпіла молода працівниця патрульної поліції • Тернопільські перевізники хочуть підняти вартість проїзду • Як ставляться відомі люди Тернопільщини до надання автокефалії Українській православній церкві • Калинова алея у Тернополі – символ пам’яті про загиблих Героїв
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:53 26


Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

Ми повинні скасувати це необґрунтоване і злочинне рішення. Подорожчання газу для громадян не має відбутися...


Рубрика: Опубліковано: о 18:56


На хуторі Мартинівка на Бучаччині живе лише дві сім'ї - та й ті гніваються між собою ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


У Тернополі з’явиться ще один парк. Сучасну паркову зону облаштують на межі вулиць Київська – Тарнавського...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


«Подивилася на чоловіка — він був щасливий, що я взяла його прізвище. Так я стала Сіробабою»...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00


Повернути Україну в українські руки – це і означає передусім скинути ярмо олігархії...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00



Теми дня
22 Жовтня
20 Жовтня
19 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео