П’ятниця, 25 травня 2018
• «Братина» кличе на гостину • «Вкоротив віку батькові п’яний таксист…» • Як не платити іногороднім за дитсадок у Тернополі? • Тернопільська мерія прагне системно вирішити проблему цілодобового постачання гарячої води, відмовившись від дорогого газу • Тернопільська «Солідарність» провела акцію до Дня Європи • Сергій Надал: «Незалежній державі потрібні герої і символи» • «Нива» відновила виступи, але знову програла • Випав із п’ятого поверху військкомату… • Степан Барна: «Масштаби Інвестиційного форуму’2018 значно перевищують попередні» • Якщо вам вже навіть трішки за 30, є надія вийти заміж за принца! • Тарас Юрик: «Я з футболом усе життя» • «У Почаєві «вкоренився» маленький Янукович у спідниці..» • На день народження Даніеля вкусив… скажений кріт! • Тернопільський МакДональдз — сучасний ресторан з послугою МакДрайв • Наталія Яворська: «Володимир міг би жити, якби не байдужість та недбальство лікарів…» • Андре Тан: «Жінки – зефіринки, які хочеться з’їсти відразу» • У Тернополі – «Podolyany Fashion’2018» • Зірка в обіймах змія • З малої «КіноХвильки» — великий фест! • Найкрасивіший чоловік планети – українець!
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:53 23


Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Захід розпочнеться 27 травня у дитячому оздоровчому закладі  «Дивосвіт», що в селі Кутянка Шумського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Суд виніс вирок водієві, який смертельно травмував 67-річного тернополянина Андрія Галенду...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Логіка реформаторів полягає в тому, що на місцях краще знають про кількість дітей, яких треба забезпечити дитсадком...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Радянська система залишила велику проблему, безпосередньо пов’язану з можливістю цілодобового гарячого водопостачання...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


У Тернополі з нагоди відзначення Дня Європи Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ГО “Солідарна молодь” провели акцію «Україна. Європа. Солідарність»...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео