Середа, 22 листопада 2017
• Більше року триває боротьба за крісло директора Бучацького районного будинку культури • «Учасникам АТО пропонують найгірші ділянки…» • Люди просять захисту від земельних рейдерів • Lama пояснила феномен своєї молодості • Андрій Шевченко: «Ніколи не замислювався про долю Філімонова після мого гола у ворота збірної Росії. Це його особисте…» • У Тернополі встановили додаткове освітлення на 50-ти пішохідних переходах • Квіти на узбіччі доріг • Кіно, яке змушує думати… • «Ходить гарбуз»… по Тернополю! • Оголошено переможців «Громадського бюджету Тернополя’2018» • Консультує міністр юстиції Павло Петренко. Як отримати землю учаснику АТО? • Сергій Надал: «Тернопільські пенсіонери повинні завжди відчувати турботу та соціальну підтримку міста» • Виповнюється 100 років відновлення УАПЦ • Шушен — Мекка передсезонного біатлону • Медреформа по-тернопільськи: з електронною базою і без раптових рішень • «Ми не мали їхати з цим таксистом…» • Вшануймо пам’ять про українських Героїв! • Наталю досі не поховали… • У Києві визнали, що загальноукраїнською альтернативою дорогому газу є дешева та екологічно чиста енергія • Андрій Лучанко: «Я не прагну слави будь-якою ціною…»
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:5321



Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

— Пропрацювавши 27 років у культурі району, я бачила різне, але нинішній «дебілізм» і «шариковщину» від наших «культурних» начальників годі терпіти, — каже Валентина Йосипівна...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


Через брак вільних земель у багатьох селах області існує проблема із виділенням ділянок учасникам АТО...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Благають про допомогу власники земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розташованих на території Бережівскої  та Сапанівської сільської ради Кременецького району Тернопільської області...


Рубрика: Опубліковано: о 15:10


Красі і молодості співачки Lama можна тільки позаздрити — в 41 рік Наталя Дзеньків на вигляд значно молодша за свій вік...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Днями інтернет-портал football24.ua взяв детальне інтерв’ю у нового старого тренера, фрагменти якого ми пропонуємо нині до вашої уваги...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00



Теми дня
22 Листопада
21 Листопада
19 Листопада
18 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео