П’ятниця, 07 серпня 2020
• Покатався на викраденому… навантажувачі • Тернопіль — у зеленій зоні! • Син українського співака Віктора Павліка Павло помер після тривалої боротьби з раком • Три білоруски пограбували тернопільську пенсіонерку • «Донечка носить сорочечку, яку вишила моїй мамі ще її бабуся!» • «Дзвони Лемківщини» дзвонили онлайн • Жебраки збирали вербувальникам від 3 до 6 тис. гривень за день • Як центральна влада буде блокувати непокірний Тернопіль карантином? • Незряча тернополянка пече солодощі на замовлення • Децентралізація насправді: як Київ обкрадає бюджет Тернополя • Тернопіль під час карантину втратив 100 мільйонів гривень • Степан Циріль: «Ми таємно спілкувались із Сенцовим у Криму. ФСБ полювала і на мене…» • Шахраї видурили в пенсіонерки 100 тисяч гривень через “грошову реформу” • На Кременеччину привезуть картини Тараса Шевченка • На Тернопільщині за добу 27 випадків зараження на COVID-19 • Сергій Надал: “Тернопіль хочуть взяти у карантинну блокаду” • Чому літо не “вбило” коронавірус? • “Дзвони Лемківщини” через карантин відбуваються в онлайн форматі • Медикам і водіям “швидкої” піднімуть зарплати • Директори тернопільських шкіл танцювали на набережній!
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:53 55


Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

17-річного мешканця села Кривеньке підозрюють у викраденні… навантажувача...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:34


Міністерство охорони здоров'я оновило перелік "червоних", "помаранчевих" і "червоних" зон в Україні...


Рубрика: , , Опубліковано: о 13:00


Про це повідомила його мама, ексдружина Павліка Лариса Созаєва

...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:14


Зловмисниця, котра представилася пенсіонерці працівницею комунального підприємства, зайшла до будинку не сама, а ще з двома жінками...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:40


Наталя Гуцол з Малого Урманя передала у Бережанський музей колекцію родинного вишиття
...


Автор: Рубрика: , , , Опубліковано: о 10:14



Теми дня
7 Серпня
6 Серпня
5 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео