Середа, 15 серпня 2018
• Степан Барна: «Фестиваль «Дзвони Лемківщини демонструє, що ми не збираємося відмовлятися від самоідентичності й історичної пам’яті» • Друга після Марчука: “Наречена” Олесі Гудими Стала маркою • Тернопільська Алея зірок поповниться новими іменами • “Карту тернополянина” безкоштовно отримають всі тернопільські першокласники • Україна поступилася Італії в першому матчі домашнього Євро-2018 з міні-футболу • Легкова автівка врізалася у комбайн: водій загинув, пасажирка у реанімації • “Тернопільську Зайцеву” судитимуть? • Героям Небесної Сотні та Володимиру Стаюрі присвоїли звання “Почесний громадянин Тернопільської області” • Або не йди, або не повертайся • Тернопільська легкоатлетка отримала бронзу на чемпіонаті Європи • Пересувний цирк з тваринами відтепер під забороною • Дружина Шумахера придбала віллу на Майорці • Птах щастя • На Тернопільщині створено нову територіальну громаду • Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі розлучилися? • Вандали на дорогах наражають мешканців Тернопілля на небезпеку • «Дуже хочу до татка на руки…» • Смертельна аварія в Чорткові: загинула 8-річна Анжеліка • Непокаране зло зростає: хто стоїть за нападами на активістів • «Я вам покажу, як управляти країною», або Mercedes для дружини Гройсмана
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:53 24


Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Про підсумки фестивалю, а також інші нагальні проблеми у житті області ми говорили з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


Привід для урочистостей більш ніж вагомий - введення в обіг поштових марок із зображенням картини Олесі Гудими "Наречена"...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 15:27


Зірки встановлюватимуть вздовж приміщення Державного архіву у напрямку до Майдану Волі...


Рубрика: Опубліковано: о 18:00


За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, картки отримають понад 3 тис. першокласників...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00


Україна приймає Євро-2018 з міні-футболу. Нещодавно господарі турніру зустрічалися з Італією
...


Рубрика: Опубліковано: о 10:00



Теми дня
15 Серпня
14 Серпня
13 Серпня
10 Серпня
9 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео