Четвер, 22 лютого 2018
• Степан Барна: «Акція «Благословенне Тернопілля» — це добрий майданчик для комунікації з бізнесом та інвесторами» • Кому – війна, а кому – «мать родна» • Сергій Надал: «Герої Небесної Сотні віддали своє життя, щоб ми жили і збудували нову Україну» • Олександр Абраменко — герой-рятівник • За злочини на Майдані засуджено лише… одного «тітушку» • Андрій Підлужний: ексклюзив для «НОВОЇ…» • На Шумщині поховали 43-річного учасника АТО Олександра Пилип’юка • Україна виграла перше золото на Олімпіаді • З кого спитати за прибирання і ремонт місцевих доріг? • Тенюх розповів, як не пройшов його план боротьби за Крим • З 1 березня пільговики у громадському транспорті Тернополя їздитимуть безкоштовно тільки з «Карткою тернополянина» • Переваги створення кооперативів • Степан Барна: «Об’єднані громади повинні стати локомотивами державної політики щодо забезпечення освоєння земельних ресурсів» • Чому заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра відмовився від депутатського мандата? • У домівках тернополян буде цілодобово гаряча вода • Віталій Мариновський: «Тих, хто ще працює і дає можливість працювати іншим, просто змушують забити бізнес цвяхами і сказати, що все зачинено» • Як «тернопільська» пісня на «Голосі…» розвернула усі крісла • Поки що пробиваємо дно. Після перших днів Олімпіади у збірної України сумні перспективи • Блискучий тріумф українки на Олімпіаді в Кореї • Любить — не любить?
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:53 22



Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Загалом на «Благословенному Тернопіллі» були представники близько 30-ти країн світу...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


Американська газета The New York Times написала про корупцію навколо АТО...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00


Ми, живі, маємо продовжувати творити історію нової України – будувати нову Україну, за яку загинули наші Герої...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи можна на офіційному веб-порталі ДФС...


Рубрика: Опубліковано: о 16:47


Торік травмованого фристайлиста Олександра Абраменка «списали» і навіть не поставили на квартирний облік
у рідному Миколаєві, а він взяв і врятував імідж цілої країни...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00



Теми дня
22 Лютого
21 Лютого
18 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео