Вівторок, 15 жовтня 2019
• Українка отримала титул найкрасивішої мами Європи • Українська письменниця Марія Матіос втратила єдиного сина • «Обжинки» по-тернопільськи: зі співами, танцями, парадом домашніх тварин і конкурсом на кращу консервацію • Дзідзьо вразив виконанням Державного гімну перед матчем з Литвою • Збірна України вартує 172 мільйони євро • Тернопіль переміг у престижному всеукраїнському конкурсі як найбільш відкрите інноваційне місто • Де моє авокадо? • «Розбрат у власних рядах б’є сильніше, ніж меч кривдника» • Змагання, після якого… не підеш «на пиво» • Чи встигнуть об’єднані громади використати державні кошти? • «Свободівець» Олег Сиротюк: «Скажи «Ні!» капітуляції 14 жовтня на майдані Незалежності в Києві» • Подружжя поверталося з Італії. Повернулось у трунах… • Як тернополяни на краю світу побували • «My Pol» – поліція у смартфоні! • Усик – без суперника • А ви йдете… на «Культурні пікніки»? • Помер депутат облради Олександр Башта • У п’ятницю – вирішальна гра! • Скільки коштує зняти кліп? • «Нам сурми свободу заграли»
Горіхові тістечка з джемом

Опубліковано: 18 Вересня о 12:00 292


Дуже красиве і ніжне на смак печиво сподобається і дітям, і дорослим. Для його приготування потрібні прості інгредієнти і зовсім небагато часу.


110 г вершкового масла, 50 г цукру, велике яйце, половина чайної ложки ванільного екстракту, 140 г борошна, щіпка солі, 100 г
волоських горіхів, будь-який густий джем.

Духовку розігріти до 175 С. На деко, застелене папером для випічки, викласти волоські горіхи, впродовж 10 хвилин підсушити їх, а потім подрібнити. У широкій мисочці збити масло і цукор, додати жовток. Влити ванільний екстракт, всипати просіяне борошно, посолити і замісити однорідне тісто. Формувати з тіста ковбаску, нарізати її на 12-15 однакових частин, сформувати кульки. Білок збити у мисочці, вмакати в нього кульки з тіста. Обкачувати кульки у подрібнених волоських горіхах, викладати на деко, злегка їх приплющувати і в центрі пальцем робити невелике поглиблення. Викладати в заглиблення джем і запікати тістечка у розігрітій духовці 13-15 хвилин.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

37-річна львів’янка Наталія Тропак отримала престижний титул на конкурсі «Місіс Європа’2019» у номінації «Мама Європи» (Mrs. Mother of Europe 2019)...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Трагедія сталася 10 жовтня...


Опубліковано: о 17:00


Навіть якщо ви не знали, що таке обжинки, то упродовж цих вихідних мали нагоду на власні очі їх… побачити! 4-6 жовтня у парку ім. Тараса Шевченка «дебютував» новий для тернополян фестиваль “Обжинки’2019”! ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Нині під орудою Андрія Шевченка перебуває склад вартістю 172 млн. євро, вважає авторитетний transfermarkt.de. До матчів відбору Євро’2020 проти Литви (11 жовтня, Харків) і Португалії (13 жовтня, Київ) нині готуються 24 футболісти національної збірної України...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
14 Жовтня
11 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео