П’ятниця, 17 серпня 2018
• Новий футбольний майданчик отримали мешканці вулиці Київської • З “Чайкою” зіграємо у Лютежі • Олександр Венгринович: «Лемко був, є і буде!» • Великі дива з маленьких сірників: як тернополянин до Книги рекордів України потрапив! • У Козовій — «рогате свято» • “Нива” – “Минай” 3:2: ВІДЕО ГОЛІВ • Сесія міської ради Тернополя завершилася конструктивно: медики й освітяни будуть із зарплатами! • Зелені зони в Тернополі займуть 40% міста! • Степан Барна: «Фестиваль «Дзвони Лемківщини демонструє, що ми не збираємося відмовлятися від самоідентичності й історичної пам’яті» • Друга після Марчука: “Наречена” Олесі Гудими Стала маркою • Тернопільська Алея зірок поповниться новими іменами • “Карту тернополянина” безкоштовно отримають всі тернопільські першокласники • Україна поступилася Італії в першому матчі домашнього Євро-2018 з міні-футболу • Легкова автівка врізалася у комбайн: водій загинув, пасажирка у реанімації • “Тернопільську Зайцеву” судитимуть? • Героям Небесної Сотні та Володимиру Стаюрі присвоїли звання “Почесний громадянин Тернопільської області” • Або не йди, або не повертайся • Тернопільська легкоатлетка отримала бронзу на чемпіонаті Європи • Пересувний цирк з тваринами відтепер під забороною • Дружина Шумахера придбала віллу на Майорці
Худнемо до літа!

Опубліковано: 2 Травня о 15:53 26


Три легкі салатики для стрункої фігури.


Легкий салат з куркою

1 помідор, 1 огірок, 200 г курячого філе, 1 ст. л. соєвого соусу, листя салату довільно, 1 зубець часнику, сіль, перець, оливкова олія за смаком.

Філе нарізати невеликими шматочками, посолити, додати пропущений через часникодавку часник, і замаринувати в соєвому соусі протягом 20 хвилин. Обсмажити курочку на сковороді на великому вогні з двох боків до появи скоринки. Листя салату промити і просушити, порвати руками. Огірок порізати півкільцями і покласти до листя салату. Помідори нарізати довільно і додати в салатницю. За смаком посолити, поперчити, заправити оливковою олією, перемішати і зверху викласти шматочки курки.

Салат «Оригінальний»

Подавати в прозорих склянках.

На 1 порцію: 1 тертий огірок, шматочок відвареної курячої грудки, 1 помідор, очищений від шкірки, 2 яйця (шар білка, шар жовтка з зеленню), 1 ч. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку.

Всі інгредієнти подрібнити і викласти шарами у прозорі склянки: курка – огірок – помідор – жовток – зелень – білок. Сік і олію капнути на шар огірка та помідора.

Салат «Середземноморський»

Листя салату, 300 г курячого філе, 2 помідори, 1 болгарська перчина, 100 г маслин без кісточок, 200 г сиру фета, 2 ст. л. посіченого кропу.

Заправка: 3 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, третина чайної ложки солі.

Куряче філе відварити або обсмажити на великому вогні, порізати смужками. Помідори та фету порізати кубиками, маслини – навпіл. Листя салату порвати руками. Викласти всі інгредієнти у салатницю і залити заправкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Незабаром ще один універсальний спортивний майданчик з’явиться на перехресті вулиць Протасевича, 10А і Лесі Українки....


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Визначено дату, час та місце проведення поєдинку 5-го туру Другої ліги між футбольним клубом "Нива" Тернопіль та "Чайкою" з Петропавлівської Борщагівки...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Понад сім десятків літ минуло від тої страшної депортації, виросли нові покоління, а люди не перестають тужити за силоміць відібраним у них рідним краєм...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Сірникове майстрування уже перестало бути просто хобі — нині це і хобі, і робота, і мрії… ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


Відкриття фестивалю ознаменувалося відкриттям напису «Я люблю Козову» на центральній площі міста...


Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
16 Серпня
15 Серпня
14 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео