Субота, 20 жовтня 2018
• Відома українська акторка загинула у ДТП • Через необережність інструктора втратила зір • Степан Барна: «Тернопільщина здатна формувати майбутню еліту Збройних сил України» • На Тернопільщині – день жалоби через трагедію в окупованому Криму • У Львові і Києві підвищують вартість проїзду в транспорті • У Тернополі відкрили першу соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» в Україні • Про Томос і «московських демонів» • Учаснику АТО з Лановеччини виділили землю, якої… нема • А Заставному все мало… • «Позивний «Бандерас»: тернополяни у кадрі й поза ним • Через перекриття дороги «газовими активістами» потерпіла молода працівниця патрульної поліції • Тернопільські перевізники хочуть підняти вартість проїзду • Як ставляться відомі люди Тернопільщини до надання автокефалії Українській православній церкві • Калинова алея у Тернополі – символ пам’яті про загиблих Героїв • Тернопільській обласній комунальній клінічній психоневрологічній лікарні — 60! • Тернополянка Настя Бачинська — дворазова призерка юнацької Олімпіади! • Серце на… батарейках! • Сирний маківник з персиками • Зрадники без звання • Je t’aime шкірками від ковбаси…Ірена Карпа втретє вийшла заміж
Худнемо до літа!

Опубліковано: 2 Травня о 15:53 31


Три легкі салатики для стрункої фігури.


Легкий салат з куркою

1 помідор, 1 огірок, 200 г курячого філе, 1 ст. л. соєвого соусу, листя салату довільно, 1 зубець часнику, сіль, перець, оливкова олія за смаком.

Філе нарізати невеликими шматочками, посолити, додати пропущений через часникодавку часник, і замаринувати в соєвому соусі протягом 20 хвилин. Обсмажити курочку на сковороді на великому вогні з двох боків до появи скоринки. Листя салату промити і просушити, порвати руками. Огірок порізати півкільцями і покласти до листя салату. Помідори нарізати довільно і додати в салатницю. За смаком посолити, поперчити, заправити оливковою олією, перемішати і зверху викласти шматочки курки.

Салат «Оригінальний»

Подавати в прозорих склянках.

На 1 порцію: 1 тертий огірок, шматочок відвареної курячої грудки, 1 помідор, очищений від шкірки, 2 яйця (шар білка, шар жовтка з зеленню), 1 ч. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку.

Всі інгредієнти подрібнити і викласти шарами у прозорі склянки: курка – огірок – помідор – жовток – зелень – білок. Сік і олію капнути на шар огірка та помідора.

Салат «Середземноморський»

Листя салату, 300 г курячого філе, 2 помідори, 1 болгарська перчина, 100 г маслин без кісточок, 200 г сиру фета, 2 ст. л. посіченого кропу.

Заправка: 3 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, третина чайної ложки солі.

Куряче філе відварити або обсмажити на великому вогні, порізати смужками. Помідори та фету порізати кубиками, маслини – навпіл. Листя салату порвати руками. Викласти всі інгредієнти у салатницю і залити заправкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Водія автобуса затримано. Триває слідство ...


Рубрика: Опубліковано: о 11:12


Тернопільська поліціянтка Олександра Павук після травмування на полігоні перенесла операцію в Італії ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Голова ТОДА відвідав урочистості з нагоди Дня захисника України...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


19 жовтня на Тернопільщині відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Степана Барни оголошено Днем жалоби...


Рубрика: Опубліковано: о 15:00


Різке здорожчання пального провокує чергове підвищення цін на транспортні послуги...


Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
20 Жовтня
19 Жовтня
18 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео