Неділя, 26 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Худнемо до літа!

Опубліковано: 2 Травня о 15:53 33


Три легкі салатики для стрункої фігури.


Легкий салат з куркою

1 помідор, 1 огірок, 200 г курячого філе, 1 ст. л. соєвого соусу, листя салату довільно, 1 зубець часнику, сіль, перець, оливкова олія за смаком.

Філе нарізати невеликими шматочками, посолити, додати пропущений через часникодавку часник, і замаринувати в соєвому соусі протягом 20 хвилин. Обсмажити курочку на сковороді на великому вогні з двох боків до появи скоринки. Листя салату промити і просушити, порвати руками. Огірок порізати півкільцями і покласти до листя салату. Помідори нарізати довільно і додати в салатницю. За смаком посолити, поперчити, заправити оливковою олією, перемішати і зверху викласти шматочки курки.

Салат «Оригінальний»

Подавати в прозорих склянках.

На 1 порцію: 1 тертий огірок, шматочок відвареної курячої грудки, 1 помідор, очищений від шкірки, 2 яйця (шар білка, шар жовтка з зеленню), 1 ч. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку.

Всі інгредієнти подрібнити і викласти шарами у прозорі склянки: курка – огірок – помідор – жовток – зелень – білок. Сік і олію капнути на шар огірка та помідора.

Салат «Середземноморський»

Листя салату, 300 г курячого філе, 2 помідори, 1 болгарська перчина, 100 г маслин без кісточок, 200 г сиру фета, 2 ст. л. посіченого кропу.

Заправка: 3 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, третина чайної ложки солі.

Куряче філе відварити або обсмажити на великому вогні, порізати смужками. Помідори та фету порізати кубиками, маслини – навпіл. Листя салату порвати руками. Викласти всі інгредієнти у салатницю і залити заправкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео