Понеділок, 25 травня 2020
• “Зеленський і далі гадить”, — Соскін розкритикував владу • Наступного тижня всю Україну накриють дощі та грози • На Тернопільщині за добу 6 нових випадків зараження коронавірусом • “Рік Зеленського – рік реваншу”: від Майдану до будинку президента • Наталія Діденко знає, якою буде погода в останні дні травня • Тернополянин «під градусом» повідомив про замінування банку • 25 травня у Тернополі відновить роботу громадський транспорт • Із 1 червня в Тернополі дошкільнята зможуть відвідувати дитячі садки • Тетяна бореться за життя, бо вдома її чекає донечка • Шпинатна суперсила • Подружжя Попиків із Козівського району вирощує банани, лимони, мандарини, гранати і навіть ананаси! • До «Дальнього пляжу» — пішохідною доріжкою • Блогерка на пенсії: 90-річна бабця Ріна з Закарпаття викликала фурор в Instagram • COVID-19 станом на 24 травня: 1115 випадків на Тернопільщині, 20986 – в Україні • Верховний Суд не пом’якшив покарання вбивцям таксистки Євгенії Кордупель • «Всі обмеження тільки в голові!» • Коли сама собі фотограф… Тернополянка із «Самоізоляцією» перемогла на міжнародному фотоконкурсі • Біля школи №5 облаштовують «Шкільний дворик імені Святої Ядвіги» • Віктор Овчарук: «Дякую всім, хто допомагає тернопільським медикам у подоланні коронавірусу» • COVID-19 забрав життя голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського
Індича ніжка із журавлиновим соусом

Опубліковано: 25 Лютого о 16:00 33


«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці.


 Щоб підкреслити смак м’яса, найкраще використовувати ягідний соус – ідеальним рішенням стане журавлиновий, – радить відомий український кухар Євген Клопотенко. – Наполегливо рекомендую цей рецепт для вашого святкового столу».

1 невелика індича ніжка (гомілка),  150 г замороженої журавлини, 50 г цукру, 1 паличка кориці, 1 зірочка бодяну, 1 гілочка розмарину, оливкова або соняшникова олія для смаження, за смаком сіль, перець.

Розігріти духовку до 180 градусів. Індичу гомілку натерти сіллю і перцем та обсмажити на сковороді з олією і гілочкою розмарину з усіх боків до золотистої скоринки. Потім поставити в духовку на 30-40 хвилин (залежно від розміру гомілки).

Приготувати журавлиновий соус. У невеликій каструлі з’єднати журавлину, цукор і спеції, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 10 хвилин. Потім перетерти соус через сито. Якщо соус вийшов занадто рідким, ще трохи його потримайте на вогні, щоб зайва волога випарувалась.

Подавати індичу ніжку з журавлиновим соусом.  Ідеальним гарніром до ніжки стане картопля, запечена в духовці з розмарином.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

На Тернопіллі наступні десять днів — дощові...


Опубліковано: о 9:44


Станом на 25 травня 2020 року в Тернопільській області, за результатами досліджень методом ПЛР, від початку епідемії підтверджено 1121 випадок коронавірусу (1045 дорослих і 76 дітей), з них 24 летальні. Видужало 791 особа...


Рубрика: , , Опубліковано: о 9:29



Теми дня
25 Травня
24 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео