Неділя, 29 березня 2020
• На Тернопільщині коронавірус виявили у півторарічної дитини • «Тіло батька лікарі винесли у мішку і зачинили двері…» • Відомі логотипи у стилі карантину • У Тернополі підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19 • Коронавірус підтвердили у 11-річної дитини та її матері • В Україні зареєстровано 218 випадків захворювання на коронавірус • У Тернопільській області підтверджено 26 випадків COVID-19 • Як діяти, якщо запідозрили у себе коронавірус? • “Час піклуватись про родину”: зіркові татусі записали відеозвернення • Поліція заблокувала низку населених пунктів на Тернопільщині • Карантин в Україні продовжено до 24 квітня • У Тернополі підтвердили перший випадок коронавірусу • На Тернопільщині – перша смерть від коронавірусу • Тернополянин обікрав квартиру, в якій робив ремонт • Маска у тон сукні • Нікому не повідомляйте персональні дані банківських карток! • Тернопільщина отримала тести для виявлення коронавірусу • На Тернопільщині зафіксували другий випадок зараження короновірусною інфекцією • Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію у Тернопільській області • Захворіли на коронавірус після поїздки до Почаєва
Індичка з сухофруктами та журавлиновим соусом від Євгена Клопотенка

Опубліковано: 2 Березня о 14:00 98


Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.


«Це просто чудовий класичний рецепт приготування індички – божественного і ніжного м’яса з сухофруктами і журавлиновим соусом», – каже Євген Клопотенко. Обов’язково спробуйте!

Одна індича грудка, кориця, курага, сушений інжир, біле вино, оливкова олія, барбарис, сіль, перець — за смаком.

Інгредієнти для журавлинового соусу: заморожена журавлина, цукор, мед. Дрібно нарізати курагу і сушений інжир (сухофруктів має бути стільки, щоб вони змогли густо вкрити індичу грудку). Змішати сухофрукти з корицею, сіллю, білим вином, чорним перцем, барбарисом і оливковою олією. Натерти нашою сумішшю м’ясо. М’ясо повинно бути густо вкрите сухофруктами і прянощами. Індичку загорнути у фольгу і запікати при 180°С до готовності. Коли м’ясо буде наполовину готове, зняти фольгу, щоб з’явилася скоринка. Приготувати журавлиновий соус. Журавлину залити гарячою водою, щоб вона розморозилася. Коли ягоди розморозяться, перетерти їх через сито. Поставити перетерту
журавлину на вогонь. Як тільки журавлина нагріється, додати цукор і мед. Випаровувати суміш на повільному вогні, поки соус не загусне. Подавати індичку разом з журавлиновим соусом.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

COVID-19 підтвердили ще у двох дітей та мами з Монастириського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:27


Вранці 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний Павло Боднарчук із села Ковалівка Монастириського району...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 20:50


Український дизайнер Гоша Космо уявив, який вигляд мали б знамениті бренди під час карантину...


Опубліковано: о 18:00


На самоізоляції у Тернополі знаходяться 286 людей...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:48


Стан дитини, в якої підтвердили COVID-19 – середньо-важкий...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:57



Теми дня
28 Березня
27 Березня
26 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео