Субота, 20 липня 2019
• Голос Тернополя буде у Верховній Раді • До Верховної Ради мають шанс потрапити сім партій • З ким готовий об’єднатися Іван Ковалик у новій Верховній Раді? • Галина Янченко:«Якщо до Верховної Ради прийдуть нові люди — принципові й професійні, такі, які є в команді Володимира Зеленського, можна буде багато змінити в країні» • За сприяння Михайла Головка у Збаражі встановили пам’ятник Героям Небесної Сотні Устиму Голоднюку і Назарію Войтовичу • Зарваниця — з розмальованою зупинкою • Завдяки Леонідові Бицюрі у Тернополі прижилися кращі світові практики • «Можна ми приїдемо до вашої лікарні… повчитися?» • Степан Барна: «Ці вибори переломні для історії» • «Тільки співпраця молодих і досвідчених політиків може забезпечити розвиток нашої країни» • Ще три опитування підтверджують перемогу Івана Чайківського на виборах до парламенту • Фестиваль «Дзвони Лемківщини» – перший Міжнародний! • Проти місцевого самоврядування готують політичні репресії • Тернополянка вразила вчених NASA • «У «Громадянській позиції» – професіонали і патріоти України. Там немає олігархів, корупціонерів та Росії» • Борщівська вишиванка для кремлівського політв’язня • Жива легенда Тернопільського району — тепер у пам’яті • ГонЧАРУЮТЬ усі! • Маестро махнув… стільцем • Алла Стечишин: “Мені не потрібна слава, іду, щоб працювати для людей”
Індичка з сухофруктами та журавлиновим соусом від Євгена Клопотенка

Опубліковано: 2 Березня о 14:00 71


Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.


«Це просто чудовий класичний рецепт приготування індички – божественного і ніжного м’яса з сухофруктами і журавлиновим соусом», – каже Євген Клопотенко. Обов’язково спробуйте!

Одна індича грудка, кориця, курага, сушений інжир, біле вино, оливкова олія, барбарис, сіль, перець — за смаком.

Інгредієнти для журавлинового соусу: заморожена журавлина, цукор, мед. Дрібно нарізати курагу і сушений інжир (сухофруктів має бути стільки, щоб вони змогли густо вкрити індичу грудку). Змішати сухофрукти з корицею, сіллю, білим вином, чорним перцем, барбарисом і оливковою олією. Натерти нашою сумішшю м’ясо. М’ясо повинно бути густо вкрите сухофруктами і прянощами. Індичку загорнути у фольгу і запікати при 180°С до готовності. Коли м’ясо буде наполовину готове, зняти фольгу, щоб з’явилася скоринка. Приготувати журавлиновий соус. Журавлину залити гарячою водою, щоб вона розморозилася. Коли ягоди розморозяться, перетерти їх через сито. Поставити перетерту
журавлину на вогонь. Як тільки журавлина нагріється, додати цукор і мед. Випаровувати суміш на повільному вогні, поки соус не загусне. Подавати індичку разом з журавлиновим соусом.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Три причини підтримати Максима Черкашина...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Компанією Research & Branding Group було проведено дослідження громадської думки мешканців України стосовно їхніх електоральних настроїв напередодні дострокових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 р...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:01


Під час цієї виборчої кампанії мені доводилось відповідати на чимало важливих запитань виборців...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Молода і професійна команда президента Володимира Зеленського дещо відсторонена від нинішньої виборчої лихоманки, адже посилено працює...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:26


Наш обов'язок і наше завдання — продовжити справу Героїв. Найбільшим для них пам'ятником буде успішна Україна, українська Україна — без московських попів, без «русского міра»...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00



Теми дня
19 Липня
18 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео