Понеділок, 27 травня 2019
• Рятувала себе. Тепер рятує людей • Наскільки сильний «Голос» Святослава Вакарчука? • Віктор Овчарук: «Наше спільне завдання — створити комфортні умови з якісними адміністративними та соціальними послугами у селі» • Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя!
Індичка з сухофруктами та журавлиновим соусом від Євгена Клопотенка

Опубліковано: 2 Березня о 14:00 65


Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.


«Це просто чудовий класичний рецепт приготування індички – божественного і ніжного м’яса з сухофруктами і журавлиновим соусом», – каже Євген Клопотенко. Обов’язково спробуйте!

Одна індича грудка, кориця, курага, сушений інжир, біле вино, оливкова олія, барбарис, сіль, перець — за смаком.

Інгредієнти для журавлинового соусу: заморожена журавлина, цукор, мед. Дрібно нарізати курагу і сушений інжир (сухофруктів має бути стільки, щоб вони змогли густо вкрити індичу грудку). Змішати сухофрукти з корицею, сіллю, білим вином, чорним перцем, барбарисом і оливковою олією. Натерти нашою сумішшю м’ясо. М’ясо повинно бути густо вкрите сухофруктами і прянощами. Індичку загорнути у фольгу і запікати при 180°С до готовності. Коли м’ясо буде наполовину готове, зняти фольгу, щоб з’явилася скоринка. Приготувати журавлиновий соус. Журавлину залити гарячою водою, щоб вона розморозилася. Коли ягоди розморозяться, перетерти їх через сито. Поставити перетерту
журавлину на вогонь. Як тільки журавлина нагріється, додати цукор і мед. Випаровувати суміш на повільному вогні, поки соус не загусне. Подавати індичку разом з журавлиновим соусом.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Нутриціолог Христина Рзаєва про здорове харчування...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


Відомий музикант, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що має намір брати участь у виборах до Верховної Ради 2019 року. Він планує йти в парламент на чолі власної партії "Голос"...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:00


На цьому наголосив голова обласної ради, віце-президент Української асоціації районних та обласних рад Віктор Овчарук під час засідання Ради Національного конгресу місцевого самоврядування, яке відбувалося у Києві. На заході ухвалили низку організаційних питань...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00



Теми дня
27 Травня
24 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео