Неділя, 26 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Йогуртовий торт з полуницями

Опубліковано: 3 Червня о 16:00 269


Йогурт обов’язково повинен бути кімнатної температури!.


Секрети приготування

* Для того, щоб отримати рівний край торта, потрібно бічну частину форми викласти стрічкою з паперу для випічки.
* Такий десерт з полуницями надзвичайно смачний, але за бажанням замість полуниць можна використовувати будь-які ягоди і фрукти — і свіжі, і заморожені.
* Якщо маєте час і бажання більше «побавитися», можете зробити для торта бісквітну основу.
* Десерт можна викладати не тільки у вигляді торта, а також порційно — в формочках, склянках і т. д., або ж заливати желе в прямокутну форму, а потім розрізати на порції. У будь-якому випадку буде дуже смачно!

300 г натурального йогурту, 300 мл молока, 30 г желатину Dr. Oetker, 1 ст. л. лимонного соку, цукор за смаком, 1 ст. л. какао.
Для полуничного шару: 1 горнятко полуничного пюре, 5 г желатину, 50 г води, цукор за смаком, ягоди полуниць для прикраси.

Дістати йогурт з холодильника, щоб він набув кімнатної температури.

Залити желатин молоком і залишити на 10 хвилин. Поставити на вогонь і нагрівати, не даючи закипіти і постійно помішуючи, поки повністю не розчиниться.

Зняти з вогню, дати трохи охолонути. У цей час збити йогурт міксером, додати цукор, лимонний сік, знову збити до однорідності. Чим довше збивати, тим більш повітряним виходить желе.

Потім тонкою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко з розчиненим у ньому желатином. Знову збити до однорідності.

Відокремити четвертину йогуртової маси, додати до неї просіяний порошок какао, перемішати. У роз’ємну форму вилити йогурт з какао, поставити в морозильну камеру на 10-20 хвилин. На застиглий шар вилити решту маси, поставити в холодильник до повного застигання.

Для полуничного шару залити желатин водою, залишити на 10 хвилин. Нагріти, весь час помішуючи, до повного розчинення желатину, до кипіння не доводити. До полуничного пюре додати цукор за смаком, трохи остиглий желатин, перемішати. Вилити полуничне желе на застиглий йогуртовий шар, поставити в холодильник до повного застигання. Готовий торт прикрасити ягодами полуниці.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео