Субота, 22 лютого 2020
• Колишній мер Тернополя став дідусем • За секунди від медалей • Тернополянки… а ля «Chanel»! • Що втратить «Манчестер Сіті»?! • Евакуйовані з Китаю українці перебуватимуть на Полтавщині • «На тілі були синці, це не самогубство…» • «Галичанка» поступилася в фіналі Кубка України • Її зброя – спиці й нитки! • Що лежить у «БАНДЕРІВСЬКІЙ СКРИНІ»? • Боксерський мегахіт року • За крок до «Євробачення», або Як «TVORCHI» тернополяни нацвідбір «підірвали» • Дві сумні Славкові дати • 10 років тюрми – за смерть 20-річного Віталія Гнатишина • “Зеленський, ти – зрадник! Хто для тебе Росія?” • БК «Тернопіль» утримує лідерство в чемпіонаті • Теребовлянка Катерина Грод: «Америку недаремно називають країною можливостей!» • Смертельна аварія біля Кременця: за кермом – п’яний працівник поліції… • Чи привезуть українців з Китаю у «Медобори»? • Унікальну частину Тернового Вінка Ісуса Христа привезуть на Тернопільщину • Перетворюємося на… тропіки?
Коржики з медом і маком від Наталки Потурай

Опубліковано: 22 Серпня о 11:00 59


– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком.


Коржики не з’їдаються, а змітаються із швидкістю світла! – запевняє Наталя Потурай. – Рецепт палянички дуже простий: 600 г борошна, 300 мл сироватки (або кислого молока, або води), дрібка соли, 1 пачечка порошку для печива, 1 яйце.
Замісити м’яке тісто. Розкачати завтовшки з палець. Викласти на деко. Проколоти зверху виделкою. Випікати до готовності.
Коли вистигне, поламати на шматки. І от для мене в цьому рецепті найголовніше саме ламання руками на шматки, бо якщо різати ножем – то вже зовсім не той смак. От спробуйте зробити і так, і так – й самі переконаєтеся.
Отож, коли ви всю паляничку поламали на кавальчики (бажано в глиняну мисочку), залишилося залити її медово-маковою заливкою (я кажу «мачкою»).

Для цього потрібен: мак (скільки душа забажає), мед (так, щоб душі солодко було), тепла вода.
Мак можна розтерти в макітрі, так він значно смачніший! Точнісінько, коли паляничку руками на кавальчики ламали. А можна блендером збити —так значно швидше. Тож обирайте самі, який спосіб ваш.
Якщо вистачить сили почекати, щоб трохи паляничка просочилася медово-маковою юшечкою – чекайте! А як не маєте сил чекати – приступайте до наминання і смакування відразу!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Внука Романа Заставного назвуть Яном...


Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


У першій частині чемпіонату світу з біатлону тернополяни були близькими до нагород...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


Маленькі чорні сукні, туфлі на підборах і вишукані намиста з перлин...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:00


Через дворічний бан у єврокубках шейхи позбудуться сотень мільйонів,а у «Сіті» можуть відібрати навіть чемпіонський титул’2013/14...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00



Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео