Середа, 21 серпня 2019
• 43-річна Мілла Йовович стане мамою втретє • Моніка Левінскі розкаже свою правду про секс-скандал з Біллом Клінтоном • Три ідеї для легкого літнього обіду • Зарядка для пам’яті: як перестати все забувати • Поблизу Кооперативного коледжу авто збило жінку • Українська краса до Голлівуду дійде! • Нова українська школа: влада і громади повинні об’єднати зусилля для успішної реалізації завдань • Термомодернізація житлового фонду Тернополя прийшла на вул. Новий Світ, 45 • Андрій Крисоватий: «Пріоритет нині – це якісна освіта для студентів» • Серіал «Кріпосна»: знімали у Вишнівецькому палаці, а б’є рекорди з переглядів… у Польщі! • «ТНЕУ — це шанс для кожного абітурієнта і студента» • Увага! У Тернополі орудує шахрай • Наша наукова Надія! • Максим Нефьодов: «Коханій борода подобається» • РФ вимагає від України подачу прісної води до Криму • «Файному місту» – святкування, Алеї – зірок! • На Тернопільщині – дві аварії за участі пішоходів • Транспортна реформа – у дії! • Двічі бабЮля! • Володимир Зеленський: три місяці «служби»…
Куряче філе з персиками та ваніллю

Опубліковано: 28 Травня о 18:00 54


4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку.


Підготуйте продукти: посоліть філе, почистіть персики від шкірки, розкрийте стручки ванілі та вишкребіть з стручків насіння. Нагрійте духовку до 2000С. Розігрійте оливкову олію у жаровні. Обсмажте філе (шкірою донизу) 2-3 хвилини до рум’яної скоринки. Переверніть філе та продовжуйте смажити ще 1-2 хвилини. Перенесіть жаровню до розігрітої духовки на 8 хвилин.
Дістаньте жаровню з духовки. Посипте філе цукром, додайте персики, вино, бульйон, стрючки та насіння ванілі та відправте до духовки ще на 8-10 хвилин, або доки філе не буде повністю готове. Під час приготування час від часу поливайте м’ясо виннованільним соком з жаровні.
Дістаньте жаровню з духовки та перекладіть засмажене філе і персики на блюдо. Жаровню з отриманими соками поверніть на плиту, прокип’ятіть на середньому вогні 2-3 хвилини та перелийте отриманий соус в соусницю.
Подавайте куряче філе з персиком, ванільним соусом та крес-салатом. Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Відома голлівудська актриса українського походження Мілла Йовович буквально шокувала Instagram радісною новиною, виставивши незвичайне селфі в дзеркалі...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Новий сезон серіалу «Американська історія злочинів» буде присвячений історії президента Білла Клінтона і його стосункам з Монікою Левінскі, які мало не позбавили його посади президента...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


У сучасному ритмі життя наша пам’ять нерідко «виходить з ладу», причина цього, як правило, – перевтома і одноманітність...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


ДТП трапилася в Тернополі на вул. Руська. Біля Кооперативного коледжу на пішохідному переході 19 серпня автівка збила жінку...


Рубрика: Опубліковано: о 11:00



Теми дня
20 Серпня
19 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео