Субота, 20 квітня 2024
• Військовий з Тернополя Дмитро Линва два роки бореться з онкологією • «У наш офіс в Харкові прилетіла російська ракета…» • Колишнього начальника Тернопільської державної податкової інспекції засудили за вимагання грошей • На Рівненщині знайшли давню ікону художника з Тернопільщини • Володимир Шкробот: «Життя рахує не кроки, які ти зробив, а сліди, які залишиш для суспільства» • За 12000 доларів тернополянин обіцяв ухилянтам «порішати» з військкоматом • 100-річна ювілярка з Козівської громади • 12-метровий рушник “родом” із Тернопільщини мандрує світом • У Тернополі поліцейські психологи організували іпотерапевтичний захід для поранених бійців і їхніх сімей • Різанина на Бережанщині: потерпілий в реанімації • 40 дітей військових із Тернопільщини влітку вирушать на оздоровлення до Латвії • Учні Васильковецької школи на Тернопільщині отримали новий автобус • Влітку росія планує посилити наступ на чотирьох напрямках • У Тернополі винесли вирок водієві, який скоїв смертельну аварію в Угорщині • Дубову алею на спомин про загиблих Героїв висадили у Тернополі • Велосипедист збив дитину на дамбі в Тернополі • Резонансні справи, гучні розслідування, фінансові питання: Сергій Зюбаненко зустрівся із журналістами • У Тернополі презентували книгу історика, загиблого захисника Любомира Крупи • На плечі – тату троянди. На Підгаєччині виявили мертвого чоловіка • Аграрії Тернопільщини завершили посів ранніх зернових культур
Курячий рулет з грибами і болгарським перцем

Опубліковано: 4 Вересня о 18:00 481


Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе.


2 шт. курячого філе (приблизно по 300 г кожне), 200 г печериць, 100 г
твердого сиру, 1 яйце,
1 болгарська перчина, зелений базилік, олія для смаження, 1 ст. л. меду,
1 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. паприки.

Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе. Повздовжньо його надрізати і розгорнути, як книжку. Філе накрити харчовою плівкою і добре відбити. Відбивати можна пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м’яса, щоб не прорвати волокна. Відбиті філе з обох боків посолити і поперчити. Викласти на тарілку, прикрити харчовою плівкою і покласти в холодильник.

Приготувати начинку для рулету. Печериці нарізати невеликими шматками, підсмажити на олії і посолити. Перець нарізати короткою соломкою. Сир натерти на тертці з великими вічками. Базилік подрібнити. Яйце збити на густу піну. До збитого яйця викласти підготовлені гриби, перець, базилік, сир і все перемішати. На застелену харчовою плівкою дошку (не забувайте плівку скропити водою) викласти два шматки відбитого філе так, щоб один шматок трошки покривав інший, і в місці накладки відбити. Посередині викласти начинку і за допомогою харчової плівки загорнути в рулет. На розпечену сковорідку з олією викласти рулет швом донизу і на великому вогні обсмажити його з кожного боку до рум’яної скоринки.

Поки рулет смажиться, приготувати соус. Для цього в посудині змішати соєвий соус, паприку і мед. Обсмажений рулет викласти на фольгу, полити соусом. Фольгу загорнути і помістити рулет в розігріту до 200 °С духовку. Випікати 30 хв. Курячий рулет з грибами і болгарським перцем готовий.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Уже два роки військовий з Тернополя Дмитро Линва бореться із важкою хворобою...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:46


Ірина Ковальчук через війну релокувала бізнес на Тернопільщину...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 20:47


До 6 років позбавлення волі засуджено екскерівника податкової інспекції та його трьох спільників за вимагання 40 тис доларів США неіснуючого боргу...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:52


На Рівненщині виявили ікону 1779 року кременецького художника Федора Лісневича. ...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:28


Майже 22 роки тому керівником Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні призначили Володимира Шкробота – хірурга за фахом і менеджера за покликанням...


Рубрика: , , Опубліковано: о 13:38



Теми дня
19 Квітня
17 Квітня
16 Квітня
15 Квітня