Неділя, 21 липня 2019
• Голос Тернополя буде у Верховній Раді • До Верховної Ради мають шанс потрапити сім партій • З ким готовий об’єднатися Іван Ковалик у новій Верховній Раді? • Галина Янченко:«Якщо до Верховної Ради прийдуть нові люди — принципові й професійні, такі, які є в команді Володимира Зеленського, можна буде багато змінити в країні» • За сприяння Михайла Головка у Збаражі встановили пам’ятник Героям Небесної Сотні Устиму Голоднюку і Назарію Войтовичу • Зарваниця — з розмальованою зупинкою • Завдяки Леонідові Бицюрі у Тернополі прижилися кращі світові практики • «Можна ми приїдемо до вашої лікарні… повчитися?» • Степан Барна: «Ці вибори переломні для історії» • «Тільки співпраця молодих і досвідчених політиків може забезпечити розвиток нашої країни» • Ще три опитування підтверджують перемогу Івана Чайківського на виборах до парламенту • Фестиваль «Дзвони Лемківщини» – перший Міжнародний! • Проти місцевого самоврядування готують політичні репресії • Тернополянка вразила вчених NASA • «У «Громадянській позиції» – професіонали і патріоти України. Там немає олігархів, корупціонерів та Росії» • Борщівська вишиванка для кремлівського політв’язня • Жива легенда Тернопільського району — тепер у пам’яті • ГонЧАРУЮТЬ усі! • Маестро махнув… стільцем • Алла Стечишин: “Мені не потрібна слава, іду, щоб працювати для людей”
Легкий шоколадний мус

Опубліковано: 28 Серпня о 12:00 42


Поставити каструльку в широку миску з дуже холодною водою або колотим льодом.


Розтопити 250 г посіченого шоколаду разом з 30 г вершкового масла і четвертиною склянки води. Коли вийде однорідна маса, перемішати її і відставити охолоджуватися. У маленькій каструльці три жовтки збити з двома столовими ложками цукру.

Потроху долити туди чверть склянки води. Поставити каструльку на маленький вогонь і, безперервно помішуючи, довести яєчну суміш до 70 градусів. Зняти з плити і додати шоколад, постійно збиваючи. Поставити каструльку в широку миску з дуже холодною водою або колотим льодом. Продовжувати помішувати близько десяти хвилин до повного охолодження. В окремій посудині збити міксером 300 мл вершків.

Обережно додати їх в шоколадний мус і розмішати. Прикрасити, як підказує фантазія: можна наповнити мусом кондитерський шприц і витиснути хвилями в широкі келихи, посипавши зверху залишками тертого шоколаду. Гідною прикрасою будуть збиті вершки, коктейльні вишеньки, кокосова стружка, листочки м’яти та ін. Десерт повинен постояти в холодильнику мінімум чотири години.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Три причини підтримати Максима Черкашина...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Компанією Research & Branding Group було проведено дослідження громадської думки мешканців України стосовно їхніх електоральних настроїв напередодні дострокових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 р...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:01


Під час цієї виборчої кампанії мені доводилось відповідати на чимало важливих запитань виборців...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Молода і професійна команда президента Володимира Зеленського дещо відсторонена від нинішньої виборчої лихоманки, адже посилено працює...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:26


Наш обов'язок і наше завдання — продовжити справу Героїв. Найбільшим для них пам'ятником буде успішна Україна, українська Україна — без московських попів, без «русского міра»...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00



Теми дня
19 Липня
18 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео