Субота, 25 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 126


А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео