Неділя, 17 лютого 2019
• Тернопіль прощається з отцем Анатолієм Зінкевичем (фото,відео) • Підозрюваний у вбивстві: «Ми знали, що Ващенко комусь заважав…» • Два кольори українства: Дмитро Павличко написав вірш-присвяту Президентові Петру Порошенку • Сергій Надал: «Відповідальність — наша національна риса» • «Ми провели романтичний вечір у римських термах. Це був мій найпрекрасніший день народження!» • «Тернопільська пісня» розвернула на «Голосі…» суддівські крісла • Чи полетять «голуби миру» на «Євробачення»? • Здолати бідність в Україні за п’ять років • «Поки водій був у супермаркеті, викрали його Toyota Land Cruiser…» • «Винні у смерті двох дітей повинні сидіти в тюрмі!» • На Руській і надалі буде аптека, попри маніпуляції недобросовісного орендаря • Юлія Тимошенко на Тернопільщині говорила про мир, духовність та перемогу • Трагічну загибель Еміліано Сала підтвердили офіційно • Усі — на бал!.. Віденський! • У мікрорайоні «Дружба» облаштують новий приватний дитсадок • Відійшов у вічність отець Анатолій Зінкевич • Сезон ще не почався, а «Нива» «вляпалася» у букмекерський скандал • «Опілля» сплатило на 21% більше податків, ніж минулого року • Субсидія «вилізла боком» • Три супер-салати – коханим на свято
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 105


А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

Похорон відбудеться завтра, 16 лютого, об 11-ій годині, у храмі Свято-Троїцького духовного центру...


Автор: Рубрика: , , , Опубліковано: о 20:05


Нападники впізнали Віталія Ващенка за його фотографією, яку мав підозрюваний в організації вбивства Олександр Закутній.....


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 20:00


Вражаюче? Так. З належним громадянським пафосом? Безумовно. Здатне схвилювати й підняти бойовий дух? Безперечно...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Наша відповідальність, наша здатність до самоврядності і є тим шляхом розвитку та успіху, який робить Україну заможною і сильною...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00



Теми дня
15 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео