Вівторок, 25 вересня 2018
• Ірина Басалига: «Мама для мене — взірець» • Громада Тернополя має об’єднатися, щоб відбити газову атаку Києва • Степан Барна: «Перспективи економічного розвитку регіону залежать від якісних автошляхів» • Що необхідно знати страхувальникам про нову форму заяви-розрахунку? • Представники місцевого самоврядування з усієї України їдуть до Тернополя вчитися розбудовувати громадянське суспільство • Валентин Наливайченко: «Українська Генпрокуратура виконує замовлення російської ФСБ» • Міносвіти знищує систему груп продовженого дня і гуртків у школах • Тернопільська артбригада відзначила чотири роки з дня створення • Опального тернопільського олігарха вигнали з Аграрної партії після невдалого бунту • Політичні торги екс-регіонала, або «Майстер-клас» від Івана Чайківського • Чи очолив Балога виборчий штаб Гриценка? • Фестивальна феєрія по-тернопільськи: драма, політичний детектив, комедія… • Українці назвали найбільш цікавих для Росії кандидатів у президенти • «Перестануть їздити автобуси – перекриємо трасу!» • «Винні у смерті мого сина хочуть кинути мене за ґрати” • «Український Єрусалим»: слідами Христа по Зарваниці • Тернополяни віддали ворожці… мільйон гривень • «Cім років тюрми — ніщо порівняно із втратою мого єдиного сина…» • Тарас Юрик: «Будуємо спортмайданчики, відтак закладаємо фундамент для виховання майбутніх чемпіонів» • Роналду в Італії: дорогий маєток, сім’я і Ferrari
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 78


А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У два роки вона малювала фантастичних звірів, у шість – мала персональну виставку, на яку приводили студентів, нині ж її роботи прикрашають дитячі книги та підручники...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


У Києві підвищують ціну за газ, а виживати з новим тарифом мають міста і села
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Якість відремонтованих доріг на Тернопільщині оцінив в. о. керівника Державної агенції автомобільних доріг «Укравтодор» Славомір Новак, перебуваючи в нашій області у робочій поїздці...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


З 1 жовтня 2018 року набуває чинності новий Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та деяких виплат потерпілим на виробництві...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


Якщо бути об’єктивними, то маємо визнати — Тернопіль обирають свідомо, бо тут є що показати і є чим пишатися...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 10:00



Теми дня
24 Вересня
21 Вересня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео