П’ятниця, 29 травня 2020
• Олімпіада в Токіо може не відбутися взагалі • Дитсадки у Тернополі запрацюють першого червня • Файне місто повертається до звичного життя • Футбол знову з нами! • Прощання з Ерітьє • Протоієрей Дмитро Лисак та його дружина пані Марія відсвяткували золоте весілля • Метеопрогноз не тішить: знову циклони і дощі • Коронавірус не здається: 477 осіб захворіли за минулу добу • Фінал Кубка України перенесли з Тернополя у Львів • «Будинок тріщить, одного дня – впаде…» • COVID-19 забрав життя голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського • Дві країни назвали ефективний препарат для боротьби з COVID-19 • Яким в Україні буде червень? • В підозрюваної у вбивстві студента з Конго психічне захворювання? • Нові послаблення з 1 червня: залізниця, автошколи, басейни • Де у Тернополі можна придбати маски, антисептики та лікарські засоби. Перелік аптек • На Тернопіллі 799 людей одужали від коронавірусу • В Україні створено 1029 ОТГ із 1300 запланованих, — прем’єр Шмигаль • “Зеленський і далі гадить”, — Соскін розкритикував владу • Наступного тижня всю Україну накриють дощі та грози
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 206


А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

Ігри будуть скасовані, якщо не зможуть відбутися наступного літа
...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:31


Зважаючи на спад пандемії в Тернополі, міський оперативний штаб по боротьбі з СОVID-19 прийняв рішення, що з 1 червня відновлять роботу дитячі садочки...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:13


Тернопіль поступово виходить з карантину і повертається до звичного життя. Розпочав повноцінну роботу громадський транспорт, а з 1 червня починають працювати дитячі садочки
...


Опубліковано: о 16:03


У вихідні відновлюється чемпіонат України, але тернопільська «Нива» вже забезпечила собі першу лігу...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:28


Вбитого студента з Конго поховала у Тернополі сестра. Батьки не змогли прилетіти через карантин...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 13:29



Теми дня
29 Травня
28 Травня
27 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео