Неділя, 25 лютого 2018
• Як тернопільська «Коза-Дереза» по світу ходила: в Америці була, Європу підкорила! • До посту готові! • На Львівщині побралася найстарша пара в Україні • З першого березня вартість гарячої води щомісяця перераховуватимуть • Тернопільські студенти вербували жінок у рабство • Антін Мухарський покинув Україну через аліменти • Хто-хто на «Євробачення»? • Тернопільський «Акорд» «Голосу країни»! • 6 років за ґратами: оголошено вирок екс-заступнику прокурора Кременецького району Юрію Ковалику • Поліція шукає свідків нападу на екс-депутата Тернопільської міськради Ігоря Турського • Мар’яна Полянська: «Я не ображала євреїв, а тільки написала про реалії…» • Тернопільських суддів «профільтрували» • Загибель Андрія Беркити підняла усю Озерну • Сергій Надал: «Патріарх Йосиф Сліпий вчив нас, що національна символіка, історія, мова, культура — це те, що єднає націю» • З Україною і Богом у серці — до 100! • Пристрасті вщухли: транспортна реформа в Тернополі триває! • Степан Барна: «Акція «Благословенне Тернопілля» — це добрий майданчик для комунікації з бізнесом та інвесторами» • Кому – війна, а кому – «мать родна» • Сергій Надал: «Герої Небесної Сотні віддали своє життя, щоб ми жили і збудували нову Україну» • Олександр Абраменко — герой-рятівник
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 38



А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Тернопільська етномайстерня «Коза-Дереза»  —  місце, де казка втілюється у життя, додаючи йому тепла, колориту та барв...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 19:00


Три нові ідеї до пісного столу...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Їй – 69 років. Йому – 80. Місяць тому найстарші молодята в Україні побрались у Бориславі, що на Львівщині. Микола Панас і Любомира Кравецька кажуть, що своїм вчинком хочуть подати старшим людям приклад: не варто соромитись віку, коли є любов і розуміння...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Споживачі послуг з централізованого постачання гарячої води будуть самостійно вибирати виконавця та оплачувати послуги, пов’язані з періодичною повіркою вузлів розподільного обліку (квартирних лічильників) гарячої води...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Керівник відділу Олександр Буняк каже, що вони почали документувати діяльність цих «роботодавців» ще з жовтня минулого року...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00



Теми дня
24 Лютого
23 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео