Понеділок, 16 липня 2018
• Тернополянка стала обличчям «Дня вишиванки» у Торонто і пройшла до фіналу конкурсу «Міс українська Канада» • Делегацiя з Тернопiльщини спільно з Президентом України вшанувала пам’ять жертв Сагринської трагедiї • Ткачик-бум по-тернопільськи! • Зіркове покоління: плеяда юних українських зірочок знову вразила світ • Урядовий освітній геноцид української нації на прикладі Тернополя • «Після травми у мене навіть думки не було, що можу вийти заміж…» • «Генеральські погони не для Богомола, а для всієї поліції області!» • Фатальне святкування дня народження… • ЗНО – це нестрашно! Тернопільські вундеркінди, котрі набрали 200 балів • Анатолій Гриценко: «Нам треба законодавчо підвищити рівень відповідальності влади, щоб мати змогу ставити її в рамки» • Він тягнув Україну до світла… • Учасник АТО Руслан Гетьман: «Нарешті матиму своє житло!» • У княжому граді — княжа забава! • «Файне Місто» – доступне усім! • У Тернополі стартує масштабний проект з озеленення міста • Організатор вбивства Віталія Ващенка показав… татуювання • Мрія, що підкорює вершини! Тернополяни винесли на Говерлу хлопця з інвалідністю • Як покупцю перетворитися на партнера магазину • Степан Кубів: 83 мільярди рефінансування, зрив курсу, виведення капіталів Януковича і розкрадання банків • «Сім років я молилася до св. Юди Тадея і Бог дарував хорошого, вірного чоловіка»
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 68


А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Ось уже 12 років, як дівчина живе у Канаді, проте у її серці — Україна...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


Понад сім десятків років тому українці Сагрині і навколишніх сіл стали жертвою брутальної збройної акції, яку вчинили проти мирних мешканців окремі підрозділи польського підпілля...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Хоч у кожного з художників свій неповторний стиль, це не завадило зібрати роботи трьох митців - Богдана, Ганни та Соломії під одним дахом...


Автор: Рубрика: Опубліковано: о 17:18


В Україні підростає ціла плеяда 17-20-річних зірочок, які вийшли на рівень світових рекордів у своїй віковій категорії. Минулого тижня чергова п’ятірка з них вразила спортивний світ...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Поки що мерія Тернополя дає раду, виділивши з міського бюджету кошти на освіту. Що буде далі, — невідомо...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00



Теми дня
16 Липня
14 Липня
13 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео