П’ятниця, 25 травня 2018
• «Братина» кличе на гостину • «Вкоротив віку батькові п’яний таксист…» • Як не платити іногороднім за дитсадок у Тернополі? • Тернопільська мерія прагне системно вирішити проблему цілодобового постачання гарячої води, відмовившись від дорогого газу • Тернопільська «Солідарність» провела акцію до Дня Європи • Сергій Надал: «Незалежній державі потрібні герої і символи» • «Нива» відновила виступи, але знову програла • Випав із п’ятого поверху військкомату… • Степан Барна: «Масштаби Інвестиційного форуму’2018 значно перевищують попередні» • Якщо вам вже навіть трішки за 30, є надія вийти заміж за принца! • Тарас Юрик: «Я з футболом усе життя» • «У Почаєві «вкоренився» маленький Янукович у спідниці..» • На день народження Даніеля вкусив… скажений кріт! • Тернопільський МакДональдз — сучасний ресторан з послугою МакДрайв • Наталія Яворська: «Володимир міг би жити, якби не байдужість та недбальство лікарів…» • Андре Тан: «Жінки – зефіринки, які хочеться з’їсти відразу» • У Тернополі – «Podolyany Fashion’2018» • Зірка в обіймах змія • З малої «КіноХвильки» — великий фест! • Найкрасивіший чоловік планети – українець!
Лютневу меланхолію лікуємо… сирником!

Опубліковано: 4 Лютого о 16:00 58


А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко.


Для тіста: 600 г борошна, 0,5 ч. л. розпушувача, 200 г цукру, 1 яйце, 3 жовтки, 4 ст. л. сметани, 250 г масла.

Для сирного крему: 1,5 кг домашнього сиру, 200 г масла, 2 склянки цукрової пудри, 3 яйця, 1 упаковка вершкового пудингу, 0,5 скл. молока, 100 г апельсинових цукатів.

Борошно змішати з цукром та розпушувачем. Додати порізане кубиками тверде масло, посікти ножем до дрібної крихти. Додати яйце, жовтки та сметану, замісити тісто. Поділити тісто на чотири частини, одну розкачати за розміром форми (25х35), решту загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник. Форму застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Аналогічно випікати решту коржів.

Сир перемолоти кілька разів на м’ясорубці. До молока додати крохмаль та пудинг, добре розмішати, щоб не було грудочок. До сиру додати збиті яйця, цукрову пудру та масло, поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти до повного розтоплення масла. Коли суміш почне закипати, додати розчинену пудингову масу, добре вимішати та зняти з вогню. Додати апельсинові цукати, добре вимішати. Залишити крем трішки охолонути.

Коржі мають бути холодними, а сирний крем наносимо на них ще досить теплим. Розділити крем на три частини та перемастити коржі, кожним наступним коржем злегка притискаючи крем. Залишити на ніч, посипати цукровою пудрою або ж кокосовою стружкою чи тертим шоколадом. Можна також залити шоколадною помадкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Захід розпочнеться 27 травня у дитячому оздоровчому закладі  «Дивосвіт», що в селі Кутянка Шумського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Суд виніс вирок водієві, який смертельно травмував 67-річного тернополянина Андрія Галенду...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Логіка реформаторів полягає в тому, що на місцях краще знають про кількість дітей, яких треба забезпечити дитсадком...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Радянська система залишила велику проблему, безпосередньо пов’язану з можливістю цілодобового гарячого водопостачання...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


У Тернополі з нагоди відзначення Дня Європи Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ГО “Солідарна молодь” провели акцію «Україна. Європа. Солідарність»...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео