Субота, 20 липня 2019
• Голос Тернополя буде у Верховній Раді • До Верховної Ради мають шанс потрапити сім партій • З ким готовий об’єднатися Іван Ковалик у новій Верховній Раді? • Галина Янченко:«Якщо до Верховної Ради прийдуть нові люди — принципові й професійні, такі, які є в команді Володимира Зеленського, можна буде багато змінити в країні» • За сприяння Михайла Головка у Збаражі встановили пам’ятник Героям Небесної Сотні Устиму Голоднюку і Назарію Войтовичу • Зарваниця — з розмальованою зупинкою • Завдяки Леонідові Бицюрі у Тернополі прижилися кращі світові практики • «Можна ми приїдемо до вашої лікарні… повчитися?» • Степан Барна: «Ці вибори переломні для історії» • «Тільки співпраця молодих і досвідчених політиків може забезпечити розвиток нашої країни» • Ще три опитування підтверджують перемогу Івана Чайківського на виборах до парламенту • Фестиваль «Дзвони Лемківщини» – перший Міжнародний! • Проти місцевого самоврядування готують політичні репресії • Тернополянка вразила вчених NASA • «У «Громадянській позиції» – професіонали і патріоти України. Там немає олігархів, корупціонерів та Росії» • Борщівська вишиванка для кремлівського політв’язня • Жива легенда Тернопільського району — тепер у пам’яті • ГонЧАРУЮТЬ усі! • Маестро махнув… стільцем • Алла Стечишин: “Мені не потрібна слава, іду, щоб працювати для людей”
М’ясний рулет з беконом і грибами

Опубліковано: 22 Січня о 18:00 89


Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш.


М’ясний рулет з беконом і грибами

800 г м’ясного фаршу, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 1 яйце, 3-4 ст. л. панірувальних сухарів, сіль і перець за смаком, 400 г печериць, 1 морквина, 100 г твердого сиру, 200-250 г бекону, олія.

Для приготування м’ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш. Найкраще для варіанту з беконом підходить яловичий фарш або з птиці, оскільки свинячий фарш дасть багато соку, а в поєднанні з беконом це не потрібно.

Отож, у велику миску натерти на тертці одну цибулину і часник, додати фарш, яйце, сухарі, сіль-перець за смаком, вимісити до однорідності. Другу цибулину і моркву нарізати кубиками, шампіньйони – шматочками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості, додати гриби, посолити і поперчити, обсмажити впродовж приблизно 8 хвилин, потім залишити охолонути. Нарізати бекон тонкими скибочками.

Розігріти духовку до 180 градусів. На великому аркуші фольги сформувати прямокутний пласт з фаршу завтовшки приблизно 1,5 см. Викласти у центр грибну начинку і тертий на тертці сир. За допомогою фольги акуратно згорнути рулет. Защипнути край і огорнути рулет скибочками бекону. Викласти рулет на застелене фольгою деко і запікати приблизно 40 хвилин до рум’яної скоринки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Три причини підтримати Максима Черкашина...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Компанією Research & Branding Group було проведено дослідження громадської думки мешканців України стосовно їхніх електоральних настроїв напередодні дострокових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 р...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:01


Під час цієї виборчої кампанії мені доводилось відповідати на чимало важливих запитань виборців...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Молода і професійна команда президента Володимира Зеленського дещо відсторонена від нинішньої виборчої лихоманки, адже посилено працює...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:26


Наш обов'язок і наше завдання — продовжити справу Героїв. Найбільшим для них пам'ятником буде успішна Україна, українська Україна — без московських попів, без «русского міра»...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00



Теми дня
19 Липня
18 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео