Вівторок, 02 червня 2020
• На 96-му році життя відійшла у вічність легендарна зв’язкова УПА Марія Штепа • У перший день літа в Карпатах – сніг • В яких районах Тернопільщини медики отримали по 6 тисяч гривень від меценатів? • Таємниці підземелля костелу св. Антонія у Збаражі • Тернополяни розпочнуть літо з катання на теплоході «Капітан Парій» • У Тернополі – спортивна дітвора! • COVID-19: 6 нових випадків за добу в Тернополі і один – в Гаях Гречинських • Село Бриків Шумського району з висоти пташиного польоту • Романтичне освідчення на полігоні • У центрі Тернополя з’явиться ще одна відпочинкова зона • Як готувати спаржу: мінімалізм в усьому! • Тернопільська міська дитяча лікарня отримала сучасний УЗД-апарат • Оновлені харчоблок і пральня у дитсадку № 6 • Голова правління «Одеської кіностудії» Андрій Осіпов: «У Тернополі є такі люди і така енергія, які дозволяють саме цьому місту бути лідером в українській кінематографії» • Для розвитку міст потрібні час і досвід • Віктор Овчарук:«Співпраця ОТГ та кооперативів може стати взаємовигідним механізмом розвитку і гарантією фінансової стабільності останніх» • Автомобільні «корки»: наслідки і причини • Тернополянка Анна Кріль — призерка міжнародного онлайнконкурсу юних піаністів • У Тернополі почала діяти нова транспортна мережа • Експрокурор Юрій Ковалик відбуває покарання у Кагарлицькій виправній колонії на Київщині
М’ясний рулет з беконом і грибами

Опубліковано: 22 Січня о 18:00 186


Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш.


М’ясний рулет з беконом і грибами

800 г м’ясного фаршу, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 1 яйце, 3-4 ст. л. панірувальних сухарів, сіль і перець за смаком, 400 г печериць, 1 морквина, 100 г твердого сиру, 200-250 г бекону, олія.

Для приготування м’ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш. Найкраще для варіанту з беконом підходить яловичий фарш або з птиці, оскільки свинячий фарш дасть багато соку, а в поєднанні з беконом це не потрібно.

Отож, у велику миску натерти на тертці одну цибулину і часник, додати фарш, яйце, сухарі, сіль-перець за смаком, вимісити до однорідності. Другу цибулину і моркву нарізати кубиками, шампіньйони – шматочками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості, додати гриби, посолити і поперчити, обсмажити впродовж приблизно 8 хвилин, потім залишити охолонути. Нарізати бекон тонкими скибочками.

Розігріти духовку до 180 градусів. На великому аркуші фольги сформувати прямокутний пласт з фаршу завтовшки приблизно 1,5 см. Викласти у центр грибну начинку і тертий на тертці сир. За допомогою фольги акуратно згорнути рулет. Защипнути край і огорнути рулет скибочками бекону. Викласти рулет на застелене фольгою деко і запікати приблизно 40 хвилин до рум’яної скоринки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

На 96-му році життя відійшла у вічність Марія Штепа з Чортківщини – учасниця національно-визвольного руху, політичний в’язень таборів, зв’язкова УПА, автор численних книжок, за якими можна вивчати історію та діяльність УПА на теренах нашого краю...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:04


Після прохолодної і дощової весни українці з нетерпінням чекають на тепле літо, проте прогноз погоди наразі не тішить...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:38


Понад 140 медиків і працівників лікарень Тернопільщини, які перехворіли на COVID-19, отримали фінансову допомогу від благодійників через інтернет-платформу «Helpdoctors»...


Автор: Рубрика: , , , Опубліковано: о 10:30


Уже доброю традицією для мешканців і гостей міста є прогулянки на теплоході Тернопільським ставом. Через карантин навігаційний період для круїзних суден у місті розпочався цього року дещо із запізненням...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:17



Теми дня
1 Червня
31 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео