Понеділок, 14 жовтня 2019
• Змагання, після якого… не підеш «на пиво» • Чи встигнуть об’єднані громади використати державні кошти? • «Свободівець» Олег Сиротюк: «Скажи «Ні!» капітуляції 14 жовтня на майдані Незалежності в Києві» • Подружжя поверталося з Італії. Повернулось у трунах… • Як тернополяни на краю світу побували • «My Pol» – поліція у смартфоні! • Усик – без суперника • А ви йдете… на «Культурні пікніки»? • Помер депутат облради Олександр Башта • У п’ятницю – вирішальна гра! • Скільки коштує зняти кліп? • «Нам сурми свободу заграли» • Осінній концертний бум • Впав з шестиметрової висоти… • Бій року! • У Тернополі з’явиться новий автобусний маршрут • Дві смерті на підприємстві у Теребовлі: за два роки не знайшли винних… • Чому реальні зміни в країні ніяк не почнуться? • Як «VIP-Ternopil» Гриця Драпака… «женили» • Новим головою Тернопільської ОДА стане Ігор Сопель
М’ясний рулет з беконом і грибами

Опубліковано: 22 Січня о 18:00 113


Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш.


М’ясний рулет з беконом і грибами

800 г м’ясного фаршу, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 1 яйце, 3-4 ст. л. панірувальних сухарів, сіль і перець за смаком, 400 г печериць, 1 морквина, 100 г твердого сиру, 200-250 г бекону, олія.

Для приготування м’ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш. Найкраще для варіанту з беконом підходить яловичий фарш або з птиці, оскільки свинячий фарш дасть багато соку, а в поєднанні з беконом це не потрібно.

Отож, у велику миску натерти на тертці одну цибулину і часник, додати фарш, яйце, сухарі, сіль-перець за смаком, вимісити до однорідності. Другу цибулину і моркву нарізати кубиками, шампіньйони – шматочками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості, додати гриби, посолити і поперчити, обсмажити впродовж приблизно 8 хвилин, потім залишити охолонути. Нарізати бекон тонкими скибочками.

Розігріти духовку до 180 градусів. На великому аркуші фольги сформувати прямокутний пласт з фаршу завтовшки приблизно 1,5 см. Викласти у центр грибну начинку і тертий на тертці сир. За допомогою фольги акуратно згорнути рулет. Защипнути край і огорнути рулет скибочками бекону. Викласти рулет на застелене фольгою деко і запікати приблизно 40 хвилин до рум’яної скоринки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У Тернополі відбулася перша «Пивна миля»...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Від початку реформи децентралізації держава підтримує об’єднані територіальні громади фінансово...


Рубрика: Опубліковано: о 17:00


Так звана формула Штайнмаєра передбачає проведення виборів на окупованих територіях України, легітимність яких мають підтвердити спостерігачі ОБСЄ...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Минуло понад два місяці, як в аварії на Закарпатті загинуло подружжя Діна і Василь Соломчуки із села Панівці Борщівського району...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


Роман Задорожний — про мандрівку до Країни льоду й полум’я, тролів і ельфів, екзотики та неймовірних краєвидів ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
11 Жовтня
10 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео