Субота, 23 жовтня 2021
• Поліомієліт перемогли у світі, але чому він можливий в Україні? • Бібліотека ім. Л. Каніщенка ЗУНУ – у світовому рейтингу! • Відкриття Китайсько-українського центру підготовки магістрів • До ЗУНУ завітали посли країн Великої сімки в Україні! • На Тернопіллі від коронавірусу померла тримісячна дитина, майже 800 людей захворіли за добу • З 0.00 годин 21 жовтня на Тернопіллі вводять нові жорсткі карантинні обмеження: що закриють і заборонять? • Колективу ЗУНУ подарували факсимільне видання Пересопницького Євангелія • Є навіть діти: неподалік Чорткова знайшли рештки людей, яких вивозили в Сибір • У Тернополі 14-річного хлопця домофон вдарив струмом • Чортківські поліцейські розслідують спробу передачі марихуани до виправного закладу • Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська вийшла до двох фіналів на чемпіонаті світу в Японії • Вісімнадцять людей померли на Тернопіллі від коронавірусу за добу, наймолодшій жінці — 38 років • 19 жовтня понад 100 населених пунктів Тернопілля будуть без світла (ГРАФІК) • За погрозу вбивством поліцейського тернополянин може отримати три роки позбавлення волі • Перестало битися серце заслуженої артистки України із Тернополя • Авто злетіло у кювет — дружина водія загинула… • Електронна система оплати за проїзд у громадському транспорті: це корисно знати • Що ми смакували 100 років тому? Автентичні рецепти від Леонтини Лучаківської • Що «світить» за неправдивий сертифікат вакцинації? • За дев’ять місяців на дорогах Тернопільщини загинули 52 людини
М’ясо з грибами і сиром в духовці

Опубліковано: 10 Жовтня о 9:51 4


Якщо хочете влаштувати своїм близьким свято, сміливо готуйте м’ясо з грибами і сиром в духовці..


Цю страву сміливо можна назвати святковою. Тож якщо хочете влаштувати своїм близьким свято, сміливо готуйте м’ясо з грибами і сиром в духовці.

Приготувати можна з будь-якого м’яса. Це може бути курка, свинина, баранина або яловичина. Гриби також можуть бути абсолютно будь-які: гливи, печериці або ж лісові. Залежно від рецептури, використовують свіжі або мариновані гриби. Крім грибів, м’яса та сиру, вам знадобляться сметана, майонез, овочі і спеції. Щоб страва вийшла не тільки смачною, а й вишуканою, до неї додають сухофрукти або горіхи.

М’ясо промивають, причому для приготування використовують тільки вирізку або грудку. Потім його вимакують рушником і нарізають уздовж волокон скибками, які відбивають і приправляють спеціями і сіллю. Залишають на деякий час, щоб воно просочилося ароматами спецій.
Гриби і овочі чистять і миють. Все шаткують і обсмажують до підрум’янення. Сир дрібно натирають. У форму для запікання викладають м’ясо, зверху розкладають рівним шаром гриби з овочами і змащують все сметаною або майонезом. Форму ставлять у духовку і запікають до готовності.

Є надзвичайно багато рецептів приготування цієї страви. Нині вам радимо спробувати м’ясо з грибами, грушею і сиром. Груша додасть страві вишуканого осіннього відтінку.
Отож, потрібно 600 г філе свинини, 200 г печериць, 100 г твердого сиру, 1 груша, мелений мускатний горіх, чорний мелений перець, сіль.

Помити свинячу вирізку під проточною водою, зачистити від плівок і жиру. Нарізати свинину порційними шматками і злегка відбити з обох боків. Посолити, приправити перцем і мускатним горіхом. Свіжі печериці помити, обсушити і порізати тонкими пластинами. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями. Обсмажити печериці і цибулю разом на олії до готовності.

Змастити деко олією. Розкласти на нього відбивні. На кожну викласти кілька ложок обсмажених грибів з цибулею. Очистити грушу і порізати тонкими брусками. Розкласти на гриби. Деко з м’ясом поставити в духовку на 30-40 хв. при температурі 170 С. Вийняти деко, присипати все тертим сиром і відправити запікатися ще на 3-5 хв., щоб він повністю розплавився.


Джерело: НОВА Тернопільська газета

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У Чернігівській області щепленням від поліовірусу охоплено 53,6% дітей віком до року...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:37


Опубліковано оновлений світовий рейтинг транспарентності інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ (Transparent Ranking of Repositories)...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:11


Сьогодні відбулося відкриття Китайсько-українського центру підготовки спеціалістів у межах проєкту «Один пояс, один шлях»...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:09


До класичного університету Тернополя завітали посли країн Великої сімки в Україні: Мелінда Сіммонс – Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні, Матті Маасікас – голова делегації ЄС в Україні, Лариса Ґаладза – Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні, П’єр Франческо Дзадзо – Надзвичайний та Повноважний Посол Італії в Україні, Анка Фельдгузен – Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні, Брюно Коссанель – заступник голови місії Посольства Франції в Україні, Казуя Оцука – заступник голови місії Посольства Японії в Україні, Алан Перселл – заступник голови місії Посольства США в Україні, Джеймс Рьод Мур – Перший секретар з політичних питань Посольства Великої Британії в Україні, Світлана Яворська – координатор програм Посольства Великої Британії в Україні, Роман Громик – співробітник служби підтримки головування групи послів G7 Великою Британією, Макс Маннвайлер – Посольство Німеччини в Україні
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:05


785 нових випадів коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Тернопільській області за 20 жовтня 2021 року...


Рубрика: Опубліковано: о 9:32



Теми дня
21 Жовтня
20 Жовтня
19 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео