Субота, 20 жовтня 2018
• Відома українська акторка загинула у ДТП • Через необережність інструктора втратила зір • Степан Барна: «Тернопільщина здатна формувати майбутню еліту Збройних сил України» • На Тернопільщині – день жалоби через трагедію в окупованому Криму • У Львові і Києві підвищують вартість проїзду в транспорті • У Тернополі відкрили першу соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» в Україні • Про Томос і «московських демонів» • Учаснику АТО з Лановеччини виділили землю, якої… нема • А Заставному все мало… • «Позивний «Бандерас»: тернополяни у кадрі й поза ним • Через перекриття дороги «газовими активістами» потерпіла молода працівниця патрульної поліції • Тернопільські перевізники хочуть підняти вартість проїзду • Як ставляться відомі люди Тернопільщини до надання автокефалії Українській православній церкві • Калинова алея у Тернополі – символ пам’яті про загиблих Героїв • Тернопільській обласній комунальній клінічній психоневрологічній лікарні — 60! • Тернополянка Настя Бачинська — дворазова призерка юнацької Олімпіади! • Серце на… батарейках! • Сирний маківник з персиками • Зрадники без звання • Je t’aime шкірками від ковбаси…Ірена Карпа втретє вийшла заміж
На десерт – «Великодні гніздечка»

Опубліковано: 6 Квітня о 19:30 39


Хочете за великоднім столом потішити дітей чимось незвичним? Втім, чому тільки дітей? Ці надзвичайно смачні та оригінальні «Гніздечка» сподобаються абсолютно всім.


Не сором і у гості прийти з коробочкою таких ніжних пісочних тістечок з ароматним кремом. Адже що може бути краще у свята за домашні солодощі, приготовлені з якісних натуральних продуктів та щедро приправлені любов’ю? Своїм авторським рецептом «Великодніх гніздечок» з читачами «НОВОЇ…» люб’язно ділиться відома тернопільська господиня Зоряна Павлів, яка обожнює експериментувати з печивом і щоразу придумувати щось нове, цікаве та сучасне. І звісно – смачне!

Щоб приготувати тісто, потрібно 2 яйця збити зі 120 грамами цукру, поступово додати 120 мл олії без запаху. Потім додати 2 ст. ложки борошна, змішаного із 1 ч. л. розпушувача. Нехай постоїть 30 хвилин у теплі. Тоді додати 220 грамів борошна, змішаного з 30 грамами какао. Замісити тісто, винести на 6 годин на холод.

Кожне тістечко складається з двох частин. Спочатку треба з тіста вирізати склянкою кружальця – основу «гніздечка». Його верх можна витискати через часникодавку – щоб з тіста вийшли «прутики». Олівцем на папері відмалювати таке ж кружальце від склянки і по ньому викласти верх «гніздечка» з кількох «прутиків» (викладати окремо, щоб потім тісто при випіканні не контактувало з олівцем).

Випікати на кондитерському папері окремо верх і низ «гніздечка» при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.

Коли охолонуть, склеїти докупи кремом: згущене молоко + масло + 1 ст. ложка міцної кави + 1 ст. ложка бренді. Розтопити шоколад, трошки вилити його у гніздечко і викласти на нього яєчка, приготовлені з білого шоколаду або ж куплені готові у магазині.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Водія автобуса затримано. Триває слідство ...


Рубрика: Опубліковано: о 11:12


Тернопільська поліціянтка Олександра Павук після травмування на полігоні перенесла операцію в Італії ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Голова ТОДА відвідав урочистості з нагоди Дня захисника України...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


19 жовтня на Тернопільщині відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Степана Барни оголошено Днем жалоби...


Рубрика: Опубліковано: о 15:00


Різке здорожчання пального провокує чергове підвищення цін на транспортні послуги...


Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
20 Жовтня
19 Жовтня
18 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео