П’ятниця, 17 серпня 2018
• Новий футбольний майданчик отримали мешканці вулиці Київської • З “Чайкою” зіграємо у Лютежі • Олександр Венгринович: «Лемко був, є і буде!» • Великі дива з маленьких сірників: як тернополянин до Книги рекордів України потрапив! • У Козовій — «рогате свято» • “Нива” – “Минай” 3:2: ВІДЕО ГОЛІВ • Сесія міської ради Тернополя завершилася конструктивно: медики й освітяни будуть із зарплатами! • Зелені зони в Тернополі займуть 40% міста! • Степан Барна: «Фестиваль «Дзвони Лемківщини демонструє, що ми не збираємося відмовлятися від самоідентичності й історичної пам’яті» • Друга після Марчука: “Наречена” Олесі Гудими Стала маркою • Тернопільська Алея зірок поповниться новими іменами • “Карту тернополянина” безкоштовно отримають всі тернопільські першокласники • Україна поступилася Італії в першому матчі домашнього Євро-2018 з міні-футболу • Легкова автівка врізалася у комбайн: водій загинув, пасажирка у реанімації • “Тернопільську Зайцеву” судитимуть? • Героям Небесної Сотні та Володимиру Стаюрі присвоїли звання “Почесний громадянин Тернопільської області” • Або не йди, або не повертайся • Тернопільська легкоатлетка отримала бронзу на чемпіонаті Європи • Пересувний цирк з тваринами відтепер під забороною • Дружина Шумахера придбала віллу на Майорці
На десерт – «Великодні гніздечка»

Опубліковано: 6 Квітня о 19:30 37


Хочете за великоднім столом потішити дітей чимось незвичним? Втім, чому тільки дітей? Ці надзвичайно смачні та оригінальні «Гніздечка» сподобаються абсолютно всім.


Не сором і у гості прийти з коробочкою таких ніжних пісочних тістечок з ароматним кремом. Адже що може бути краще у свята за домашні солодощі, приготовлені з якісних натуральних продуктів та щедро приправлені любов’ю? Своїм авторським рецептом «Великодніх гніздечок» з читачами «НОВОЇ…» люб’язно ділиться відома тернопільська господиня Зоряна Павлів, яка обожнює експериментувати з печивом і щоразу придумувати щось нове, цікаве та сучасне. І звісно – смачне!

Щоб приготувати тісто, потрібно 2 яйця збити зі 120 грамами цукру, поступово додати 120 мл олії без запаху. Потім додати 2 ст. ложки борошна, змішаного із 1 ч. л. розпушувача. Нехай постоїть 30 хвилин у теплі. Тоді додати 220 грамів борошна, змішаного з 30 грамами какао. Замісити тісто, винести на 6 годин на холод.

Кожне тістечко складається з двох частин. Спочатку треба з тіста вирізати склянкою кружальця – основу «гніздечка». Його верх можна витискати через часникодавку – щоб з тіста вийшли «прутики». Олівцем на папері відмалювати таке ж кружальце від склянки і по ньому викласти верх «гніздечка» з кількох «прутиків» (викладати окремо, щоб потім тісто при випіканні не контактувало з олівцем).

Випікати на кондитерському папері окремо верх і низ «гніздечка» при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.

Коли охолонуть, склеїти докупи кремом: згущене молоко + масло + 1 ст. ложка міцної кави + 1 ст. ложка бренді. Розтопити шоколад, трошки вилити його у гніздечко і викласти на нього яєчка, приготовлені з білого шоколаду або ж куплені готові у магазині.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Незабаром ще один універсальний спортивний майданчик з’явиться на перехресті вулиць Протасевича, 10А і Лесі Українки....


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Визначено дату, час та місце проведення поєдинку 5-го туру Другої ліги між футбольним клубом "Нива" Тернопіль та "Чайкою" з Петропавлівської Борщагівки...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Понад сім десятків літ минуло від тої страшної депортації, виросли нові покоління, а люди не перестають тужити за силоміць відібраним у них рідним краєм...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Сірникове майстрування уже перестало бути просто хобі — нині це і хобі, і робота, і мрії… ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


Відкриття фестивалю ознаменувалося відкриттям напису «Я люблю Козову» на центральній площі міста...


Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
16 Серпня
15 Серпня
14 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео