Неділя, 26 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
На десерт – «Великодні гніздечка»

Опубліковано: 6 Квітня о 19:30 70


Хочете за великоднім столом потішити дітей чимось незвичним? Втім, чому тільки дітей? Ці надзвичайно смачні та оригінальні «Гніздечка» сподобаються абсолютно всім.


Не сором і у гості прийти з коробочкою таких ніжних пісочних тістечок з ароматним кремом. Адже що може бути краще у свята за домашні солодощі, приготовлені з якісних натуральних продуктів та щедро приправлені любов’ю? Своїм авторським рецептом «Великодніх гніздечок» з читачами «НОВОЇ…» люб’язно ділиться відома тернопільська господиня Зоряна Павлів, яка обожнює експериментувати з печивом і щоразу придумувати щось нове, цікаве та сучасне. І звісно – смачне!

Щоб приготувати тісто, потрібно 2 яйця збити зі 120 грамами цукру, поступово додати 120 мл олії без запаху. Потім додати 2 ст. ложки борошна, змішаного із 1 ч. л. розпушувача. Нехай постоїть 30 хвилин у теплі. Тоді додати 220 грамів борошна, змішаного з 30 грамами какао. Замісити тісто, винести на 6 годин на холод.

Кожне тістечко складається з двох частин. Спочатку треба з тіста вирізати склянкою кружальця – основу «гніздечка». Його верх можна витискати через часникодавку – щоб з тіста вийшли «прутики». Олівцем на папері відмалювати таке ж кружальце від склянки і по ньому викласти верх «гніздечка» з кількох «прутиків» (викладати окремо, щоб потім тісто при випіканні не контактувало з олівцем).

Випікати на кондитерському папері окремо верх і низ «гніздечка» при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.

Коли охолонуть, склеїти докупи кремом: згущене молоко + масло + 1 ст. ложка міцної кави + 1 ст. ложка бренді. Розтопити шоколад, трошки вилити його у гніздечко і викласти на нього яєчка, приготовлені з білого шоколаду або ж куплені готові у магазині.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео