Середа, 23 січня 2019
• М’ясний рулет з беконом і грибами • Політолог Олексій Гарань – про Зеленського: «Люди не ляжуть на операцію до актора, який добре зіграв хірурга» • Зимові канікули в купальниках • Яка жінка солодша • Дочка Шварценеггера виходить заміж за зірку «Вартових галактики» • Achtung Russia! • 20 облич’2018: Петро Сорока • «Сміттєва революція»: Тернопіль став одним з перших міст України, де сортування побутових відходів стало обов’язковим • Осінній атентат у Мюнхені • Степан Барна:«Маємо робити ставку на розвиток малого та середнього бізнесу в області» • Дотягнутися пальцем до обличчя • Тарас Юрик: «Тернопільські представники медведчуківської політсили «За життя» виступили проти Української церкви» • 20 облич’2018: Михайло Левицький • «У наступному житті я хотів би народитися в Україні і бути футболістом, як Шевченко!» • Короп, запечений у духовці • Олександр Рикун: «Мене одночасно запрошували і до «Шахтаря», і до «Динамо», але на заваді стали проблеми з режимом» • Тернопіль – туристичний форпост України • Картина – пальчики оближеш! • Митрополит Епіфаній: «Обрання було для мене несподіванкою…» • Помстився зятю — спалив авто
На десерт – «Великодні гніздечка»

Опубліковано: 6 Квітня о 19:30 43


Хочете за великоднім столом потішити дітей чимось незвичним? Втім, чому тільки дітей? Ці надзвичайно смачні та оригінальні «Гніздечка» сподобаються абсолютно всім.


Не сором і у гості прийти з коробочкою таких ніжних пісочних тістечок з ароматним кремом. Адже що може бути краще у свята за домашні солодощі, приготовлені з якісних натуральних продуктів та щедро приправлені любов’ю? Своїм авторським рецептом «Великодніх гніздечок» з читачами «НОВОЇ…» люб’язно ділиться відома тернопільська господиня Зоряна Павлів, яка обожнює експериментувати з печивом і щоразу придумувати щось нове, цікаве та сучасне. І звісно – смачне!

Щоб приготувати тісто, потрібно 2 яйця збити зі 120 грамами цукру, поступово додати 120 мл олії без запаху. Потім додати 2 ст. ложки борошна, змішаного із 1 ч. л. розпушувача. Нехай постоїть 30 хвилин у теплі. Тоді додати 220 грамів борошна, змішаного з 30 грамами какао. Замісити тісто, винести на 6 годин на холод.

Кожне тістечко складається з двох частин. Спочатку треба з тіста вирізати склянкою кружальця – основу «гніздечка». Його верх можна витискати через часникодавку – щоб з тіста вийшли «прутики». Олівцем на папері відмалювати таке ж кружальце від склянки і по ньому викласти верх «гніздечка» з кількох «прутиків» (викладати окремо, щоб потім тісто при випіканні не контактувало з олівцем).

Випікати на кондитерському папері окремо верх і низ «гніздечка» при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.

Коли охолонуть, склеїти докупи кремом: згущене молоко + масло + 1 ст. ложка міцної кави + 1 ст. ложка бренді. Розтопити шоколад, трошки вилити його у гніздечко і викласти на нього яєчка, приготовлені з білого шоколаду або ж куплені готові у магазині.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


За словами Олексія Гараня, країна – це не шоу-бізнес, а президент, до того ж, є Верховним головнокомандувачем армії...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:00


Цього року зимові фото в купальниках уже традиційно заполонили соцмережі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


І тільки один з Адамів переконаний, що та жінка, яка з ним – єдина і неповторна, а всі інші однакові...


Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00


Улюбленець Голлівуду, 39-річний красень-актор Кріс Пратт днями освідчився доньці Арнольда Шварценеггера, 29-річній дитячій письменниці Кетрін Шварценеггер...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00



Теми дня
22 Січня
21 Січня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео