Субота, 20 квітня 2024
• Військовий з Тернополя Дмитро Линва два роки бореться з онкологією • «У наш офіс в Харкові прилетіла російська ракета…» • Колишнього начальника Тернопільської державної податкової інспекції засудили за вимагання грошей • На Рівненщині знайшли давню ікону художника з Тернопільщини • Володимир Шкробот: «Життя рахує не кроки, які ти зробив, а сліди, які залишиш для суспільства» • За 12000 доларів тернополянин обіцяв ухилянтам «порішати» з військкоматом • 100-річна ювілярка з Козівської громади • 12-метровий рушник “родом” із Тернопільщини мандрує світом • У Тернополі поліцейські психологи організували іпотерапевтичний захід для поранених бійців і їхніх сімей • Різанина на Бережанщині: потерпілий в реанімації • 40 дітей військових із Тернопільщини влітку вирушать на оздоровлення до Латвії • Учні Васильковецької школи на Тернопільщині отримали новий автобус • Влітку росія планує посилити наступ на чотирьох напрямках • У Тернополі винесли вирок водієві, який скоїв смертельну аварію в Угорщині • Дубову алею на спомин про загиблих Героїв висадили у Тернополі • Велосипедист збив дитину на дамбі в Тернополі • Резонансні справи, гучні розслідування, фінансові питання: Сергій Зюбаненко зустрівся із журналістами • У Тернополі презентували книгу історика, загиблого захисника Любомира Крупи • На плечі – тату троянди. На Підгаєччині виявили мертвого чоловіка • Аграрії Тернопільщини завершили посів ранніх зернових культур
«Наша кухня – запорука міцного здоров’я»

Опубліковано: 17 Березня о 16:00 68


У Римі відкрили ресторан українських смаколиків.


Перший ресторан української кухні гостинно відчинив свої двері  у Римі. Його знайомство з італійськими поціновувачами українських смаколиків, а також із українцями, які наразі перебувають у столиці Італії, відбулося 1 березня. Про це повідомила пресслужба ресторану «Княжий двір» на офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Ristorante-Ucraino-Kniazhyi-Dvir-103622567914787/

Українська музика, затишна домашня атмосфера і, звісно ж, надзвичайно смачні українські страви – все це чекає на відвідувачів у «Княжому дворі» в Римі. Чого тільки немає у ресторанному меню – справжній український борщ, варенички, голубці, деруни, смалець із часничком та інша традиційна смакота! Щасливчики, які вже встигли все це скуштувати, діляться своїми враженнями у соцмережах.

«І хоча сучасна наука ще не довела ефективності української кухні у боротьбі з відомим вірусом, але, як засвідчує багатовікова українська історія, саме наша кухня була запорукою міцного козацького здоров’я!» – зауважують працівники ресторану української кухні в Римі.

Як відомо, особливості традиційної української кухні зумовлені способом життя нашого працьовитого народу. Щоб добре трудитися, людям потрібно було  харчуватися ситно і досить калорійно. Тож для української кухні характерні страви, багаті на білки, жири та вуглеводи. А щоб їжа була смачною, більшість страв містить складний набір компонентів. Наприклад, справжній український борщ варять з понад 20 інгредієнтів і він є натуральною вітамінною бомбою для організму!

Крім того, наші предки комбінували по кілька способів теплової обробки продуктів. Спочатку їх обсмажували чи варили, а потім ще й тушкували або запікали. Це і є найбільш прикметною рисою української кухні.

Цікаво, що під час відкриття у Римі ресторану української кухні «Княжий двір» у номінації «Найпопулярніша страва» виграла запечена рулька, яку майже «наздогнали» вареники.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , , ,

Нещодавно опубліковане

Уже два роки військовий з Тернополя Дмитро Линва бореться із важкою хворобою...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:46


Ірина Ковальчук через війну релокувала бізнес на Тернопільщину...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 20:47


До 6 років позбавлення волі засуджено екскерівника податкової інспекції та його трьох спільників за вимагання 40 тис доларів США неіснуючого боргу...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:52


На Рівненщині виявили ікону 1779 року кременецького художника Федора Лісневича. ...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:28


Майже 22 роки тому керівником Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні призначили Володимира Шкробота – хірурга за фахом і менеджера за покликанням...


Рубрика: , , Опубліковано: о 13:38



Теми дня
19 Квітня
17 Квітня
16 Квітня
15 Квітня