Понеділок, 03 жовтня 2022
• У Тернополі привітали працівників бібліотек • Голос, що підкорив світ • Через великий ажіотаж у Тернополі відбудеться додатковий благодійний концерт для підтримки ЗСУ Іво Бобула • Пізнаймо одні одних: українці – в Сувалках, поляки – в Тернополі • «Антитіла»: пів року – на фронті • Кризова кімната – для постраждалих від насильства • Дбаємо про своїх військових на передовій • Благодійники з Європи підтримують лікарні Тернополя • «Сьомий місяць печу перемогу» • Сергій Надал: «Дякую тернополянам за те, що наше місто стало другим домом для десятків тисяч жертв московської агресії» • «З вірою в перемогу»: велопробіг на Теребовлянщині • Плетуть сітки і вчать… англійську мову • «Пташка», «Мішаня» і «Лемко» – на волі! • Свято української пісні та гумору: в Тернополі відбудеться концерт Степана Гіги та гурту «БУДЬМО» • Триває збір коштів на автівку для воїнів ЗСУ 24 бригади • «Вітер На-Дії»: українська молодь зустрілася в Кракові • Передачі захисникам із Тернополя — в найгарячіші точки • Діти і війна: як подолати травми • У Тернопільській громаді живуть понад 28 тисяч переселенців • У Тернополі готуються до початку опалювального сезону в умовах воєнного стану
«Опілля» виграло у номінації «Народний бренд’2017»

Опубліковано: 21 Грудня о 16:00 112


Тернополяни визнали продукцію корпорації “Опілля” найкращою у номінації напої. Переможця традиційно визначали самі тернополяни протягом останніх двох місяців.


Володимир Гомівка.

Конкурс “Народний бренд року” проводиться вже втринадцяте, а “Опілля” стабільно отримує призи симпатій тернополян. Зокрема, у 2014 та 2015 роках корпорація вже перемагала в конкурсі “Народний бренд року”.

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка висловив вдячність тернополянам і працівникам підприємства.

“Нам дуже приємно, що цього року ми виграли номінацію “Народний бренд року”. Ми хочемо висловити від усього колективу пивоварні “Опілля” вдячність нашим споживачам, усім, хто голосував. Ми це надзвичайно цінуємо. Ви обираєте справді якісний продукт. Хотів би також подякувати всьому колективу пивоварні “Опілля” за сумлінну працю. Ви робите той продукт, який цінують у Тернополі і далеко за межами нашого краю. Спільно ж ми доводимо, що зроблене на Тернопільщині — натуральне і якісне”, — зазначив у своєму коментарі Володимир Гомівка.

Цього року пивоварню “Опілля” також відзначено найвищою нагородою пивобезалкогольної галузі “Бурштинова зірка’2017” як підприємство з найбільшими темпами приросту виробництва. Золоту медаль за високу якість світлого пива за результатами дегустацій міжнародними та українськими експертами отримав сорт пива “Опілля-Фірмове”, срібну – “Опілля-Гайдамацьке”, а також квас від “Опілля”.

Варто зауважити, що протягом останніх років підприємство перетворилося в одного з найбільших платників податків Тернопільщини. Зокрема, цього року до бюджету сплачено 80 млн. грн. “Опілля” бере активну участь у підтримці різного роду громадських та суспільних проектів.

Основою успіху на підприємстві вважають поєднання української традиції виробляти натуральний продукт з натуральної сировини, дотримання європейських стандартів якості та збереження класичної технології виробництва пива.

“Наше виробництво пива ґрунтується на давніх живих традиціях виробляти натуральний продукт. Але робимо це у зовсім інших масштабах. Ми віримо в те, що в Україні і світі споживач повертатиметься до натурального, природного, а продукти, вироблені за класичними технологіями, без різного роду “штучних прискорень”, набиратимуть дедалі більшої популярності. На “Опіллі” свідомо пішли на більш тривалі технологічні цикли і більші затрати, пов’язані з вкладеннями у виробництво, заради збереження класичних методів пивоваріння. Сьогодні “Опілля” — одне з небагатьох підприємств, де немає невластивих для виробництва пива додатків, таких, як “мальтозна патока”. Пиво «Опілля» народжується у старовинних підвалах при сталих температурах. “Опілля” використовує класичну технологію роздільного бродіння, доброджування та дозрівання. Це вимагає більше часу, матеріальних затрат та дотримання технологічної дисципліни, але зберігає натуральність смаку пива. Виробництво збільшується за рахунок розширення, а не за рахунок погіршення якості. Ми поважаємо споживача, який має право на натуральну якість”, — зазначив у коментарі директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

30 вересня у приміщенні Центральної міської бібліотеки Тернополя відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та закриття дванадцятого щорічного загальноміського фестивалю «Бібліофест «Працює кожний - перемагаємо разом»...


Рубрика: , , Опубліковано: о 9:00


У Тернополі відбулася мистецька імпреза з нагоди 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької...


Рубрика: , , Опубліковано: о 8:10


Середній розмір щомісячної страхової виплати від Фонду соціального страхування України склав за підсумками серпня 5 112,60 гривні – на 801,72 гривні, або 18,6% більше порівняно з тим же періодом 2021 року...


Рубрика: , , Опубліковано: о 19:10


Через великий запит 14 жовтня у Драмтеатрі в Тернополі відбудуться додатковий благодійний концерт для підтримки ЗСУ Іво Бобула...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:24


У рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» Тернопільська міська рада завершила реалізацію проєкту «Пізнаймо один одного: українці — в Сувалках, поляки — в Тернополі» спільно із закордонним партнером — Публічною бібліотекою імені Марії Конопницької в Сувалках (Підляське воєводство, Польща)...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:34



Теми дня
1 Жовтня
30 Вересня
29 Вересня
28 Вересня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео