П’ятниця, 26 лютого 2021
• «Океан Ельзи» везе до Тернополя «Оранжерею» • Вірші Лесі Українки – англійською та французькою • Тернопілля знову «помаранчеве». Що заборонять? • У Тернопільських школах оновлюють харчоблоки для безпечного та здорового харчування дітей • Хто «розморозив» Тернопільський аеропорт? • «Через два місяці після загибелі Василя народився наш синочок…» • З гітарою по світу! • Бог за колючим дротом • 24 лютого відбудеться чемпіонат міста Тернополя з фристайлу (могул) • 25 снігоприбиральних машин працювали вночі на дорогах і тротуарах Тернополя • Сесія Тернопільської міськради відбудеться 5 березня • Сергія Надала обрано Головою Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України • Серед ночі побив подругу аж до струсу головного мозку… • Державний реєстратор із Монастириська незаконно оформив клієнтам два будинки • Не стало шанованого професора Тернопільського національного технічного університету • 8 березня Олександр Божик з рок-бендом у Тернополі • Снігові перегони у «Savich-Park»: змагалися 63 сноубордисти • П’ять страв з курки і свинини для ідеальної гостини • Давав задній хід і зачепив 2-річну дівчинку • Працівник патрульної поліції Тернополя фабрикував протоколи
Осінні панкейки з яблуками та корицею

Опубліковано: 3 Жовтня о 10:00 586


Панкейки – пишні млинці, дуже популярні в США і Канаді.
Майже у кожній американській сім’ї є свої фірмові рецепти панкейків і варіанти їх подачі: з медом або сиропом, з фруктами чи солодощами..


Ми пропонуємо вам осінній варіант цієї страви – з яблуками та корицею.
1,5 скл. молока, 1 яйце, 2 ч. л.
ванільного екстракту, 2 скл. борошна, 1 ч. л. соди (без чубка) або розпушувача, третина склянки цукру, 25 г розтопленого вершкового масла, 1 ч. л.
меленої кориці (без чубка),
1 яблуко, 2 ст. л. коричневого цукру.
Збити молоко, яйце і ваніль в мисці. Просіяти борошно і соду в окрему миску. Додати цукор. Зробити в центрі поглиблення. Додати молочну суміш, перемішати. Додати корицю, коричневий цукор і очищене нарізане яблуко.
Нагріти антипригарну сковорідку на середньому вогні. Злегка змастити шматочком сала. Ложкою викладати тісто і смажити 3-4 хвилини, аж поки на поверхні не з’являться бульбашки. Перевернути і смажити з іншого боку до золотистого кольору. Подавати теплими.
Секрети
– продукти обов’язково повинні бути свіжими, в тому числі сода чи розпушувач;
– не потрібно надто довго перемішувати тісто, інакше панкейки будуть «гумовими»;
– якщо панкейки прилипають – додати до тіста трохи олії;
– слабо піднімаються – всипати трохи розпушувача;
– максимально важлива при готуванні панкейків консистенція тіста. Занадто густі – додати молока, а якщо рідкі – всипати борошно. Експериментуйте, аж поки на вашій сковорідці не з’являться ідеальні панкейки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Ви теж уже відчуваєте весну? Зовсім скоро, 27 березня, на Тернопіль чекає новий музичний проєкт Святослава Вакарчука "Оранжерея" і найтепліший концерт цієї весни!...


Опубліковано: о 15:59


З нагоди відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки у Тернополі запланували провести низку заходів, повідомляє управління культури Тернопільської ОДА...


Опубліковано: о 15:10


Україна оновила зони карантину: дві області — «червоні», сім – «помаранчевих»
...


Опубліковано: о 14:58


Упродовж останніх років у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Тернополя тривають активні роботи з капітального ремонту приміщень харчоблоків і їдалень та оновлення матеріально-технічної бази....


Рубрика: Опубліковано: о 12:52


Після багатьох років бюрократичних поневірянь справа запуску власного аеропорту у Тернополі зрушила з “мертвої точки”, хоча будуть потрібні значні інвестиції та управлінський досвід...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:49



Теми дня
25 Лютого
24 Лютого
23 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео