Вівторок, 22 серпня 2017
• Епістолярніхроніки: віршований місток між Тернополем та Вінницею • Мандрівник… з 40-країнним стажем! Тернополянин Олег Кошла знає, як подорожувати дешево та цікаво • Як у Козові козу водили і їй пам’ятника спорудили • 18-річна киянка стала «Міс Україна Всесвіт», виконавши гімн України англійською • Василь Махно: «Переконаний, що кожна зустріч чоловіка і жінки – неповторні» • Українські красуні знову приголомшують світ! • «Знайдемо вбивць нашого побратима зі Збаражчини!» • Мобільний інформаційний пункт управління юстиції завітав на Збаражчину • Батьки поспішали з-за кордону на похорон сина… • Консультує міністр юстиції Сергій Петренко. Як здати пай в оренду і не потрапити на вудку рейдерів? • У ДТП на Івано-Франківщині загинула 44-річна Ольга Веселовська з Гусятинщини • «Фільм вперше закінчиться тим, що українця не вб’ють…» • Вбивство у Вишнівці: що каже слідство? • Російський газ, олігархи та боротьба проти «альтернативи», або Чому тернополяни нині без гарячої води? • Мерія Тернополя стає ще більш прозорою перед громадою – створюється інтерактивна карта Реєстру комунального майна • Віктор Овчарук: «Ми маємо всебічно і комплексно підтримувати комунальні заклади» • Стратегічно важлива дорога Львів — Тернопіль з кожним днем стає кращою • Що буде після війни? • Убивство, побиття і розтрата: у прокуратурі Грузії розповіли, що Саакашвілі загрожують 11 років в’язниці • Тернопіль – одне з найкомфортніших міст для життя в Україні
Рецепт номера Дамський салат — запорука здоров’я

Опубліковано: 30 Липня о 14:0086



Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку.


Поснідавши таким салатом, ви поповните організм вітамінами, клітковиною, білками, омега-3-жирними кислотами — загалом усім, що необхідно організму.  

Інгредієнти на одну порцію:

– буряк – 1 шт.
– бринза – 100 г
– насіння льону – 2 ст. л.
– сіль – за смаком
– оливкова олія – 2 ст. л.
– рукола, шпинат, базилік
– зелень кропу, петрушки

Процес приготування:

Хороший буряк – запорука смачного салату. Вибираючи його, слід зважити на те, щоб він був солодким і яскраво-червоного кольору. Готують його кількома способами: на парі, у посудині з товстим дном без води або запікають у фользі в духовці. Виберіть будь-який зручний для вас спосіб. Головне — відмовтеся від варіння у воді. Наше завдання – збагатити організм вітамінами.

Готовий буряк охолодити і нарізати великими кубиками. Поки буряк остигає, займіться зеленню. Все переберіть, видаліть стеблинки і ретельно промийте кілька разів у воді. Потім просушіть. Кількість зелені визначте, виходячи з ваших уподобань. Дрібно наріжте кріп і петрушку, іншу зелень трохи крупніше. Бринзу наріжте кубиками, як буряк. Насіння льону очистіть від гілочок та іншого дрібного сміття, якщо є.

У глибокій салатниці з’єднайте всі інгредієнти. При необхідності додайте сіль, враховуючи, що бринза має солонуватий смак. Додайте кілька столових ложок оливкової олії і перемішайте салат. Додавати будь-які приправи немає необхідності, оскільки вся зелень у складі салату має яскравий смак і аромат.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Епістолярніхроніки – 172 сторінки, 96 віршів, 48 пар, 4 розділи, купа малюнків. Книга вінницького художника і поета Сергія Татчина та тернопільської поетеси Уляни Галич...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Як він тільки не мандрував: літаком, автобусом і навіть автостопом, де тільки не ночував: у готелях, хостелах,  житлі, знайденому за допомогою каучсерфінгу, і навіть… просто неба у парку...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Навалою фестивалів на Тернопіллі нині нікого уже не здивуєш. Проте організатори першого фольклорно-мистецького фестивалю “Козафест” торік таки ризикнули...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Краса — не лише страшна сила, а ще й… співоча сила! Це наглядно продемонструвала нова «Міс Україна Всесвіт’2017» 18-річна киянка Яна Краснікова, котра буквально виспівала собі перемогу у конкурсі, що відбувся 10 серпня у Києві...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


Тернопільський поет і письменник Василь Махно, який нині живе у США, каже, що він досі нічого не знає про життя...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 10:00



Теми дня
20 Серпня
19 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео