Середа, 24 квітня 2019
• Банді Вовка весело, а в потерпілого… онкологія • Салат «Весняний день» • Пісня тернопільського музиканта стала світовим хітом • «Почесні імена України – еліта держави» • Паразити – загроза здоров’ю! • У ТНЕУ відбувся День кар’єри ЄС • Старший брат вбив молодшого… • Дороги у файному місті ремонтують удень і вночі • 23 квітня в ТОУНБ відзначать Всесвітній день книги • Тернопіль — на «хвилі» дитячого кіно! • Поліцейське авто протаранило зустрічне… • «Поліція знайшла мій телефон через чотири місяці» • Вибори: як голосували на Тернопільщині? • Сергій Надал допоміг всім містам України отримати справедливу освітню субвенцію • Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського на НСК”Олімпійський” • Батько загиблого Героя Небесної Сотні Володимир Голоднюк: «Настав час, коли треба об’єднатися і зробити правильний вибір» • Що таке несесер і як ми без нього жили? • У Тернополі вперше в Україні запровадили сервіс прямого народовладдя – електронні петиції • Тернополянин створює шедеври з яєчної шкарлупи • Михащук знову зганьбився: п’яний і без водійських прав
Рецепт номера Дамський салат — запорука здоров’я

Опубліковано: 30 Липня о 14:00 107


Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку.


Поснідавши таким салатом, ви поповните організм вітамінами, клітковиною, білками, омега-3-жирними кислотами — загалом усім, що необхідно організму.  

Інгредієнти на одну порцію:

– буряк – 1 шт.
– бринза – 100 г
– насіння льону – 2 ст. л.
– сіль – за смаком
– оливкова олія – 2 ст. л.
– рукола, шпинат, базилік
– зелень кропу, петрушки

Процес приготування:

Хороший буряк – запорука смачного салату. Вибираючи його, слід зважити на те, щоб він був солодким і яскраво-червоного кольору. Готують його кількома способами: на парі, у посудині з товстим дном без води або запікають у фользі в духовці. Виберіть будь-який зручний для вас спосіб. Головне — відмовтеся від варіння у воді. Наше завдання – збагатити організм вітамінами.

Готовий буряк охолодити і нарізати великими кубиками. Поки буряк остигає, займіться зеленню. Все переберіть, видаліть стеблинки і ретельно промийте кілька разів у воді. Потім просушіть. Кількість зелені визначте, виходячи з ваших уподобань. Дрібно наріжте кріп і петрушку, іншу зелень трохи крупніше. Бринзу наріжте кубиками, як буряк. Насіння льону очистіть від гілочок та іншого дрібного сміття, якщо є.

У глибокій салатниці з’єднайте всі інгредієнти. При необхідності додайте сіль, враховуючи, що бринза має солонуватий смак. Додайте кілька столових ложок оливкової олії і перемішайте салат. Додавати будь-які приправи немає необхідності, оскільки вся зелень у складі салату має яскравий смак і аромат.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Уже майже два роки в Тернопільському міськрайонному суді триває слухання резонансної справи щодо кількох розбійних нападів на валютників та інших наших краян, але нема кінця-краю...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 19:21


Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


У березні 2019 р. у видавництві «Логос Україна» побачила світ книга «Почесні імена України — еліта держави». Хоча видання вийшло невеликим тиражем — лише 500 примірників, воно унікальне і за змістом, і за формою: кольоровий друк на дорогому папері, а вага — понад 2 кг...


Рубрика: Опубліковано: о 16:00


Продукція тваринного походження дуже важлива для повноцінного раціону харчування людини. А особливо важко сьогодні уявити святковий стіл без запашних ковбас, шинок, хлібців та інших витворів кулінарного мистецтва...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00



Теми дня
23 Квітня
22 Квітня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео