Понеділок, 17 грудня 2018
• Віктор Ющенко закликав українців об’єднатися • Невдала помста рейдерів-«радикалів» Яциковських • Які ще дурні можуть голосувати сьогодні за афериста Ляшка?! • Все буде кіно: Тернопіль втретє накриє «КіноХвилею» • В «Укрпошті» діє резиденція новорічного чарівника • Як Петро Порошенко зміцнив позиції української мови на радіо, ТБ, в кіно і освіті • Майже 350 мільйонів гривень залучили громади Тернопілля на реалізацію інфраструктурних проектів • «Йде Різдво» –жива автентика від Ірини Музики • Поджазували на славу! • На Тернопільщині створили громадську організацію Спілка воїнів та волонтерів АТО • 12 тернопільських майстрів тайського боксу привезли нагороди з Івано-Франківська • Тернополянка Надія Бенькалович про те, як хвороба перевернула її ставлення до життя • «Сопілка привела до Тернополя, а тут я пізнав… Бога!» • У Тернополі відкрили сучасний офіс «Open Space» • Анатолій Гриценко і Віктор Чумак заявили про об’єднання • Сестра Василя Ломаченка — просто красуня! • Поштарський бунт • Блискавичний успіх Юлії Джими • Василь Ломаченко об’єднав титули • «Ставайте на коліна, бо я вас вб’ю!»
Рецепт номера Дамський салат — запорука здоров’я

Опубліковано: 30 Липня о 14:00 103


Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку.


Поснідавши таким салатом, ви поповните організм вітамінами, клітковиною, білками, омега-3-жирними кислотами — загалом усім, що необхідно організму.  

Інгредієнти на одну порцію:

– буряк – 1 шт.
– бринза – 100 г
– насіння льону – 2 ст. л.
– сіль – за смаком
– оливкова олія – 2 ст. л.
– рукола, шпинат, базилік
– зелень кропу, петрушки

Процес приготування:

Хороший буряк – запорука смачного салату. Вибираючи його, слід зважити на те, щоб він був солодким і яскраво-червоного кольору. Готують його кількома способами: на парі, у посудині з товстим дном без води або запікають у фользі в духовці. Виберіть будь-який зручний для вас спосіб. Головне — відмовтеся від варіння у воді. Наше завдання – збагатити організм вітамінами.

Готовий буряк охолодити і нарізати великими кубиками. Поки буряк остигає, займіться зеленню. Все переберіть, видаліть стеблинки і ретельно промийте кілька разів у воді. Потім просушіть. Кількість зелені визначте, виходячи з ваших уподобань. Дрібно наріжте кріп і петрушку, іншу зелень трохи крупніше. Бринзу наріжте кубиками, як буряк. Насіння льону очистіть від гілочок та іншого дрібного сміття, якщо є.

У глибокій салатниці з’єднайте всі інгредієнти. При необхідності додайте сіль, враховуючи, що бринза має солонуватий смак. Додайте кілька столових ложок оливкової олії і перемішайте салат. Додавати будь-які приправи немає необхідності, оскільки вся зелень у складі салату має яскравий смак і аромат.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

Наша сила – це єдність навколо рідної держави. Держава не будується завтра чи післязавтра...


Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00


Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові розставив усі крапки над «і»: Святослав Півторак залишився кандидатом на посаду Білецького сільського голови, а невдалі «месники» Яциковські — залишилися з діркою від бублика
...


Опубліковано: о 13:00


У Тернополі та по всій Україні нещодавно з’явилися біг-борди «Ляшко — народний президент України»...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


«Кінохвилюватимуться» усі: і ті, хто у кіноіндустрії бачить себе лише як глядача, і ті, кому кортить стати його частиною...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


14 грудня у головному відділенні Тернопільської «Укрпошти» розпочала діяльність резиденція новорічного чарівника...


Автор: Опубліковано: о 19:00



Теми дня
17 Грудня
14 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео