Неділя, 22 квітня 2018
• На читача… і книга йде! • Замість ЗОШ №21 — мистецький ліцей • Ювілейний «Цвіт вишиванки» — з рекордом! •  «Небесна сотня – це в очах вогонь» • На Тернопільщині підліток зґвалтував 8-річного хлопчика за те, що він… заважав ловити рибу • Брехав патрульним, що «євробляхи» не його… • Хакер із Тернопільщини крав гроші в усьому світі • Не стало відомого тернопільського журналіста Григорія Грещука • Коли співає душа: у Тернополі відбудеться фестиваль-конкурс «Я там, де є благословення» • Впровадження індивідуальних теплових пунктів у Тернополі дозволить економити та покращити якість постачання гарячої води • Сакура, нарциси, кава – весняна мандрівка запашна й цікава! • Невже він таки одружиться? • Замінити посвідчення водія? За 20 хвилин у центрі Тернополя! • Рада підтримала звернення про створення в Україні єдиної автокефальної православної церкви • Реквієм по «Мрії» • Нардепи влаштували бійку на телеканалі: в поліції відреагували • У Тернополі затверджено Положення про будівництво доступного житла – це шанс для молоді та бюджетників • Бронзова «Галичанка» • Український диктатор Петро П’ятий: Онищенко написав книгу про Петра Порошенка • Аматорське дербі у Теребовлі завершилося на користь господарів
Рецепт номера Дамський салат — запорука здоров’я

Опубліковано: 30 Липня о 14:00 98


Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку.


Поснідавши таким салатом, ви поповните організм вітамінами, клітковиною, білками, омега-3-жирними кислотами — загалом усім, що необхідно організму.  

Інгредієнти на одну порцію:

– буряк – 1 шт.
– бринза – 100 г
– насіння льону – 2 ст. л.
– сіль – за смаком
– оливкова олія – 2 ст. л.
– рукола, шпинат, базилік
– зелень кропу, петрушки

Процес приготування:

Хороший буряк – запорука смачного салату. Вибираючи його, слід зважити на те, щоб він був солодким і яскраво-червоного кольору. Готують його кількома способами: на парі, у посудині з товстим дном без води або запікають у фользі в духовці. Виберіть будь-який зручний для вас спосіб. Головне — відмовтеся від варіння у воді. Наше завдання – збагатити організм вітамінами.

Готовий буряк охолодити і нарізати великими кубиками. Поки буряк остигає, займіться зеленню. Все переберіть, видаліть стеблинки і ретельно промийте кілька разів у воді. Потім просушіть. Кількість зелені визначте, виходячи з ваших уподобань. Дрібно наріжте кріп і петрушку, іншу зелень трохи крупніше. Бринзу наріжте кубиками, як буряк. Насіння льону очистіть від гілочок та іншого дрібного сміття, якщо є.

У глибокій салатниці з’єднайте всі інгредієнти. При необхідності додайте сіль, враховуючи, що бринза має солонуватий смак. Додайте кілька столових ложок оливкової олії і перемішайте салат. Додавати будь-які приправи немає необхідності, оскільки вся зелень у складі салату має яскравий смак і аромат.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У вівторок, 24 квітня, з 11.00 до 15.00, у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці відбуватиметься щорічна акція «Книжки у пошуку читача», приурочена до Всесвітнього дня книги та авторського права...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Тернопільська школа №21 стала мистецьким ліцеєм. Об’єднали заклад зі школою мистецтв ім. Герети.  Відповідне рішення, прийняли 20 квітня на сесії міськради...


Рубрика: Опубліковано: о 14:12


12-13 травня Тернопіль розквітне вишиванками: у місті відбудеться всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки», присвячений Дню Матері...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


У Тернопільській обласній держадміністрації  діє виставка картин, присвячених Героям Небесної сотні...


Рубрика: Опубліковано: о 13:35


Насильство сталося 18 квітня на Підволочищині. 8-річний хлопчик поскаржився старшому братові на кровотечу...


Рубрика: Опубліковано: о 13:12



Теми дня
20 Квітня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео