Четвер, 22 серпня 2019
• Чортків мотофестом шаленів • Наїхав на жінку і дітей… • У Тернополі сходи фонтану “Сльози Гронського” доповнюють новими атрибутами • Боровся за Україну, втратив життя на чужині… • То й що, що вже «за десять осінь»? Душа ще трохи в мандри просить… • Пішов із життя викладач ТНЕУ Олег Бакалюк • Коржики з медом і маком від Наталки Потурай • Свято…з вогником! • Де святкуватимуть День прапора і День Незалежності • Біда за бідою… • «Дій активно! Живи позитивно!» Коли життя — мед! • 43-річна Мілла Йовович стане мамою втретє • Моніка Левінскі розкаже свою правду про секс-скандал з Біллом Клінтоном • Три ідеї для легкого літнього обіду • Зарядка для пам’яті: як перестати все забувати • Поблизу Кооперативного коледжу авто збило жінку • Українська краса до Голлівуду дійде! • Нова українська школа: влада і громади повинні об’єднати зусилля для успішної реалізації завдань • Термомодернізація житлового фонду Тернополя прийшла на вул. Новий Світ, 45 • Андрій Крисоватий: «Пріоритет нині – це якісна освіта для студентів»
Рецепт номера Дамський салат — запорука здоров’я

Опубліковано: 30 Липня о 14:00 110


Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку.


Поснідавши таким салатом, ви поповните організм вітамінами, клітковиною, білками, омега-3-жирними кислотами — загалом усім, що необхідно організму.  

Інгредієнти на одну порцію:

– буряк – 1 шт.
– бринза – 100 г
– насіння льону – 2 ст. л.
– сіль – за смаком
– оливкова олія – 2 ст. л.
– рукола, шпинат, базилік
– зелень кропу, петрушки

Процес приготування:

Хороший буряк – запорука смачного салату. Вибираючи його, слід зважити на те, щоб він був солодким і яскраво-червоного кольору. Готують його кількома способами: на парі, у посудині з товстим дном без води або запікають у фользі в духовці. Виберіть будь-який зручний для вас спосіб. Головне — відмовтеся від варіння у воді. Наше завдання – збагатити організм вітамінами.

Готовий буряк охолодити і нарізати великими кубиками. Поки буряк остигає, займіться зеленню. Все переберіть, видаліть стеблинки і ретельно промийте кілька разів у воді. Потім просушіть. Кількість зелені визначте, виходячи з ваших уподобань. Дрібно наріжте кріп і петрушку, іншу зелень трохи крупніше. Бринзу наріжте кубиками, як буряк. Насіння льону очистіть від гілочок та іншого дрібного сміття, якщо є.

У глибокій салатниці з’єднайте всі інгредієнти. При необхідності додайте сіль, враховуючи, що бринза має солонуватий смак. Додайте кілька столових ложок оливкової олії і перемішайте салат. Додавати будь-які приправи немає необхідності, оскільки вся зелень у складі салату має яскравий смак і аромат.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Минулої п’ятниці, 16 серпня, спокій Чорткова порушив рев «залізних коней», які на три дні заполонили місто...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Аварія, в якій потерпіла молода жінка з двома малолітніми дітьми, трапилася у п’ятницю, 9 серпня, близько 16-ої години у селі Ковалівка Монастириського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


У Польщі загинув ветеран АТО Андрій Савчук із Чорткова...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00


Ви ще встигаєте «застрибнути в останній вагон» відпочинку...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00



Теми дня
22 Серпня
21 Серпня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео