Неділя, 29 березня 2020
• На Тернопільщині коронавірус виявили у півторарічної дитини • «Тіло батька лікарі винесли у мішку і зачинили двері…» • Відомі логотипи у стилі карантину • У Тернополі підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19 • Коронавірус підтвердили у 11-річної дитини та її матері • В Україні зареєстровано 218 випадків захворювання на коронавірус • У Тернопільській області підтверджено 26 випадків COVID-19 • Як діяти, якщо запідозрили у себе коронавірус? • “Час піклуватись про родину”: зіркові татусі записали відеозвернення • Поліція заблокувала низку населених пунктів на Тернопільщині • Карантин в Україні продовжено до 24 квітня • У Тернополі підтвердили перший випадок коронавірусу • На Тернопільщині – перша смерть від коронавірусу • Тернополянин обікрав квартиру, в якій робив ремонт • Маска у тон сукні • Нікому не повідомляйте персональні дані банківських карток! • Тернопільщина отримала тести для виявлення коронавірусу • На Тернопільщині зафіксували другий випадок зараження короновірусною інфекцією • Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію у Тернопільській області • Захворіли на коронавірус після поїздки до Почаєва
Салат «Весняний день»

Опубліковано: 23 Квітня о 18:00 199


Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку.


300 г курячого філе, 3 яйця, 400 г картоплі, 300 г моркви, 200 г маринованих шампіньйонів, цибуля-порей або ріпчаста, сіль, домашній майонез.

Картоплю і моркву відварити до готовності. Остудити, почистити.

Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Картоплю і моркву натерти на дрібній тертці. Філе дрібно нарізати. Яйця натерти на дрібній тертці. Гриби дрібно нарізати. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо використовуєте ріпчасту цибулю, її необхідно дрібно нарізати, залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити.

На дно тарілки (оптимально – діаметром 25 см) викласти шарами: картоплю-гриби-моркву-куряче філе-цибулю-яйця. Кожен шар злегка підсолити і змастити майонезом. Прикрасити салат зеленню.

Домашній майонез

3 жовтки, 150 мл рафінованої олії, 1 ч. л. гірчиці, 5 ч. л. лимонного соку, 0,5 ч. л. цукру, 0,5 ч. л. солі.

Важливий момент: всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Перш ніж відокремлювати жовтки від білків, ретельно вимийте яйця, бажано з харчовою содою.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 200 г майонезу.

Жовтки збити з гірчицею, цукром і сіллю. Акуратно, буквально по чайній ложці, додавати олію, не припиняючи збивати. Коли маса стане однорідною, можна сміливо додати всю олію. Добре збити. Додати сік лимона. Масу ще раз збити. Якщо майонез видасться вам занадто густим, можна додати трохи холодної кип’яченої води і розмішати до однорідного стану.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

COVID-19 підтвердили ще у двох дітей та мами з Монастириського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:27


Вранці 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний Павло Боднарчук із села Ковалівка Монастириського району...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 20:50


Український дизайнер Гоша Космо уявив, який вигляд мали б знамениті бренди під час карантину...


Опубліковано: о 18:00


На самоізоляції у Тернополі знаходяться 286 людей...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:48


Стан дитини, в якої підтвердили COVID-19 – середньо-важкий...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:57



Теми дня
28 Березня
27 Березня
26 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео