Понеділок, 27 травня 2019
• Рятувала себе. Тепер рятує людей • Наскільки сильний «Голос» Святослава Вакарчука? • Віктор Овчарук: «Наше спільне завдання — створити комфортні умови з якісними адміністративними та соціальними послугами у селі» • Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя!
Салат «Весняний день»

Опубліковано: 23 Квітня о 18:00 156


Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку.


300 г курячого філе, 3 яйця, 400 г картоплі, 300 г моркви, 200 г маринованих шампіньйонів, цибуля-порей або ріпчаста, сіль, домашній майонез.

Картоплю і моркву відварити до готовності. Остудити, почистити.

Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Картоплю і моркву натерти на дрібній тертці. Філе дрібно нарізати. Яйця натерти на дрібній тертці. Гриби дрібно нарізати. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо використовуєте ріпчасту цибулю, її необхідно дрібно нарізати, залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити.

На дно тарілки (оптимально – діаметром 25 см) викласти шарами: картоплю-гриби-моркву-куряче філе-цибулю-яйця. Кожен шар злегка підсолити і змастити майонезом. Прикрасити салат зеленню.

Домашній майонез

3 жовтки, 150 мл рафінованої олії, 1 ч. л. гірчиці, 5 ч. л. лимонного соку, 0,5 ч. л. цукру, 0,5 ч. л. солі.

Важливий момент: всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Перш ніж відокремлювати жовтки від білків, ретельно вимийте яйця, бажано з харчовою содою.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 200 г майонезу.

Жовтки збити з гірчицею, цукром і сіллю. Акуратно, буквально по чайній ложці, додавати олію, не припиняючи збивати. Коли маса стане однорідною, можна сміливо додати всю олію. Добре збити. Додати сік лимона. Масу ще раз збити. Якщо майонез видасться вам занадто густим, можна додати трохи холодної кип’яченої води і розмішати до однорідного стану.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Нутриціолог Христина Рзаєва про здорове харчування...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


Відомий музикант, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що має намір брати участь у виборах до Верховної Ради 2019 року. Він планує йти в парламент на чолі власної партії "Голос"...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:00


На цьому наголосив голова обласної ради, віце-президент Української асоціації районних та обласних рад Віктор Овчарук під час засідання Ради Національного конгресу місцевого самоврядування, яке відбувалося у Києві. На заході ухвалили низку організаційних питань...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00



Теми дня
27 Травня
24 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео