П’ятниця, 29 травня 2020
• Дитсадки у Тернополі запрацюють першого червня • Файне місто повертається до звичного життя • Футбол знову з нами! • Прощання з Ерітьє • Протоієрей Дмитро Лисак та його дружина пані Марія відсвяткували золоте весілля • Метеопрогноз не тішить: знову циклони і дощі • Коронавірус не здається: 477 осіб захворіли за минулу добу • Фінал Кубка України перенесли з Тернополя у Львів • «Будинок тріщить, одного дня – впаде…» • COVID-19 забрав життя голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського • Дві країни назвали ефективний препарат для боротьби з COVID-19 • Яким в Україні буде червень? • В підозрюваної у вбивстві студента з Конго психічне захворювання? • Нові послаблення з 1 червня: залізниця, автошколи, басейни • Де у Тернополі можна придбати маски, антисептики та лікарські засоби. Перелік аптек • На Тернопіллі 799 людей одужали від коронавірусу • В Україні створено 1029 ОТГ із 1300 запланованих, — прем’єр Шмигаль • “Зеленський і далі гадить”, — Соскін розкритикував владу • Наступного тижня всю Україну накриють дощі та грози • На Тернопільщині за добу 6 нових випадків зараження коронавірусом
Шоколадний сирник з кокосовим кремом

Опубліковано: 2 Жовтня о 18:00 316


На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.


Тісто: 200 г борошна, 2 ст. л. какао, 10 г порошку до печива, 100 г цукру, 80 г масла, 1 яйце.
Сир: 1 кг сиру, 4 яйця, 300 г цукру, 2 ст. ложки крохмалю або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного), 1 пакетик ванільного цукру.
Кокосовий крем: 400 мл молока, 150 г цукру, 300 г кокосової стружки, 200 г масла.
Шоколадна поливка: 100 г чорного шоколаду, 3 ст. л. домашньої сметани, 1 ст. л. коньяку. Горішки для прикрашання.

Масло перетерти з борошном, додати решту інгредієнтів, вимісити м’яке тісто і рівномірно розподілити його на деко, вистелене пергаментним папером.
Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Зварити кокосовий крем: до киплячого молока додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити, помішуючи, 15-20 хв. до загустіння. Охолодити і збити з м’яким маслом.
Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад зі сметаною і коньяком до однорідної консистенції.
На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою. Посипати посіченими горішками. Нехай настоїться кілька годин.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Зважаючи на спад пандемії в Тернополі, міський оперативний штаб по боротьбі з СОVID-19 прийняв рішення, що з 1 червня відновлять роботу дитячі садочки...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:13


Тернопіль поступово виходить з карантину і повертається до звичного життя. Розпочав повноцінну роботу громадський транспорт, а з 1 червня починають працювати дитячі садочки
...


Опубліковано: о 16:03


У вихідні відновлюється чемпіонат України, але тернопільська «Нива» вже забезпечила собі першу лігу...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:28


Вбитого студента з Конго поховала у Тернополі сестра. Батьки не змогли прилетіти через карантин...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 13:29


«Ми всюди тільки разом!» — чи складно впродовж 50 років бути дружиною священника?
...


Автор: Рубрика: , , , , Опубліковано: о 13:12



Теми дня
28 Травня
27 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео