Субота, 25 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Шоколадний сирник з кокосовим кремом

Опубліковано: 2 Жовтня о 18:00 194


На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.


Тісто: 200 г борошна, 2 ст. л. какао, 10 г порошку до печива, 100 г цукру, 80 г масла, 1 яйце.
Сир: 1 кг сиру, 4 яйця, 300 г цукру, 2 ст. ложки крохмалю або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного), 1 пакетик ванільного цукру.
Кокосовий крем: 400 мл молока, 150 г цукру, 300 г кокосової стружки, 200 г масла.
Шоколадна поливка: 100 г чорного шоколаду, 3 ст. л. домашньої сметани, 1 ст. л. коньяку. Горішки для прикрашання.

Масло перетерти з борошном, додати решту інгредієнтів, вимісити м’яке тісто і рівномірно розподілити його на деко, вистелене пергаментним папером.
Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Зварити кокосовий крем: до киплячого молока додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити, помішуючи, 15-20 хв. до загустіння. Охолодити і збити з м’яким маслом.
Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад зі сметаною і коньяком до однорідної консистенції.
На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою. Посипати посіченими горішками. Нехай настоїться кілька годин.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео