П’ятниця, 29 травня 2020
• «Їжа королів» – на тернопільському полі! • Олімпіада в Токіо може не відбутися взагалі • Дитсадки у Тернополі запрацюють першого червня • Файне місто повертається до звичного життя • Футбол знову з нами! • Прощання з Ерітьє • Протоієрей Дмитро Лисак та його дружина пані Марія відсвяткували золоте весілля • Метеопрогноз не тішить: знову циклони і дощі • Коронавірус не здається: 477 осіб захворіли за минулу добу • Фінал Кубка України перенесли з Тернополя у Львів • «Будинок тріщить, одного дня – впаде…» • COVID-19 забрав життя голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського • Дві країни назвали ефективний препарат для боротьби з COVID-19 • Яким в Україні буде червень? • В підозрюваної у вбивстві студента з Конго психічне захворювання? • Нові послаблення з 1 червня: залізниця, автошколи, басейни • Де у Тернополі можна придбати маски, антисептики та лікарські засоби. Перелік аптек • На Тернопіллі 799 людей одужали від коронавірусу • В Україні створено 1029 ОТГ із 1300 запланованих, — прем’єр Шмигаль • “Зеленський і далі гадить”, — Соскін розкритикував владу
Смачні рецепти…

Опубліковано: 29 Березня о 16:00 188


Викладати салат шарами, змащуючи кожен майонезом.


Тюфтельки з квасолі

Три склянки квасолі замочити на ніч. Вранці пропустити через м’ясорубку, додавши велику цибулину. Потерти три великих картоплини і додати їх до квасолевої маси. Посолити, поперчити за смаком. Формувати тюфтельки, смажити у невеликій кількості олії і складати у глибоку каструльку, перекладаючи засмажкою з моркви та цибулі. Залити тюфтельки водою, тушкувати 5-10 хвилин.

Салат «Зелений луг»

400 г шампіньйонів, 1 велика цибулина, 400 г курячого філе, 3 яйця, 100 г чорносливу, 1-2 свіжі огірки, майонез.

Шампіньйони почистити, порізати скибочками і обсмажити на олії з посіченою цибулею. Куряче філе відварити до готовності, яйця — накруто.

Викладати салат шарами, змащуючи кожен майонезом: смажені з цибулькою шампіньйони — посічений чорнослив — дрібно порізане м’ясо — білок яйця, потертий на тертці з великими вічками — порізаний соломкою огірок. Зверху притрусити жовтком і прикрасити зеленню.

Курячі оладки

0,5 кг курячого філе порізати невеликими кубиками. Додати 2 дрібно посічені цибулини. Посолити, поперчити за смаком. Додати також 3 сирих яйця та 3 столових ложки крохмалю (без «чубка»). Ця маса має маринуватися ніч у холодильнику. Наступного дня викладати столовою ложкою, формуючи оладки, на добре розігріту сковорідку з олією і смажити до золотистої скоринки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Про історію унікальної спаржевої плантації «НОВІЙ…» розповів професійний аграрій Андрій Дзендзель...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 10:30


Ігри будуть скасовані, якщо не зможуть відбутися наступного літа
...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:31


Зважаючи на спад пандемії в Тернополі, міський оперативний штаб по боротьбі з СОVID-19 прийняв рішення, що з 1 червня відновлять роботу дитячі садочки...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:13


Тернопіль поступово виходить з карантину і повертається до звичного життя. Розпочав повноцінну роботу громадський транспорт, а з 1 червня починають працювати дитячі садочки
...


Опубліковано: о 16:03


У вихідні відновлюється чемпіонат України, але тернопільська «Нива» вже забезпечила собі першу лігу...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:28



Теми дня
29 Травня
28 Травня
27 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео