Неділя, 19 листопада 2017
• Андрій Шевченко: «Ніколи не замислювався про долю Філімонова після мого гола у ворота збірної Росії. Це його особисте…» • У Тернополі встановили додаткове освітлення на 50-ти пішохідних переходах • Квіти на узбіччі доріг • Кіно, яке змушує думати… • «Ходить гарбуз»… по Тернополю! • Оголошено переможців «Громадського бюджету Тернополя’2018» • Консультує міністр юстиції Павло Петренко. Як отримати землю учаснику АТО? • Сергій Надал: «Тернопільські пенсіонери повинні завжди відчувати турботу та соціальну підтримку міста» • Виповнюється 100 років відновлення УАПЦ • Шушен — Мекка передсезонного біатлону • Медреформа по-тернопільськи: з електронною базою і без раптових рішень • «Ми не мали їхати з цим таксистом…» • Вшануймо пам’ять про українських Героїв! • Наталю досі не поховали… • У Києві визнали, що загальноукраїнською альтернативою дорогому газу є дешева та екологічно чиста енергія • Андрій Лучанко: «Я не прагну слави будь-якою ціною…» • Не треба і війни… За цей рік на дорогах Тернопільщини в аваріях загинуло 64 людини • Завдяки програмі термомодернізації тернополяни можуть не боятися зими і «тарифних сюрпризів» від центру • У кожній намистині — відблиск душі! • Дубай у… вишиванках!  
Сніданок з броколі — для здоров’я і краси!

Опубліковано: 3 Вересня о 14:0047



Сьогодні у нас рецепт, який неодмінно припаде вам до смаку — це запіканка з броколі, легка корисна страва, відмінно підходить для дієтичного сніданку.


Не завжди виходить приготувати броколі смачно, але в ніжній соковитій яєчній запіканці індивідуальність броколі розкривається з найкращого боку. Не кажучи вже про апетитний смарагдовий колір, який ми спробуємо зберегти в процесі приготування.

Складники

Броколі — 300 г;

Яйця курячі — 4-5 шт.;

Молоко — 100 мл;

Петрушка — 2-3 гілочки;

Моцарелла — 100 г;

Оливкова олія — 3 мл (тільки для змащування форми);

Сіль (бажано взяти морську) і спеції — за смаком.

Приготування

Щоб броколі в запіканці вийшла м’якою і ніжною, її бажано проварити на середньому вогні 5 хвилин. Попередньо розділяємо пучки на суцвіття. Після варіння зливаємо воду і охолоджуємо.

Яйця з молоком збиваємо виделкою або за допомогою занурювального блендера. Добиваємося однорідності яєчно-молочної суміші.

Зелень промиваємо і дрібно січемо, а моцареллу нарізаємо невеликими шматочками.

За цей час броколі вже охолола, викладаємо її в змащену олією жаростійку форму (наприклад, глиняну), посипаємо зеленню і додаємо моцареллу.

Потім заливаємо все яєчно-молочною сумішшю, але не до країв посуду, а залишаючи трохи місця для «зростання» запіканки.

Суміш поміщаємо в духовку на 20-25 хвилин, виставляємо температуру 180 градусів. Готову запіканку можна подавати в посуді, в якому вона готувалася або порційно, нарізавши на шматочки.

Запіканка з броколі готова.

Як бачите, смарагдовий колір броколі зберігся, а все тому, що варилася капуста у великій кількості підсоленої води не більше 5 хвилин без кришки. Спробуйте приготувати цю дієтичну страву за нашим рецептом, щоб отримати смачно-корисний сніданок або обід без зайвих калорій.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Днями інтернет-портал football24.ua взяв детальне інтерв’ю у нового старого тренера, фрагменти якого ми пропонуємо нині до вашої уваги...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Триває також облаштування додаткового освітлення пішохідних переходів сигнальними ліхтарями в рамках проекту «Громадського бюджету 2017»...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Ми живемо у час якогось божевільного парадоксу. Нині, коли все продається, а отже, має свою ціну, ціна начебто найдорожчої у світі речі – людського життя — впала до страхітливо низької позначки...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


«Стрімголов» – повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. У стрічці немає героїв, це історія, в якій головні – «негерої», каже режисер...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00


Після вистави усіх гостей свята запросили на "гарбузовий" благодійний ярмарок...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00



Теми дня
19 Листопада
18 Листопада
17 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео