Четвер, 22 лютого 2018
• Степан Барна: «Акція «Благословенне Тернопілля» — це добрий майданчик для комунікації з бізнесом та інвесторами» • Кому – війна, а кому – «мать родна» • Сергій Надал: «Герої Небесної Сотні віддали своє життя, щоб ми жили і збудували нову Україну» • Олександр Абраменко — герой-рятівник • За злочини на Майдані засуджено лише… одного «тітушку» • Андрій Підлужний: ексклюзив для «НОВОЇ…» • На Шумщині поховали 43-річного учасника АТО Олександра Пилип’юка • Україна виграла перше золото на Олімпіаді • З кого спитати за прибирання і ремонт місцевих доріг? • Тенюх розповів, як не пройшов його план боротьби за Крим • З 1 березня пільговики у громадському транспорті Тернополя їздитимуть безкоштовно тільки з «Карткою тернополянина» • Переваги створення кооперативів • Степан Барна: «Об’єднані громади повинні стати локомотивами державної політики щодо забезпечення освоєння земельних ресурсів» • Чому заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра відмовився від депутатського мандата? • У домівках тернополян буде цілодобово гаряча вода • Віталій Мариновський: «Тих, хто ще працює і дає можливість працювати іншим, просто змушують забити бізнес цвяхами і сказати, що все зачинено» • Як «тернопільська» пісня на «Голосі…» розвернула усі крісла • Поки що пробиваємо дно. Після перших днів Олімпіади у збірної України сумні перспективи • Блискучий тріумф українки на Олімпіаді в Кореї • Любить — не любить?
Солодкий «Листопад» Підсолодіть осінь шоколадним тортом!

Опубліковано: 4 Листопада о 14:00 42



Всі інгредієнти для приготування бісквіта мають бути кімнатної температури.


Для бісквіта: 6 яєць, 1 склянка цукру, 0,5 склянки борошна, 0,5 склянки  какао, 1 ч. л. крохмалю, дрібка солі.

Для крему: 1 банка вареного згущеного молока, 150 г масла.

Для просочення: 2 ст. л. рому або коньяку, 30 г чорного шоколаду, 100 мл води.

Для прикрашання: посічений арахіс, кукурудзяні пластівці, готові листочки та ін.

Всі інгредієнти для приготування бісквіта мають бути кімнатної температури. Білки дуже акуратно відділити від жовтків, додати дрібку солі та збивати міксером на великій швидкості до стійких піків. По ложці додавати цукор, не припиняючи збивати. Зменшити швидкість міксера до мінімальної та ввести по одному жовтки.

Какао змішати з борошном та крохмалем, просіяти до яєчної маси. Акуратно вимішати дерев’яною ложкою або лопаткою. Дно форми (d=24-26 см) вистелити пергаментом, перекласти у неї тісто, розрівняти. Випікати у попередньо розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин, до «сухого сірника».

Відразу після випікання бісквіт опустити на горизонтальну поверхню (стіл, підлогу) з висоти 30 см (це робиться для того, аби пухирці повітря вийшли з гарячого бісквіта і він не осідав при охолодженні). Залишити у формі до охолодження. Коли бісквіт буде ледь теплий, перевернути його дном догори. Холодний бісквіт розрізати на два, три або чотири коржі.

Для крему згущене молоко збити з маслом. Для просочення до 100 мл води додати 30 г шоколаду, довести до кипіння, додати ром або коньяк.

Коржі просочити, змастити кремом, залишити на ніч. Вранці перед подачею прикрасити «осіннім листям» – арахісом чи кукурудзяними пластівцями, готовими осінніми листочками для тортів або ж так, як підказує вам фантазія.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Загалом на «Благословенному Тернопіллі» були представники близько 30-ти країн світу...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


Американська газета The New York Times написала про корупцію навколо АТО...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00


Ми, живі, маємо продовжувати творити історію нової України – будувати нову Україну, за яку загинули наші Герої...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи можна на офіційному веб-порталі ДФС...


Рубрика: Опубліковано: о 16:47


Торік травмованого фристайлиста Олександра Абраменка «списали» і навіть не поставили на квартирний облік
у рідному Миколаєві, а він взяв і врятував імідж цілої країни...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00



Теми дня
22 Лютого
21 Лютого
18 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео