Вівторок, 23 жовтня 2018
• Зупинити підвищення тарифів: «Батьківщина» вимагає позачергового засідання ВРУ (заява партії) • Всі кажуть: “Вам так добре!” але ніхто не хоче тут жити, бо тре робити • У Тернополі знову з’явиться новий парк • Дружина легендарного тернопільського диктора про кохання свого життя • Олег Тягнибок: «Свобода» закликає підтримати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом на посаду Президента України від націоналістів» • Роман Безсмертний: «Якщо на засідання Кабміну не прийде глава МВС або міністр оборони, то ніхто цього навіть не помітить» • Відома українська акторка загинула у ДТП • Через необережність інструктора втратила зір • Степан Барна: «Тернопільщина здатна формувати майбутню еліту Збройних сил України» • На Тернопільщині – день жалоби через трагедію в окупованому Криму • У Львові і Києві підвищують вартість проїзду в транспорті • У Тернополі відкрили першу соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» в Україні • Про Томос і «московських демонів» • Учаснику АТО з Лановеччини виділили землю, якої… нема • А Заставному все мало… • «Позивний «Бандерас»: тернополяни у кадрі й поза ним • Через перекриття дороги «газовими активістами» потерпіла молода працівниця патрульної поліції • Тернопільські перевізники хочуть підняти вартість проїзду • Як ставляться відомі люди Тернопільщини до надання автокефалії Українській православній церкві • Калинова алея у Тернополі – символ пам’яті про загиблих Героїв
Солодкий «Листопад» Підсолодіть осінь шоколадним тортом!

Опубліковано: 4 Листопада о 14:00 51


Всі інгредієнти для приготування бісквіта мають бути кімнатної температури.


Для бісквіта: 6 яєць, 1 склянка цукру, 0,5 склянки борошна, 0,5 склянки  какао, 1 ч. л. крохмалю, дрібка солі.

Для крему: 1 банка вареного згущеного молока, 150 г масла.

Для просочення: 2 ст. л. рому або коньяку, 30 г чорного шоколаду, 100 мл води.

Для прикрашання: посічений арахіс, кукурудзяні пластівці, готові листочки та ін.

Всі інгредієнти для приготування бісквіта мають бути кімнатної температури. Білки дуже акуратно відділити від жовтків, додати дрібку солі та збивати міксером на великій швидкості до стійких піків. По ложці додавати цукор, не припиняючи збивати. Зменшити швидкість міксера до мінімальної та ввести по одному жовтки.

Какао змішати з борошном та крохмалем, просіяти до яєчної маси. Акуратно вимішати дерев’яною ложкою або лопаткою. Дно форми (d=24-26 см) вистелити пергаментом, перекласти у неї тісто, розрівняти. Випікати у попередньо розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин, до «сухого сірника».

Відразу після випікання бісквіт опустити на горизонтальну поверхню (стіл, підлогу) з висоти 30 см (це робиться для того, аби пухирці повітря вийшли з гарячого бісквіта і він не осідав при охолодженні). Залишити у формі до охолодження. Коли бісквіт буде ледь теплий, перевернути його дном догори. Холодний бісквіт розрізати на два, три або чотири коржі.

Для крему згущене молоко збити з маслом. Для просочення до 100 мл води додати 30 г шоколаду, довести до кипіння, додати ром або коньяк.

Коржі просочити, змастити кремом, залишити на ніч. Вранці перед подачею прикрасити «осіннім листям» – арахісом чи кукурудзяними пластівцями, готовими осінніми листочками для тортів або ж так, як підказує вам фантазія.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Ми повинні скасувати це необґрунтоване і злочинне рішення. Подорожчання газу для громадян не має відбутися...


Рубрика: Опубліковано: о 18:56


На хуторі Мартинівка на Бучаччині живе лише дві сім'ї - та й ті гніваються між собою ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


У Тернополі з’явиться ще один парк. Сучасну паркову зону облаштують на межі вулиць Київська – Тарнавського...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


«Подивилася на чоловіка — він був щасливий, що я взяла його прізвище. Так я стала Сіробабою»...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00


Повернути Україну в українські руки – це і означає передусім скинути ярмо олігархії...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00



Теми дня
22 Жовтня
20 Жовтня
19 Жовтня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео