П’ятниця, 20 липня 2018
• Сергій Надал: «Традиція, єдність і спільна праця — основи сильної України» • Бійка біля “Алюру”: підозрюваний у вбивстві Віталія Гнитишина відмовився від апеляції • Котельні на альтернативному паливі: вимогу часу підтвердив суд • Розпочалася третя черга ремонту дамби Тернопільського ставу • Тернопільська «Нива» програла у попередньому етапі Кубка України • «Файне Місто»: буде вибухово! • Померла п’ятирічна дівчинка, яка втратила маму і бабусю у ДТП • За підтримки держави чотири родини з Тернопільщини отримали сертифікати на нове житло • Президент України Петро Порошенко у Зарваниці: «Ми з вами молимося за мир, за Україну. І я переконаний: Господь почує нашу молитву» • Руслан Друк та Уляна Джигринюк: «З глини можна зробити все!» • Щоб райський відпочинок не обернувся… пекельними випробуваннями • Скільки коштують труси у брендового Ляшка? • Омріяний мотоцикл став фатальним… • Некрасива, зате розумна… • Джолі витягне «брудний щоденник» • У тебе завжди є я • Шварц потрапить до Книги рекордів Гіннеса.. • Тернопільщина отримає новий транш на соціально-економічний розвиток територій • У Тернополі — великий жіночий футбол! • Степан Барна: «Тернопілля вийшло на провідні позиції в Україні за рейтингом інвестиційної привабливості, тепер головна проблема — бажання людей працювати»
Справжнім чоловікам на Покрову від королеви галицької кухні

Опубліковано: 14 Жовтня о 16:00 79


Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо.


Дорогі жінки, потіште своїх козаків на свято Покрови стравою за рецептом від легендарної Дарії Цвек, котру справедливо вважають королевою галицької кухні. Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо. Смачного вам свята!

Краянці з чорносливом

700 г свинячої м’якоті (полядвиці), 2-3 цибулини, 200 г сушеного чорносливу, зубець часнику, сіль, перець, борошно, зелень петрушки.

Свинину нарізати впоперек волокон на тонкі порційні шматочки, відбити сікачем, посипати розтовченим часником, залишити на годину, тоді посолити, поперчити, обкачати у борошні. Обсмажити з обох боків, скласти в гусятницю, перекласти цибулею, нарізаною півплястерками, влити трохи води, додати чорнослив і тушкувати до готовності.

Для поліпшення смаку замість води можна влити білого десертного вина.

Подавати на круглому полумиску, посередині викласти чорнослив, политий соусом, навколо викласти шматки м’яса. Зверху посипати зеленню петрушки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Міський голова Тернополя відзначив також дух єдності, який спостерігається під час прощі до Зарваниці, і висловив сподівання, що така ж єдність буде панувати у спільних справах на благо громад і України
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Затриманий у залі суду ховав обличчя від присутніх...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 18:08


Завдяки котельням на альтернативному паливі Тернопіль буде поступово відмовлятися від дорогого російського газу і переходити на дешеві українські енергоджерела...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:00


За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, під час ремонту вказаної ділянки громадський транспорт курсуватиме без змін...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Свій єдиний гол гравець «Ниви» Пікуль забив вже під час пенальті, а суперникам вдалося це зробити значно швидше ...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:00



Теми дня
20 Липня
19 Липня
18 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео