Середа, 25 квітня 2018
• Онищенко анонсував компромат на Ситника • Рамки — в голові • Після 35 років подружжя дізнався, що 9 дітей… не його • Маленький принц – до дня народження королеви • «Еротичні фото зрушують стосунки з місця, щоб вони не костеніли» Фотостудії Іри та Юри Зелененьких – 10 років! • Відзначили лауреатів обласного футзального сезону • «Нива» нарешті перемогла • Дівчата – на мільйон • Нові циркуляційні насоси дозволяють двом тернопільським котельням економити до мільйона гривень на місяць • Щоб дім став теплішим Як тернополянам скористатися програмою «теплих кредитів» • Антикорупційний суд в Україні: створити не можна ігнорувати • Вісім місяців в окопах на «нульовій»… Анатолій Карпець із Заліщиків пішов воювати, щоб підмінити свого брата-кіборга • Медична реформа знизу: у тернопільських лікарнях створюють домашні умови для лікування • Тернопіль розвивається за Генеральним планом та із врахуванням думки громади • Володимир Гройсман: «Закон про жорстке покарання за підкуп виборців дозволить отримати нову якість нардепів» • Оксана Муха: «Мені нецікаво бути співачкою однієї пісні» • Автокефалія Православної церкви в Україні чи «великий пшик» по-новому? • Олексія Станька відпустили під домашній арешт • Олександра Бартків: «У день вибуху на ЧАЕС я саме закінчила ремонт у квартирі в Прип’яті…» • Школярка з Тернопільщини – одна з найкращих на міжнародному літературному конкурсі
Справжнім чоловікам на Покрову від королеви галицької кухні

Опубліковано: 14 Жовтня о 16:00 72


Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо.


Дорогі жінки, потіште своїх козаків на свято Покрови стравою за рецептом від легендарної Дарії Цвек, котру справедливо вважають королевою галицької кухні. Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо. Смачного вам свята!

Краянці з чорносливом

700 г свинячої м’якоті (полядвиці), 2-3 цибулини, 200 г сушеного чорносливу, зубець часнику, сіль, перець, борошно, зелень петрушки.

Свинину нарізати впоперек волокон на тонкі порційні шматочки, відбити сікачем, посипати розтовченим часником, залишити на годину, тоді посолити, поперчити, обкачати у борошні. Обсмажити з обох боків, скласти в гусятницю, перекласти цибулею, нарізаною півплястерками, влити трохи води, додати чорнослив і тушкувати до готовності.

Для поліпшення смаку замість води можна влити білого десертного вина.

Подавати на круглому полумиску, посередині викласти чорнослив, политий соусом, навколо викласти шматки м’яса. Зверху посипати зеленню петрушки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Депутат-втікач Олександр Онищенко заявив, що не говорив з директором НАБУ Артемом Ситником про "плівки" і пригрозив йому компроматом...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:58


Я хочу виховувати своїх дітей сама, хвилюватись не за майно, а за те, що справді важливо...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:51


Професор марокканського міста Сіді-Сліман був одружений 35 років, за цей час у них з дружиною народилося 9 дітей...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:11


21 квітня королеві Великобританії Єлизаветі ІІ виповнилося 92 роки, а через два дні з’явився на світ ще один її правнук: британський принц Вільям і герцогиня Кембриджська Кетрін Міддлтон 23-го квітня стали батьками втретє...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:09


Ось уже 10 років поспіль Ірина та Юрій Зелененькі за допомогою фотоапарата та власного неповторного креативного бачення закарбовують найкращі життєві миттєвості багатьох тернополян – маленьких і дорослих, відомих і не дуже...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 17:06



Теми дня
25 Квітня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео