Неділя, 21 січня 2018
• Фото принца Гаррі та Меган Маркл розкритикували за… надмірну сексуальність • Справжній запорожець! Після семи доньок у сім’ї народився семикілограмовий син-богатир • Профілактика за Лобановським • Соціальну працівницю із Сапанова спіткала біда • У Варшаві пропала заробітчанка із Кременеччини • Вчителька облилась соляркою і спалила себе живцем… • Замерз тернопільський митець Валерій Сеньків • Трагедія на Святвечір: автомобіль збив 23-річну Мар’яну Якимчук (деталі) • Загадкова смерть 24-річної Марії Коцар із Саранчуків (деталі) • У Тернополі буде ІІІ Віденський бал • Під вінець – до Піднебесної • У Тернополі відбудеться допрем’єрний показ фільму про Василя Сліпака • Наколядували на рекорд! • Іван Марчук: «Ми навіть не уявляємо, в якому болоті сидимо…» • Помер рок-музикант Шон Карр • 2017-ий став роком масштабного оновлення дорожньої інфраструктури Тернопільщини • «Картка тернополянина»: долаємо «проблеми росту» • Приватні перевізники хотіли «шантажнути» тернополян. Затія провалилася • Фінансова геніальність: Яценюк і Аваков заробили мільйони на неприбутковому бізнесі • 2017-ий у Верховній Раді: як працювали тернопільські нардепи?
Справжнім чоловікам на Покрову від королеви галицької кухні

Опубліковано: 14 Жовтня о 16:0040



Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо.


Дорогі жінки, потіште своїх козаків на свято Покрови стравою за рецептом від легендарної Дарії Цвек, котру справедливо вважають королевою галицької кухні. Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо. Смачного вам свята!

Краянці з чорносливом

700 г свинячої м’якоті (полядвиці), 2-3 цибулини, 200 г сушеного чорносливу, зубець часнику, сіль, перець, борошно, зелень петрушки.

Свинину нарізати впоперек волокон на тонкі порційні шматочки, відбити сікачем, посипати розтовченим часником, залишити на годину, тоді посолити, поперчити, обкачати у борошні. Обсмажити з обох боків, скласти в гусятницю, перекласти цибулею, нарізаною півплястерками, влити трохи води, додати чорнослив і тушкувати до готовності.

Для поліпшення смаку замість води можна влити білого десертного вина.

Подавати на круглому полумиску, посередині викласти чорнослив, политий соусом, навколо викласти шматки м’яса. Зверху посипати зеленню петрушки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Якщо раніше фотографії майбутнього подружжя викликали у громадськості захоплення, то цього разу в соцмережах королівські знімки розкритикували...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


У святкові дні в Запорізькій області народилося немовля вагою понад 7 кілограмів. Хлопчик, удвічі більший за середньостатистичного новонародженого, здивував навіть досвідчених лікарів...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Так уже традиційно в нас ведеться, що  у святкову пору проблема вживання  міцних напоїв (і зловживання ними) набуває особливої актуальності та гостроти...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Перед Новим роком раптово занедужала 43-річна Тетяна Ковтонюк із села Сапанів Кременецького району...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 10:00


Уже місяць рідні розшукують 43-річну Олену Татаріну з села Білокриниця, що у Кременецькому районі Тернопільської області...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 18:00



Теми дня
21 Січня
20 Січня
19 Січня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео