Неділя, 19 листопада 2017
• Андрій Шевченко: «Ніколи не замислювався про долю Філімонова після мого гола у ворота збірної Росії. Це його особисте…» • У Тернополі встановили додаткове освітлення на 50-ти пішохідних переходах • Квіти на узбіччі доріг • Кіно, яке змушує думати… • «Ходить гарбуз»… по Тернополю! • Оголошено переможців «Громадського бюджету Тернополя’2018» • Консультує міністр юстиції Павло Петренко. Як отримати землю учаснику АТО? • Сергій Надал: «Тернопільські пенсіонери повинні завжди відчувати турботу та соціальну підтримку міста» • Виповнюється 100 років відновлення УАПЦ • Шушен — Мекка передсезонного біатлону • Медреформа по-тернопільськи: з електронною базою і без раптових рішень • «Ми не мали їхати з цим таксистом…» • Вшануймо пам’ять про українських Героїв! • Наталю досі не поховали… • У Києві визнали, що загальноукраїнською альтернативою дорогому газу є дешева та екологічно чиста енергія • Андрій Лучанко: «Я не прагну слави будь-якою ціною…» • Не треба і війни… За цей рік на дорогах Тернопільщини в аваріях загинуло 64 людини • Завдяки програмі термомодернізації тернополяни можуть не боятися зими і «тарифних сюрпризів» від центру • У кожній намистині — відблиск душі! • Дубай у… вишиванках!  
Справжнім чоловікам на Покрову від королеви галицької кухні

Опубліковано: 14 Жовтня о 16:0032



Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо.


Дорогі жінки, потіште своїх козаків на свято Покрови стравою за рецептом від легендарної Дарії Цвек, котру справедливо вважають королевою галицької кухні. Краянці з чорносливом – дуже проста та водночас надзвичайно смачна і вишукана страва, адже, як відомо, все геніальне просте, і кухні це стосується безпосередньо. Смачного вам свята!

Краянці з чорносливом

700 г свинячої м’якоті (полядвиці), 2-3 цибулини, 200 г сушеного чорносливу, зубець часнику, сіль, перець, борошно, зелень петрушки.

Свинину нарізати впоперек волокон на тонкі порційні шматочки, відбити сікачем, посипати розтовченим часником, залишити на годину, тоді посолити, поперчити, обкачати у борошні. Обсмажити з обох боків, скласти в гусятницю, перекласти цибулею, нарізаною півплястерками, влити трохи води, додати чорнослив і тушкувати до готовності.

Для поліпшення смаку замість води можна влити білого десертного вина.

Подавати на круглому полумиску, посередині викласти чорнослив, политий соусом, навколо викласти шматки м’яса. Зверху посипати зеленню петрушки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Днями інтернет-портал football24.ua взяв детальне інтерв’ю у нового старого тренера, фрагменти якого ми пропонуємо нині до вашої уваги...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Триває також облаштування додаткового освітлення пішохідних переходів сигнальними ліхтарями в рамках проекту «Громадського бюджету 2017»...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Ми живемо у час якогось божевільного парадоксу. Нині, коли все продається, а отже, має свою ціну, ціна начебто найдорожчої у світі речі – людського життя — впала до страхітливо низької позначки...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 12:00


«Стрімголов» – повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. У стрічці немає героїв, це історія, в якій головні – «негерої», каже режисер...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:00


Після вистави усіх гостей свята запросили на "гарбузовий" благодійний ярмарок...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00



Теми дня
19 Листопада
18 Листопада
17 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео