Середа, 11 грудня 2019
• Депутати Тернопільської облради просять Володимира Зеленського взяти справу Мирошниченка під особистий контроль • Підсумки зустрічі нормандської четвірки: про що домовилися Зеленський і Путін • Крапля сонця на зимовій тарілці: кому корисно їсти хурму? • Ліниві кнедлики з грибним рагу • Накрили бордель у Тернополі • Фест погуляли! Так виглядало найдорожче весілля України 2019-го • Танці до пліток доведуть. Що у Мішиної з Остапчуком? • Подвійне життя • «Держава у смартфоні» отримала своє обличчя • Міський голова Тернополя отримав нагороду Верховної Ради України • Що насправді є піст? Думки і поради Любомира Гузара • Бій Усик – Чісора відбудеться на початку наступного року • Посадовець хотів «чотири штуки баксів» • Ігор Мосійчук: «Андрій Богданець — брехун, який прикривається святим» • Команда Сергія Надала прозвітувала перед громадою: транспортна реформа, Тернопільська МТГ, Гаївський міст, цілодобова гаряча вода і багато-багато іншого… • Метаморфози Леоніда Кучми • Міцніший за міст! Легендарному академіку Борису Патону — 101 рік! • Допінг-раша: країну-агресора можуть залишити поза світовим спортом на чотири роки • Коли «Ціна правди» — життя • У Тернополі опублікували Карту відповідальності за прибирання доріг, проїздів та дворів взимку
Сигара берек – трубочки з бринзою

Опубліковано: 12 Листопада о 14:00 47


Перекус по-турецьки.


Ця турецька смачна і ситна страва може стати вашою улюбленою, а простий і надзвичайно корисний інгредієнт — бринза — незамінними ласощами!
400 г готового тіста філо (можна використати тонкий лаваш), 500 г бринзи, 1 яйце, розділене на жовток і білок, кріп або петрушка за смаком, олія для смаження, паперовий рушник.
Розділити бринзу на дві частини. До однієї частини бринзи додати сирий жовток і добре перемішати. До другої частини бринзи додати подрібнену зелень, перемішати.
Трохи начинки (першої і другої), покласти на тісто, загорнути краї трикутника і скачати в трубочку. Коли трубочка буде майже готова, змастити внутрішній край тіста яєчним білком і загорнути до кінця.
Трубочки скласти в контейнер і поставити на кілька годин у холодильник, потім підсмажити з усіх боків на олії. Готові трубочки викласти на паперовий рушник, щоб стекла олія. Особливо смакує з солодким чаєм.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Четверте пленарне засідання дванадцятої сесії Тернопільської облради відбулося 10 грудня ...


Рубрика: Опубліковано: о 18:32


Їжа богів — так називають хурму китайці, а японці вважають хурму «плодом сонця»...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:00


Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Cутенерку і жінок, які займалися проституцією, викрили оперативники відділу по боротьбі з протидії торгівлі людьми спільно з слідчими головного управління Нацполіції області під процесуальним керівництвом прокуратури...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:00



Теми дня
10 Грудня
9 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео