Вівторок, 12 листопада 2019
• Вітаю в ХХІ столітті… • Вижила завдяки… цукеркам • Сигара берек – трубочки з бринзою • Зі світу по клаптику – нареченій сукня • Ніжна і грізна Могилевська знову покохала • Аграрії з Тернопільщини виступили проти продажу землі в Україні • Привокзальна площа зміниться до невпізнання • Переможець «Озеряни’2019» виконав олімпійський норматив • Про знищені сидіння, поліцію і загадки регламенту • У Тернополі будують унікальний собор в древньовізантійському стилі • Онука італійського диктатора Муссоліні вимагає покарати фанатів «Селтика» • Придбав смартфон за…фальшиві долари • Менше, ніж в УПЛ, легіонерів тільки в Сербії • У Тернополі запрацював новий автобусний маршрут №35 з великими низькопідлоговими автобусами • А ви їли нині на сніданок… магній? • Ловися, фотокадре, вдалий та ще кращий! • Скільки тернополяни заплатять за централізоване опалення у жовтні? • Найбільша модернізація комунальної інфраструктури за останніх 60 років • З листопада документи водія — в смартфоні • Відбір на чемпіонат світу’2022: знову слід виграти групу
Сирний маківник з персиками

Опубліковано: 12 Липня о 16:00 82


Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.


Тісто: 3 склянки борошна, 200 г маргарину, 0,5 склянки цукру, 5 жовтків, 3 столові ложки какао, 2 столові ложки густої сметани.

Сиркова маса: 1 кг домашнього сиру, 1 склянка цукру, 100 г вершкового масла, 4 яйця, 1 вершковий пудинг.

Макова маса: 5 білків, 1 склянка змеленого маку, 0,5 склянки кокосової стружки, 0,5 склянки цукру, 2 столові ложки картопляного крохмалю.

Свіжі або консервовані персики, цукрова пудра для посипки.

З інгредієнтів замісити пісочне тісто, розділити його на дві частини (більшу та меншу) і покласти на годину в холодильник. Потім більшу частину тіста викласти у форму розміром 25/30 см, вистелену папером для випічки. Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Для сиркової маси сир протерти тричі через сито або ж пропустити через м’ясорубку. Цукор перетерти з жовтками. Збити масло, з’єднати його з сиром. Потім додати жовтки, перетерті з цукром, і порошок пудингу. Збити білки в жорстку піну і акуратно з’єднати з сирною масою.
Для макової маси потрібно збити білки у жорстку піну, додаючи наприкінці цукор. Додати змелений мак, кокосову стружку та крохмаль. Обережно все змішати.
На пісочне тісто викладати ложкою по черзі сирну і макову маси, створюючи розводи. Випікати 20 хв. при температурі 160 С.
Персики нарізати кубиками. Викласти на випечений корж і натерти зверху заморожене пісочне тісто. Випікати ще 40-50 хвилин при температурі 160 градусів. Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Вітаю в ХХІ столітті.
Тут секс вільний, а любов – важка ноша...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Мешканка Нової Зеландії Кушила Стейн, яка дрейфувала дві доби в Егейському морі, вижила завдяки невеликому запасу льодяників. Її врятували минулої неділі...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:00


Перекус по-турецьки...


Опубліковано: о 14:00


Нещодавно 43-річна англійка Беккі вийшла заміж за коханого Чі Маркхмена...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00


44-річна співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно заявила про готовність стати мамою, трішки розказала про свого таємничого обранця...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:00



Теми дня
12 Листопада
11 Листопада
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео