Вівторок, 23 липня 2019
• Леонід Бицюра: «Завдяки націоналістам закон про декомунізацію визнано конституційним!» • Лікарня у Копичинцях отримала нове обладнання • Андрій Лущик: «Державна прикордонна служба України — стабільне місце роботи і впевненість у завтрашньому дні» • Прийшли на вибори у день свого весілля… • Парламентські вибори’2019: ЦВК опрацювала понад 55% протоколів • Тернопільщина готується до нового навчального року • «Файне місто» – не лише файне, а й інклюзивне • Голос Тернополя буде у Верховній Раді • До Верховної Ради мають шанс потрапити сім партій • З ким готовий об’єднатися Іван Ковалик у новій Верховній Раді? • Галина Янченко:«Якщо до Верховної Ради прийдуть нові люди — принципові й професійні, такі, які є в команді Володимира Зеленського, можна буде багато змінити в країні» • За сприяння Михайла Головка у Збаражі встановили пам’ятник Героям Небесної Сотні Устиму Голоднюку і Назарію Войтовичу • Зарваниця — з розмальованою зупинкою • Завдяки Леонідові Бицюрі у Тернополі прижилися кращі світові практики • «Можна ми приїдемо до вашої лікарні… повчитися?» • Степан Барна: «Ці вибори переломні для історії» • «Тільки співпраця молодих і досвідчених політиків може забезпечити розвиток нашої країни» • Ще три опитування підтверджують перемогу Івана Чайківського на виборах до парламенту • Фестиваль «Дзвони Лемківщини» – перший Міжнародний! • Проти місцевого самоврядування готують політичні репресії
Сирний маківник з персиками

Опубліковано: 16 Жовтня о 18:00 204


Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою.


Тісто: 3 скл. борошна, 200 г маргарину, 0,5 скл. цукру, 5 жовтків, 3 ст. ложки какао, 2 ст. ложки густої сметани.

Сиркова маса: 1 кг меленого сиру, 1 скл. цукру, 100 г масла, 4 яйця, 1 вершковий пудинг.

Макова маса: 5 білків, 1 скл. меленого маку, по 0,5 скл. кокосової стружки і цукру, 2 ст. ложки крохмалю.

А також: 1 банка персиків, цукрова пудра.

Пісочне тісто: змішати всі складники, розділити на 2 частини (більшу і меншу), покласти на 1 год. у холодильник. Більшу частину викласти у форму (25х30 см), застелену папером, випікати 10 хв. при 1800С.

Сиркова маса: цукор збити з жовтками. Збити масло, додати сир, збити, додати збиті жовтки, пудинг. Акуратно вимішати зі збитими (до стійких піків) білками.

Макова маса: збити білки до стійкої піни, насамкінець ввести цукор. Додати мелений мак, кокос, крохмаль, обережно перемішати ложкою.

На пісочне тісто викладати ложкою по черзі сирну і макову масу, створюючи розводи. Випікати 20 хв. при 1600С.

На випечений корж покласти порізані кубиками персики, натерти заморожене тісто, пекти ще 40-50 хв. при 1600С. Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Біля Конституційного суду України вранці 16 липня відбулася акція протесту націоналістичних сил України проти можливого скасування Закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки»...


Рубрика: Опубліковано: о 18:00


Близько 3,5 тис. пацієнтів у рік ставлять на ноги у Копичинецькій лікарні та ще понад дві сотні немовлят з’являються на світ у стінах медичного закладу...


Рубрика: Опубліковано: о 16:00


Начальник групи з добору в Тернопільській області Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України полковник Андрій Лущик розповідає про хід весняного призову на строкову військову службу в Тернопільській області...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00


Центральна виборча комісія опрацювала 57% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на позачергових виборах до Верховної Ради...


Опубліковано: о 13:01



Теми дня
22 Липня
19 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео