П’ятниця, 29 травня 2020
• Дитсадки у Тернополі запрацюють першого червня • Файне місто повертається до звичного життя • Футбол знову з нами! • Прощання з Ерітьє • Протоієрей Дмитро Лисак та його дружина пані Марія відсвяткували золоте весілля • Метеопрогноз не тішить: знову циклони і дощі • Коронавірус не здається: 477 осіб захворіли за минулу добу • Фінал Кубка України перенесли з Тернополя у Львів • «Будинок тріщить, одного дня – впаде…» • COVID-19 забрав життя голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського • Дві країни назвали ефективний препарат для боротьби з COVID-19 • Яким в Україні буде червень? • В підозрюваної у вбивстві студента з Конго психічне захворювання? • Нові послаблення з 1 червня: залізниця, автошколи, басейни • Де у Тернополі можна придбати маски, антисептики та лікарські засоби. Перелік аптек • На Тернопіллі 799 людей одужали від коронавірусу • В Україні створено 1029 ОТГ із 1300 запланованих, — прем’єр Шмигаль • “Зеленський і далі гадить”, — Соскін розкритикував владу • Наступного тижня всю Україну накриють дощі та грози • На Тернопільщині за добу 6 нових випадків зараження коронавірусом
Сирний маківник з персиками

Опубліковано: 16 Жовтня о 18:00 294


Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою.


Тісто: 3 скл. борошна, 200 г маргарину, 0,5 скл. цукру, 5 жовтків, 3 ст. ложки какао, 2 ст. ложки густої сметани.

Сиркова маса: 1 кг меленого сиру, 1 скл. цукру, 100 г масла, 4 яйця, 1 вершковий пудинг.

Макова маса: 5 білків, 1 скл. меленого маку, по 0,5 скл. кокосової стружки і цукру, 2 ст. ложки крохмалю.

А також: 1 банка персиків, цукрова пудра.

Пісочне тісто: змішати всі складники, розділити на 2 частини (більшу і меншу), покласти на 1 год. у холодильник. Більшу частину викласти у форму (25х30 см), застелену папером, випікати 10 хв. при 1800С.

Сиркова маса: цукор збити з жовтками. Збити масло, додати сир, збити, додати збиті жовтки, пудинг. Акуратно вимішати зі збитими (до стійких піків) білками.

Макова маса: збити білки до стійкої піни, насамкінець ввести цукор. Додати мелений мак, кокос, крохмаль, обережно перемішати ложкою.

На пісочне тісто викладати ложкою по черзі сирну і макову масу, створюючи розводи. Випікати 20 хв. при 1600С.

На випечений корж покласти порізані кубиками персики, натерти заморожене тісто, пекти ще 40-50 хв. при 1600С. Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Зважаючи на спад пандемії в Тернополі, міський оперативний штаб по боротьбі з СОVID-19 прийняв рішення, що з 1 червня відновлять роботу дитячі садочки...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:13


Тернопіль поступово виходить з карантину і повертається до звичного життя. Розпочав повноцінну роботу громадський транспорт, а з 1 червня починають працювати дитячі садочки
...


Опубліковано: о 16:03


У вихідні відновлюється чемпіонат України, але тернопільська «Нива» вже забезпечила собі першу лігу...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:28


Вбитого студента з Конго поховала у Тернополі сестра. Батьки не змогли прилетіти через карантин...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 13:29


«Ми всюди тільки разом!» — чи складно впродовж 50 років бути дружиною священника?
...


Автор: Рубрика: , , , , Опубліковано: о 13:12



Теми дня
28 Травня
27 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео