Субота, 25 травня 2019
• Сім майстрів і 184 години • Як Чортків сезон відкрив: блогерів зібрав, дефіле провів, на польовій кухні смаколики їв • Вкусив кліщ? Несіть його до лабораторії! • «Будапешт їм личить»! • Їсти, любити, фотографувати • Про Fair Play, «цікаві» матчі та… павуків у банці • Олександр Гринюк: «Мене засудили, бо хочуть змести з громадського життя» • Статки Зеленського: вілла в Італії, елітні автівки та скандальне житло на Грушевського • Нові правила техогляду: наклейка на скло • «Нива» здобула виїзну перемогу на п’ятій доданій хвилині • Олександр Зінченко показав свої трофеї • Чемпіонат області • На «вовчиць» і Винник їде! • Наші привітали Зе! • Голова ТОДА Степан Барна подав у відставку • Кульова блискавка влетіла в літню кухню… • «Поспішай творити добро!» Підкинуте щастя! • Почаїв у скорботі: не стало борця за українську церкву Тимофія Палія… • Президент ЗЕ: «Це тільки початок!» • «Не вам мене судити»
Тернопільський м’ясокомбінат відчинив двері для журналістів

Опубліковано: 8 Лютого о 14:00 287


Продукцію м’ясокомбінату нині можна придбати у 22-ох фірмових магазинах «Студії м’яса» на території нашої області. З часом планують відкрити їх по всій Україні.


У п’ятницю, 2 лютого, компанія «Агропродсервіс» організувала екскурсію для тернопільських журналістів. Їм показали виробничі потужності підприємства – насіннєвий і соєвий заводи, а також м’ясокомбінат.

— Торік наша компанія заплатила 130 мільйонів гривень податків, — наголосив, демонструючи потужності підприємства, засновник «Агропродсервісу» Іван Чайківський. —  Багато це чи мало? У 2016-ому було 80 мільйонів. Сума податків так суттєво зросла не лише через збільшення податкового тиску на бізнес, а й через динамічний і постійний розвиток компанії.

Нині «Агропродсервіс» орендує понад 40 тисяч гектарів землі у Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській і Херсонській областях. Це сільськогосподарське підприємство із замкнутим циклом. Два роки тому відкрили соєвий завод. Тепер же «Агропродсервіс» повністю забезпечує власні потреби у комбікормах і зупинятися на досягнутому не збирається.

Дуже великі надії мають у компанії і на повноцінне відновлення роботи Тернопільського м’ясокомбінату. Коли у 2014-ому «Агропродсервіс» вирішив придбати м’ясокомбінат, це була суцільна руїна, адже на той час він уже вісім років не працював. Нині м’ясокомбінат випускає 250 найменувань продукції та планує збільшувати асортимент. Підприємство має завдання у найближчі три роки увійти до п’ятірки найбільших виробників м’яса в Україні, а також, як мінімум, увійти до трійки виробників ковбасних виробів. І для цього є усі передумови.

Продукцію м’ясокомбінату нині можна придбати у 22-ох фірмових магазинах «Студії м’яса» на території нашої області. З часом планують відкрити їх по всій Україні.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

Як для першої леді України створювали вбрання на інавгурацію...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Тендітні панянки у «середньовічних» сукнях, брутальні байкери у шкірі та вишукані моделі в оригінальному дизайнерському вбранні — уся ця «екзотична» публіка цими вихідними зібралася у Чорткові, аби відсвяткувати відкриття туристичного сезону...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


Упродовж трьох останніх років Тернопільщину «атакують» кліщі...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Картини Олесі Гудими експонуються у Будайській фортеці...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00


«Смачні світлини» від тернопільських фуд-фотографів...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
24 Травня
23 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео