Четвер, 25 квітня 2024
• Мінливий квітень: коли в Україну повернеться тепло? • 9000 доларів за те, щоб «швидко перебігти кордон» • “Батько загиблого Героя несе хрест іншого Героя”. На Тернопільщині попрощалися із захисником • У Тернополі у парку “Сопільче” провели змагання зі спортивного орієнтування • Тернополянин оплатив оренду квартири… шахраєві • Міський голова Тернополя від себе передав допомогу на фронт • На Тернопільщині є майже сотня вільних вакансій для лікарів • Біля Тернополя намагались застрелити кримінального авторитета • На війні загинув 22-річний захисник Денис Каразія із Кременеччини • У чоловіків із Чортківщини виявили незаконні зброю і набої • У Тернополі двоє підлітків отруїлися алкоголем • Юні волонтери з Шумщини допомагають ЗСУ • Зупинив суддю і поплатився посадою. Патрульного з Тернополя звільнили за перевищення службових обов’язків • Знайшли мертвою на полі. Прикрий випадок на Тернопільщині • Троє посадовців із Тернопільщини заподіяли збитків на 26 мільйонів гривень • У Тернополі засуджено трьох депутатів російської держдуми • Військовий з Тернополя Дмитро Линва два роки бореться з онкологією • «У наш офіс в Харкові прилетіла російська ракета…» • Колишнього начальника Тернопільської державної податкової інспекції засудили за вимагання грошей • На Рівненщині знайшли давню ікону художника з Тернопільщини
Торт «Фірмовий» від Ярини

Опубліковано: 19 Лютого о 12:14 520


Окрім декупажу, Ярина Затонська має ще одне захоплення — кулінарія, особливо жінка любить потішити рідних чимось солоденьким.


Ярина розповідає, що коли минулого разу на сторінках «НОВОЇ…» ми надрукували її рецепт дуже смачного пляцка «Полячка», люди навіть телефонували їй і дякували за рецепт. Впевнені, що нинішній «Фірмовий» торт від Ярини Затонської сподобається вам не менше.

Торт «Фірмовий» від Ярини

1-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку посічених горіхів. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

2-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку маку. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

3-ій корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку подрібненого арахісу.

Крем: 12 жовтків та 1 склянку цукру збити на водяній бані. Коли вистигне, додати 350 г масла та сік одного лимона, збити.

Перемащувати в такій послідовності: вафельний лист – крем – 1-ий корж – крем – вафля – крем – 2-ий корж – крем – вафля –  крем – 3-ій корж – крем – вафля. На ніч можна поставити зверху щось важке, щоб торт добре просочився кремом. Прикрасити за смаком.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

В Україні кілька днів дощить, а температура у багатьох областях нагадує більш осінню, аніж весняну...


Рубрика: , Опубліковано: о 23:46


Отримали 9000 доларів за «швидко перебігти кордон» - за організацію незаконного переправлення "ухилянта" через кордон на Тернопільщині судитимуть двох осіб...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Лановецька громада провела в останню дорогу Василя Друзюка. 19 квітня з Героєм попрощалися в його рідному селі Іванківці...


Рубрика: , Опубліковано: о 20:13


У Тернополі у парку "Сопільче" провели змагання зі спортивного орієнтування серед закладів загальної середньої освіти в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 16:00


28-річний тернополянин розповів, що на сайті «OLX» зацікавився пропозицією щодо винайму житла в обласному центрі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:59



Теми дня
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня