П’ятниця, 21 лютого 2020
• Тернополянки… а ля «Chanel»! • Що втратить «Манчестер Сіті»?! • Евакуйовані з Китаю українці перебуватимуть на Полтавщині • «На тілі були синці, це не самогубство…» • «Галичанка» поступилася в фіналі Кубка України • Її зброя – спиці й нитки! • Що лежить у «БАНДЕРІВСЬКІЙ СКРИНІ»? • Боксерський мегахіт року • За крок до «Євробачення», або Як «TVORCHI» тернополяни нацвідбір «підірвали» • Дві сумні Славкові дати • 10 років тюрми – за смерть 20-річного Віталія Гнатишина • “Зеленський, ти – зрадник! Хто для тебе Росія?” • БК «Тернопіль» утримує лідерство в чемпіонаті • Теребовлянка Катерина Грод: «Америку недаремно називають країною можливостей!» • Смертельна аварія біля Кременця: за кермом – п’яний працівник поліції… • Чи привезуть українців з Китаю у «Медобори»? • Унікальну частину Тернового Вінка Ісуса Христа привезуть на Тернопільщину • Перетворюємося на… тропіки? • Ці солодкі… оцінки! • 71-річна Мей Маск позувала для фотографині з України
Торт «Фірмовий» від Ярини

Опубліковано: 19 Лютого о 12:14 432


Окрім декупажу, Ярина Затонська має ще одне захоплення — кулінарія, особливо жінка любить потішити рідних чимось солоденьким.


Ярина розповідає, що коли минулого разу на сторінках «НОВОЇ…» ми надрукували її рецепт дуже смачного пляцка «Полячка», люди навіть телефонували їй і дякували за рецепт. Впевнені, що нинішній «Фірмовий» торт від Ярини Затонської сподобається вам не менше.

Торт «Фірмовий» від Ярини

1-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку посічених горіхів. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

2-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку маку. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

3-ій корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку подрібненого арахісу.

Крем: 12 жовтків та 1 склянку цукру збити на водяній бані. Коли вистигне, додати 350 г масла та сік одного лимона, збити.

Перемащувати в такій послідовності: вафельний лист – крем – 1-ий корж – крем – вафля – крем – 2-ий корж – крем – вафля –  крем – 3-ій корж – крем – вафля. На ніч можна поставити зверху щось важке, щоб торт добре просочився кремом. Прикрасити за смаком.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Маленькі чорні сукні, туфлі на підборах і вишукані намиста з перлин...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:00


Через дворічний бан у єврокубках шейхи позбудуться сотень мільйонів,а у «Сіті» можуть відібрати навіть чемпіонський титул’2013/14...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


20-річного Тараса Коваля з Білобожниці знайшли мертвим у Києві...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


У вихідні в Кам’янському відбувся фінал чотирьох жіночого Кубка України з волейболу. Участь в турнірі взяла тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-Гадз»...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:00



Теми дня
21 Лютого
20 Лютого
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео