Четвер, 19 вересня 2019
• У Тернополі — гурт «Скрябін» із… голосом Юрка Юрченка • «Чоловік надихатиме мене на більші спортивні звершення» • Субсидії і пільги у новому сезоні: хто і як їх буде виплачувати? • Відомий боєць без правил використав у якості груші… літню людину • «Слуга народу» готує нові вибори • Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська – на п’єдесталі етапу Кубка світу в Парижі • Федір Стригун: «Тернопіль повинен стати Меккою для українських театрів» • «Буковель» надихає! • «Він жив і загинув як Герой…» • Зарізав через… любов? • Не знаєш математики? До побачення! • Легенда, яку варто переповідати • Про футбольні курйози • «Ось це цифра!» • Поблизу власної оселі вирощував коноплю… • Буковинська красуня підкорила Італію • Коли у Тернополі не буде води? • «Моє серце на капремонті» • ТОП-5 продуктів, які можна їсти… на ніч • Телефонний дзвінок вартістю в 10 тисяч гривень
Торт «Фірмовий» від Ярини

Опубліковано: 19 Лютого о 12:14 408


Окрім декупажу, Ярина Затонська має ще одне захоплення — кулінарія, особливо жінка любить потішити рідних чимось солоденьким.


Ярина розповідає, що коли минулого разу на сторінках «НОВОЇ…» ми надрукували її рецепт дуже смачного пляцка «Полячка», люди навіть телефонували їй і дякували за рецепт. Впевнені, що нинішній «Фірмовий» торт від Ярини Затонської сподобається вам не менше.

Торт «Фірмовий» від Ярини

1-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку посічених горіхів. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

2-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку маку. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

3-ій корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку подрібненого арахісу.

Крем: 12 жовтків та 1 склянку цукру збити на водяній бані. Коли вистигне, додати 350 г масла та сік одного лимона, збити.

Перемащувати в такій послідовності: вафельний лист – крем – 1-ий корж – крем – вафля – крем – 2-ий корж – крем – вафля –  крем – 3-ій корж – крем – вафля. На ніч можна поставити зверху щось важке, щоб торт добре просочився кремом. Прикрасити за смаком.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Кузьмі — 50. Як боляче писати — «було б»… Скільки б років не минуло від його трагічної загибелі (а минуло уже три з половиною), змиритися з тим, що не почуємо його «фірмових» жартів, приколів та пісень, неможливо...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Важкоатлетка зі Скалата Марія Хлян вийшла заміж...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 17:00


У жовтні розпочинається опалювальний період. Традиційно у цей час актуалізується питання про нарахування субсидій...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Днями на вулиці Коновальця у Тернополі виник конфлікт через банальне паркування авто, а обернувся серйозним побиттям і госпіталізацією потерпілого...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 14:00


Минулої п’ятниці, 13 вересня, Верховна Рада України прийняла постанову про дострокове припинення повноважень всього складу Центральної виборчої комісії...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:00



Теми дня
19 Вересня
18 Вересня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео