Неділя, 05 квітня 2020
• Святослав Вакарчук втратив батька • Головний санітарний лікар України відвідав Тернопільщину • Учасник АТО Михайло Усар залишився сам із шістьма дітьми • На в’їздах в Тернопіль облаштовують контрольно-пропускні пункти • У лікарнях Тернополя перебуває 20 хворих на COVID-19 • Ліки від малярії, ВІЛ і артриту. Чим лікуватимуть українців від коронавірусу? • Від коронавірусу померла жителька Козови • Вчені показали вплив Covid-19 на легені • Поліцейські розшукують 19-річного тернополянина • Як Тернопіль бореться з Covid-19? • Вимагали 200 тисяч гривень і погрожували розправою… • Уряд посилює карантин і вводить нові обмеження • У Тернополі підтвердили новий випадок СОVID-19 • «Матері дякували їй за дітей, а чоловіки – за дружин» • Спалах пневмоній на Тернопільщині триває ще з січня. Як область бореться з епідемією? • МОЗ дозволило поновити роботу торгівельних ринків • Козівські медики заявили, що неготові лікувати хворих на коронавірус • У Тернопільських лікарнях зростає кількість хворих на COVID-19 • За порушення карантину заплатять по 17 тисяч гривень • У голови Монастириської міської ради діагностували COVID-19
Торт «Фірмовий» від Ярини

Опубліковано: 19 Лютого о 12:14 436


Окрім декупажу, Ярина Затонська має ще одне захоплення — кулінарія, особливо жінка любить потішити рідних чимось солоденьким.


Ярина розповідає, що коли минулого разу на сторінках «НОВОЇ…» ми надрукували її рецепт дуже смачного пляцка «Полячка», люди навіть телефонували їй і дякували за рецепт. Впевнені, що нинішній «Фірмовий» торт від Ярини Затонської сподобається вам не менше.

Торт «Фірмовий» від Ярини

1-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку посічених горіхів. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

2-ий корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку маку. Випікати на малому вогні 20-25 хв.

3-ій корж: 4 білки і 1 склянку цукру збити, додати 3 ст. ложки борошна та 1 склянку подрібненого арахісу.

Крем: 12 жовтків та 1 склянку цукру збити на водяній бані. Коли вистигне, додати 350 г масла та сік одного лимона, збити.

Перемащувати в такій послідовності: вафельний лист – крем – 1-ий корж – крем – вафля – крем – 2-ий корж – крем – вафля –  крем – 3-ій корж – крем – вафля. На ніч можна поставити зверху щось важке, щоб торт добре просочився кремом. Прикрасити за смаком.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Пішов із життя ексміністр освіти України (2007-2011рр.), вчений, доктор фізико-математичних наук Іван Вакарчук ...


Опубліковано: о 15:22


Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив про деталі свого візиту на Тернопільщину. А також розповів, чому не відвідав Монастирищину...


Опубліковано: о 15:00


Місяць тому багатодітна сім’я Усарів із Ланівців втратила матір. Сиротами залишилися шестеро дітей....


Автор: Рубрика: , , , Опубліковано: о 13:15


На контрольно-пропускних пунктах будуть проводити температурний скринінг для водіїв та пасажирів, надаватимуть поради, а також (при необхідності) спрямовуватимуть до лікарні...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:33


У Тернопільських лікарнях - 20 хворих на коронавірус. Ще двоє знаходяться на амбулаторному лікуванні. На самоізоляції перебувають 449 тернополян...


Рубрика: Опубліковано: о 14:00



Теми дня
4 Квітня
3 Квітня
2 Квітня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео