Четвер, 25 квітня 2024
• Мінливий квітень: коли в Україну повернеться тепло? • 9000 доларів за те, щоб «швидко перебігти кордон» • “Батько загиблого Героя несе хрест іншого Героя”. На Тернопільщині попрощалися із захисником • У Тернополі у парку “Сопільче” провели змагання зі спортивного орієнтування • Тернополянин оплатив оренду квартири… шахраєві • Міський голова Тернополя від себе передав допомогу на фронт • На Тернопільщині є майже сотня вільних вакансій для лікарів • Біля Тернополя намагались застрелити кримінального авторитета • На війні загинув 22-річний захисник Денис Каразія із Кременеччини • У чоловіків із Чортківщини виявили незаконні зброю і набої • У Тернополі двоє підлітків отруїлися алкоголем • Юні волонтери з Шумщини допомагають ЗСУ • Зупинив суддю і поплатився посадою. Патрульного з Тернополя звільнили за перевищення службових обов’язків • Знайшли мертвою на полі. Прикрий випадок на Тернопільщині • Троє посадовців із Тернопільщини заподіяли збитків на 26 мільйонів гривень • У Тернополі засуджено трьох депутатів російської держдуми • Військовий з Тернополя Дмитро Линва два роки бореться з онкологією • «У наш офіс в Харкові прилетіла російська ракета…» • Колишнього начальника Тернопільської державної податкової інспекції засудили за вимагання грошей • На Рівненщині знайшли давню ікону художника з Тернопільщини
Тушкована індичка з овочами

Опубліковано: 28 Березня о 8:42 230


На закуску номера.


500 г філе індички, 3 помідори, 200 г цвітної капусти, 1 болгарська перчина, 1 цибулина, 5 ст. ложок сметани, 1 ст. ложка пшеничного борошна, сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції, свіжа зелень петрушки або кропу за смаком.

Філе індички нарізати невеликими порційними шматочками. Додати столову ложку сметани і спеції, перемішати. Залишити на 15-20 хвилин.

Помідори очистити від шкірки і нарізати часточками. Цвітну капусту розібрати на окремі суцвіття. У невеликій каструльці довести воду до кипіння і відварити цвітну капусту протягом двох хвилин. Потім суцвіття відкинути на друшляк, щоб повністю стекла вода. Трохи остиглі суцвіття посипати борошном і перемішати.

Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю тонко нашаткувати півкільцями. На середній вогонь поставити пательню і розігріти в ній кілька столових ложок олії. Обсмажити нашатковану цибулю до отримання золотистого відтінку. До цибулі додати філе індички і продовжувати смажити, поки м’ясо не покриється рум’яною скоринкою. Додати помідори і цвітну капусту. Як тільки овочі обсмажаться, додати болгарський перець.

Готувати протягом 5-7 хвилин, періодично перемішуючи. Додати сметану, що залишилася, посолити і поперчити за смаком, а також додати спеції. Коли соус закипить, зменшити вогонь до мінімуму і закрити кришкою. Готову страву викласти в порційні тарілки і прикрасити свіжим подрібненим кропом або петрушкою.


Джерело: НОВА Тернопільська газета

Нещодавно опубліковане

В Україні кілька днів дощить, а температура у багатьох областях нагадує більш осінню, аніж весняну...


Рубрика: , Опубліковано: о 23:46


Отримали 9000 доларів за «швидко перебігти кордон» - за організацію незаконного переправлення "ухилянта" через кордон на Тернопільщині судитимуть двох осіб...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Лановецька громада провела в останню дорогу Василя Друзюка. 19 квітня з Героєм попрощалися в його рідному селі Іванківці...


Рубрика: , Опубліковано: о 20:13


У Тернополі у парку "Сопільче" провели змагання зі спортивного орієнтування серед закладів загальної середньої освіти в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 16:00


28-річний тернополянин розповів, що на сайті «OLX» зацікавився пропозицією щодо винайму житла в обласному центрі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:59



Теми дня
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня