Неділя, 07 березня 2021
• На Бережанщині подружжя і їхній 3-річний син отруїлися чадним газом • Тернопільщина серед лідерів за кількістю вакцинованих від COVID-19 • Працівниця поліції Юлія Козевич врятувала життя ветерана АТО • Трагедія на Гусятинщині: гамселила матір палицею до смерті… • Що відомо про загиблих і постраждалих українців у смертельній аварії в Польщі? • Знесла курочка яєчко не просте, для здоров’я – золоте! Ідеї для швидких сніданків з яйцями • Автобус тернопільського перевізника потрапив у ДТП в Польщі: п’ятеро загиблих… • «Віч-на-віч» з… «TVORCHI» • У «Контінентал Фармерз Груп» стартує проєкт стажування для молодих спеціалістів «Майбутнє Контінентал» • Життєві вироки розбиваються об силу жіночої підтримки • У Тернополі сьогодні — сесія міської ради • «Тато казав, що купить мені пожежну машину, а сам помер…» • У «Savich-Park» — справжній могул! • Володимир Мариновський: «Замість того, щоб займатися розвитком футболу в нових територіальних реаліях, керівництво Асоціації футболу Тернопільщини намагається нашвидкуруч зберегти контроль в укрупнених районах» • Максі – сім’я і… мікро – зелень! Тернополяни Олена і Володимир Хабенюки на власній фермі вирощують мікрогрін • Мільйон гривень хабара за «поблажки» бізнесмену • «На сцені я – вогонь!» Олександр Божик – про карантин в онлайні, рок на скрипці і чи переросте сімейний дует у тріо • Верховна Рада призначила позачергові вибори у Теребовлі • Визначатимуть перевізника на маршрут «Овочевий ринок – «Східний масив» • Оціночні судження
Улюблений смак на новий лад

Опубліковано: 23 Січня о 8:00 28


Приготуйте для рідних у вихідні.


Закуска «Лінива шуба»
5 яєць, 1 цибулина, 1 морквина, 1 буряк, 200 г оселедця, майонез, зелень за смаком.
Відварити яйця, буряк, моркву. Розрізати охолоджені яйця на половинки, розім’яти жовтки виделкою. Дрібно нарізати цибулю. Почистити овочі і натерти їх на тертці з великими вічками. З’єднати жовтки з цибулею, морквою і буряком. Додати майонез. Оселедець розрізати на скибочки.
У яєчні човники викласти овочеву суміш. Зверху розмістити шматочки оселедця і прикрасити зеленню.
Печінковий торт
1 кг печінки (можна і курячу, і яловичу), 2 яйця, 1 цибулина, борошно (приблизно 150-200 г), сіль, перець.
Для начинки: майонез (найкраще – домашній), 2 великі цибулини, 3 більші морквини, 5 зубців часнику, сіль, перець, зелень.
Печінку добре вимити, висушити і пропустити через м’ясорубку разом з цибулею. Додати сюди збиті яйця, борошно, спеції. Смажити печінкові млинці.
Окремо на сковорідці обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати моркву, потерту на тертці з великими вічками, і все довести до готовності. Коли охолоне, додати часник, пропущений через часникодавку, майонез і спеції.
Перемастити цією масою кожен млинець. Тортик залишити на столі бодай на годину. Прикрасити за смаком.
Крабовий салат по-новому
Приготуйте легкий салат з крабовими паличками, який за смаком кардинально відрізняється від класичного крабового салату. Готувати його дуже просто і швидко, жоден з компонентів не піддається термообробці. Для цього салату застосовується певна нарізка – всі інгредієнти треба нарізати тонкою соломкою. В салаті також переважає насичений червоний колір завдяки поєднанню крабових паличок, помідорів і червоного болгарського перцю. Такий салат буде доречний як для святкового меню, так і для повсякденної трапези.
200 г крабових паличок, 1 болгарська солодка червона перчина, 4 помідори, 200 г твердого сиру, 1 зубчик часнику, 2 ст. л. майонезу, сіль, перець за смаком.
Крабові палички заздалегідь дістати з морозилки, щоб вони повністю розморозились і стали м’якими. Крабові палички нарізати тонкими смужками. Обов’язково вибирайте крабові палички доброї якості, адже саме від них залежить основний смак страви. Вони повинні бути насиченого червоного кольору, легко розділятися на окремі шари.
Болгарську перчину розрізати на дві поздовжні половинки, видалити плодоніжки, насіння і тонкі прожилки всередині. М’якоть обполоснути, промокнути серветкою і також нарізати тонкою соломкою.
Помідори помити, розрізати навпіл. Видалити соковиту середину за допомогою чайної ложки або ножа. Щільну частину помідорів нарізати смужками.
Сир твердих сортів натерти на тертці з великими вічками.
Всі підготовлені інгредієнти викласти в глибоку ємність, додати майонез і подрібнений зубчик часнику. Часник також можна спочатку перемішати з майонезом і вже отриманим соусом заправити салат. Суміш посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.


Джерело: НОВА Тернопільська газета

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

4 березня сім'я із села Рогачин, що на Бережанщині, вчаділа у власному помешканні...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:50


З початку вакцинальної кампанії в Україні щеплення проти COVID-19 отримали 17 037 людей. За останню добу щепилися ще 1 279 українців...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:43


Подяку від начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола отримала оператор лінії "102" Юлія Козевич. Дівчина у відповідальний момент не розгубилася і доклала всіх зусиль, аби запобігти самогубству, на яке зважився ветеран АТО...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:29


Жахлива трагедія сталася на Гусятинщині: на свій ювілей донька вбила рідну матір.....


Рубрика: , Опубліковано: о 11:25


Внаслідок аварії автобуса з українцями у Польщі є загиблі та десятки постраждалих, різні джерела називали різну кількість смертей. За попередньою версією, водій не впорався з керуванням...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:50



Теми дня
7 Березня
6 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео