Середа, 08 липня 2020
• До Тернополя знову завітав великий футбол • Африканець Шон Ван Вейк: «У Тернополі можна безпечно прогулятись уночі, а в ПАР страшно навіть вдень» • «Вбивство Ващенка для Закутнього було тренуванням для нових замовлень…» • Коронавірус забрав життя талановитих лікарів Івана та Олега Гайдів з Бучаччини • На Тернопілля сунуть грози • Через спалах коронавірусу дитячий садочок №6 у Тернополі тимчасово призупиняє діяльність • З 6 липня аераційний фонтан на Тернопільському ставі працюватиме цілодобово • Сила грошей. Мама ексдепутата продала приміщення у центрі Тернополя майже за мільйон доларів, а син просить в людей пожертв • Перша онлайн вистава у Тернополі! “Рятуйте, мене женять!” (відео) • «Заплітати довге волосся дуже важко для рук. Але це єдиний мінус» • На пікнік! Курячий шашлик у маринаді з йогурту • На Тернопільщині живе 2113 переселенців з Криму і Донбасу • Ті, заради кого Мартен Фуркад завершив свою блискучу кар’єру • Катя Бужинська вперше показала личка своїх двійнят • «Боротьба за справедливість триває…» Суд оголосив вирок фігурантам справи щодо вбивства Віталія Ващенка • В обласному центрі запроваджують шкільний громадський бюджет • Тернопільська «Нива» вийде з відпустки 15 липня • Сергій Надал привітав військовослужбовців 44-ої окремої артилерійської бригади • Сьогодні суд оголосить вирок по справі щодо вбивства Віталія Ващенка • «Казав – повернуся за рік, а повернувся у труні…» На війні загинув сержант із Тернополя Іван Дедюх
Яблучно-грушевий пиріг з горіхами

Опубліковано: 22 Жовтня о 16:00 67


3 солодкі яблука, 3 груші, 2 яйця, 125 мл молока, 2 ст. л. оливкової олії, 4-5 ст. л. ванільного цукру, 150 г борошна, 1 ст. л. цукру, 1 пакетик розпушувача, дрібка солі, жменя очищених лісових горіхів.


Розрізати яблука на чотири частини, а потім на скибочки, попередньо видаливши серцевину та шкірку. Зробити те ж з грушами. Горіхи трохи підсушити в духовці і подрібнити ножем.
Приготувати тісто. Збити яйця, ванільний цукор і сіль. Додати олію і влити молоко. Перемішати. Потім додати просіяне з розпушувачем борошно. Ретельно розмішати. За консистенцією тісто має нагадувати йогурт.
Форму для запікання (бажано 30х40) змастити олією і посипати борошном. Вилити на дно трохи тіста і викласти частину фруктів. Потім додати решту тіста і розкласти фрукти, що залишилися. Зверху посипати подрібнені горіхи, змішані з 1 ст. л. цукру. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці пів години. Смакує охолодженим.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Перший за майже 20 років матч елітного дивізіону в Тернополі: «довгий» газон, юнацька «Ворскла» і фантастичний промах Бугаєнка
...


Автор: Рубрика: , Опубліковано: о 14:48


«Ти — африканець?! А чому білий?» — таке запитання найчастіше чує Шон Ван Вейк під час знайомства в Україні...


Автор: Рубрика: , , , Опубліковано: о 13:09


3 липня Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок фігурантам замовного вбивства громадського активіста, депутата Кременецької міської ради Віталія Ващенка....


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 12:04


«Брати не зустрічалися в час карантину, але обидва занедужали…»
...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 11:20


Про це повідомили Державна служба з надзвичайних ситуацій та Укргідрометцентр ...


Опубліковано: о 18:19



Теми дня
8 Липня
6 Липня
5 Липня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео