Неділя, 19 січня 2020
• Учні Тернопільського ліцею №21 заспівали разом із ТНМК • На судове засідання по справі вбивства Віталія Ващенка знову не прибув жоден свідок… • Сучасні броньовані двері: надійний захист і презентабельний зовнішній вигляд • 13-річна Єва Скоренька: «Балет — це моє життя» • КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» перерахувало платіжки за опалення і гарячу воду • «Нарешті ми разом!» • 20 облич’2019: Петро Гадз • Винуватець аварії утік за кордон • У Тернополі відбудеться концерт Івана Поповича • «Тернопільський Сірий» за рік зібрав для армії понад 5,3 мільйона гривень • «Виготовляємо дерев’яний декор і садимо молоді деревця» • Грип та ГРВІ: ситуація під контролем • Різдвяне диво… своїми руками! • Оман і… омана • «Ми – одне ціле і працюємо на благо пацієнтів» • 20 облич’2019: Максим Черкашин • Іранський тест на профнепридатність • «Таню двічі витягували з того світу…» • Ігор Сопель: сонна ТОДА — не до добра… • Чи до снаги малому бізнесу «турборежим»?
Закарпатський бограч із чипетками

Опубліковано: 3 Грудня о 16:00 75


Готовий бограч прикрасити перчиком чилі.


50 г копченої підчеревини, 250 г телятини, 250 г свинячих реберець, 2 мисливські ковбаски, 1 болгарська перчина, 2 картоплини, 1 морквина, 1 помідор, 1 ріпчаста цибулина, 4 зубці часнику, 1 ст. л. паприки, 1 перець чилі, 50 мл сухого червоного вина, чебрець, петрушка, кріп, сіль перець.
Для чипеток: 1 яйце, 4-5 ст. л. борошна.

Обсмажити дрібно нарізану підчеревину до рум’яної скоринки, додати дрібно нарізану цибулю і смажити її до прозорості. Потім додати паприку, свинячі ребра і яловичину, порізану великими шматками. Залити все водою – так, щоб вона повністю покрила м’ясо, накрити каструлю кришкою і тушкувати м’ясо на середньому вогні 40-45 хвилин. Потім додати до м’яса овочі: картоплю (нарізану невеликими кубиками), моркву (нарізану півкружальцями), помідор (нарізаний скибками), подрібнений часник, солодкий і гострий перці (нарізані кубиками). Добре перемішати, посолити (але не забувайте, що копчена підчеревина теж солона), поперчити (теж небагато) і варити ще 10 хвилин.
За той час приготувати чипетки (кльоцки): замісити круте тісто з яйця і борошна, в окремій каструлі скип’ятити воду, відщипувати невеликими шматочками тісто і кидати відразу в окріп. Після того, як чипетки спливуть, варити їх ще 3 хвилини.
Додати в бограч нарізані мисливські ковбаски, сухе червоне вино і готові чипетки. Коли з вина випарується алкоголь, додати подрібнену зелень – кріп, петрушку, чабрець – і знову довести до кипіння. Готовий бограч прикрасити перчиком чилі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

У понеділок, 13 січня, у Тернопільському драмтеатрі відбувся теплий акустичний різдвяний концерт гурту ТНМК
...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Нинішнє засідання у Тернопільському міськрайонному суді по справі щодо вбивства громадського активіста, депутата Кременецької міської ради Віталія Ващенка перенесли через те, що не прийшли свідки. Така ситуація не вперше...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:53


Часи, коли бронедвері були громіздкими «коробками», вигляд яких залишав бажати кращого, минули...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:23


Великі перемоги маленької балерини...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


За тепло у грудні тернополяни заплатять менше на 22%, за гарячу воду — на 18%...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00



Теми дня
17 Січня
16 Січня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео