Четвер, 12 грудня 2019
• Купили 6 тонн щебню і відремонтували дорогу! • Волонтер, лікар-доброволець Віктор Панфілов: «Кожен сантиметр землі на Донбасі политий кров’ю наших побратимів, не можемо віддати її…» • За чергову брехню “свободівці” натовкли “слугу” Богданця • Навіть небо раділо у Великих Бірках! • Юрій Ходаковський: «Якщо порівняти розвиток регіону з людським організмом, то дороги – це його вени» • Депутати Тернопільської облради просять Володимира Зеленського взяти справу Мирошниченка під особистий контроль • Підсумки зустрічі нормандської четвірки: про що домовилися Зеленський і Путін • Крапля сонця на зимовій тарілці: кому корисно їсти хурму? • Ліниві кнедлики з грибним рагу • Накрили бордель у Тернополі • Фест погуляли! Так виглядало найдорожче весілля України 2019-го • Танці до пліток доведуть. Що у Мішиної з Остапчуком? • Подвійне життя • «Держава у смартфоні» отримала своє обличчя • Міський голова Тернополя отримав нагороду Верховної Ради України • Що насправді є піст? Думки і поради Любомира Гузара • Бій Усик – Чісора відбудеться на початку наступного року • Посадовець хотів «чотири штуки баксів» • Ігор Мосійчук: «Андрій Богданець — брехун, який прикривається святим» • Команда Сергія Надала прозвітувала перед громадою: транспортна реформа, Тернопільська МТГ, Гаївський міст, цілодобова гаряча вода і багато-багато іншого…
Закарпатський бограч із чипетками

Опубліковано: 3 Грудня о 16:00 71


Готовий бограч прикрасити перчиком чилі.


50 г копченої підчеревини, 250 г телятини, 250 г свинячих реберець, 2 мисливські ковбаски, 1 болгарська перчина, 2 картоплини, 1 морквина, 1 помідор, 1 ріпчаста цибулина, 4 зубці часнику, 1 ст. л. паприки, 1 перець чилі, 50 мл сухого червоного вина, чебрець, петрушка, кріп, сіль перець.
Для чипеток: 1 яйце, 4-5 ст. л. борошна.

Обсмажити дрібно нарізану підчеревину до рум’яної скоринки, додати дрібно нарізану цибулю і смажити її до прозорості. Потім додати паприку, свинячі ребра і яловичину, порізану великими шматками. Залити все водою – так, щоб вона повністю покрила м’ясо, накрити каструлю кришкою і тушкувати м’ясо на середньому вогні 40-45 хвилин. Потім додати до м’яса овочі: картоплю (нарізану невеликими кубиками), моркву (нарізану півкружальцями), помідор (нарізаний скибками), подрібнений часник, солодкий і гострий перці (нарізані кубиками). Добре перемішати, посолити (але не забувайте, що копчена підчеревина теж солона), поперчити (теж небагато) і варити ще 10 хвилин.
За той час приготувати чипетки (кльоцки): замісити круте тісто з яйця і борошна, в окремій каструлі скип’ятити воду, відщипувати невеликими шматочками тісто і кидати відразу в окріп. Після того, як чипетки спливуть, варити їх ще 3 хвилини.
Додати в бограч нарізані мисливські ковбаски, сухе червоне вино і готові чипетки. Коли з вина випарується алкоголь, додати подрібнену зелень – кріп, петрушку, чабрець – і знову довести до кипіння. Готовий бограч прикрасити перчиком чилі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Молодь села Соколів Бучацького району власними силами бореться з бездоріжжям...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Приватний кабінет лікаря Віктора Панфілова з Кременця уже шість років є водночас волонтерським офісом...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 15:28


Тернопільське управління Головного управління ДПС у Тернопільській області звертає увагу суб’єктів господарювання...


Рубрика: Опубліковано: о 15:10


Митрополит Василій Семенюк освятив новозбудований храм Святих Верховних апостолів Петра і Павла...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 13:26



Теми дня
11 Грудня
10 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео