Субота, 28 березня 2020
• На Тернопільщині коронавірус виявили у півторарічної дитини • «Тіло батька лікарі винесли у мішку і зачинили двері…» • Відомі логотипи у стилі карантину • У Тернополі підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19 • Коронавірус підтвердили у 11-річної дитини та її матері • В Україні зареєстровано 218 випадків захворювання на коронавірус • У Тернопільській області підтверджено 26 випадків COVID-19 • Як діяти, якщо запідозрили у себе коронавірус? • “Час піклуватись про родину”: зіркові татусі записали відеозвернення • Поліція заблокувала низку населених пунктів на Тернопільщині • Карантин в Україні продовжено до 24 квітня • У Тернополі підтвердили перший випадок коронавірусу • На Тернопільщині – перша смерть від коронавірусу • Тернополянин обікрав квартиру, в якій робив ремонт • Маска у тон сукні • Нікому не повідомляйте персональні дані банківських карток! • Тернопільщина отримала тести для виявлення коронавірусу • На Тернопільщині зафіксували другий випадок зараження короновірусною інфекцією • Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію у Тернопільській області • Захворіли на коронавірус після поїздки до Почаєва
Закарпатський бограч із чипетками

Опубліковано: 3 Грудня о 16:00 82


Готовий бограч прикрасити перчиком чилі.


50 г копченої підчеревини, 250 г телятини, 250 г свинячих реберець, 2 мисливські ковбаски, 1 болгарська перчина, 2 картоплини, 1 морквина, 1 помідор, 1 ріпчаста цибулина, 4 зубці часнику, 1 ст. л. паприки, 1 перець чилі, 50 мл сухого червоного вина, чебрець, петрушка, кріп, сіль перець.
Для чипеток: 1 яйце, 4-5 ст. л. борошна.

Обсмажити дрібно нарізану підчеревину до рум’яної скоринки, додати дрібно нарізану цибулю і смажити її до прозорості. Потім додати паприку, свинячі ребра і яловичину, порізану великими шматками. Залити все водою – так, щоб вона повністю покрила м’ясо, накрити каструлю кришкою і тушкувати м’ясо на середньому вогні 40-45 хвилин. Потім додати до м’яса овочі: картоплю (нарізану невеликими кубиками), моркву (нарізану півкружальцями), помідор (нарізаний скибками), подрібнений часник, солодкий і гострий перці (нарізані кубиками). Добре перемішати, посолити (але не забувайте, що копчена підчеревина теж солона), поперчити (теж небагато) і варити ще 10 хвилин.
За той час приготувати чипетки (кльоцки): замісити круте тісто з яйця і борошна, в окремій каструлі скип’ятити воду, відщипувати невеликими шматочками тісто і кидати відразу в окріп. Після того, як чипетки спливуть, варити їх ще 3 хвилини.
Додати в бограч нарізані мисливські ковбаски, сухе червоне вино і готові чипетки. Коли з вина випарується алкоголь, додати подрібнену зелень – кріп, петрушку, чабрець – і знову довести до кипіння. Готовий бограч прикрасити перчиком чилі.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

COVID-19 підтвердили ще у двох дітей та мами з Монастириського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:27


Вранці 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний Павло Боднарчук із села Ковалівка Монастириського району...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 20:50


Український дизайнер Гоша Космо уявив, який вигляд мали б знамениті бренди під час карантину...


Опубліковано: о 18:00


На самоізоляції у Тернополі знаходяться 286 людей...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:48


Стан дитини, в якої підтвердили COVID-19 – середньо-важкий...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:57



Теми дня
28 Березня
27 Березня
26 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео