Неділя, 14 грудня 2025
• Під завалами загинула працівниця видавництва “Богдан” Ірина Чорненька • Чоловік на фронті, а дружина з сином рятувались від ракети в Тернополі • Від ракетного удару загинула працівниця Тернопільської ОВА • Страшні наслідки російської атаки на Тернопіль: 33 загиблих, 6 зниклих безвісти • Віталій і синочок Давидко загинули через російську атаку на Тернопіль • Росія вдарила по двох житлових будинках у Тернополі • Школярка з Тернополя стала лауреаткою премії імені Павла Тичини • Нападав на людей і грабував, а потім втік в Іспанію: судитимуть тернополянина • У ресторані “Пролісок” невідомі побили скло і пошкодили майно • Лялька-мотанка має глибоке коріння в українській культурі • На Шумщині виділили город у… зоологічному заказнику «Людвище» • Сила не має статі: тернопільська нацгвардійка розповіла про власний шлях у війську • Які громади на Тернопільщині найбільше допомагають захисникам? • У Кременці чоловік мало не загинув через удар дерев’яною балкою • Чорнобривці — на чай для захисників • Кардинал із Тернополя з українцями в Австралії здійняли гігантський прапор України • Олександр Вовкотеча із Підволочиська очолив Службу військового капеланства ЗСУ • У Бережанах пенсіонер вчадів через замикання настільної лампи • Священник із Вишнівецької громади розробив мобільний додаток для покаяння • Тернопільська «Посмішка» — серед найкращих на всеукраїнському фестивалі мистецтв
М’ясний рулет з беконом і грибами

Опубліковано: 22 Січня о 18:00 656


Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш.


М’ясний рулет з беконом і грибами

800 г м’ясного фаршу, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 1 яйце, 3-4 ст. л. панірувальних сухарів, сіль і перець за смаком, 400 г печериць, 1 морквина, 100 г твердого сиру, 200-250 г бекону, олія.

Для приготування м’ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш. Найкраще для варіанту з беконом підходить яловичий фарш або з птиці, оскільки свинячий фарш дасть багато соку, а в поєднанні з беконом це не потрібно.

Отож, у велику миску натерти на тертці одну цибулину і часник, додати фарш, яйце, сухарі, сіль-перець за смаком, вимісити до однорідності. Другу цибулину і моркву нарізати кубиками, шампіньйони – шматочками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості, додати гриби, посолити і поперчити, обсмажити впродовж приблизно 8 хвилин, потім залишити охолонути. Нарізати бекон тонкими скибочками.

Розігріти духовку до 180 градусів. На великому аркуші фольги сформувати прямокутний пласт з фаршу завтовшки приблизно 1,5 см. Викласти у центр грибну начинку і тертий на тертці сир. За допомогою фольги акуратно згорнути рулет. Защипнути край і огорнути рулет скибочками бекону. Викласти рулет на застелене фольгою деко і запікати приблизно 40 хвилин до рум’яної скоринки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Внаслідок жахливого ракетного удару по Тернополю 19 листопада, загинула працівниця видавництва "Богдан" Ірина Чорненька...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:22


Трагічний ранок 19 листопада назавжди змінив життя родини Геляс у Тернополі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:11


Галина Мацьків загинула під завалами зруйнованого російською ракетою будинку в Тернополі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 9:00


22 листопада о 18:00 у Тернополі завершили пошуково-рятувальні роботи після масованого російського удару...


Рубрика: , , Опубліковано: о 20:16


Внаслідок ракетної атаки ворога на Тернопіль 19 листопада трагічно загинули Віталій Долиняк та його маленький син Давидко...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:52


Найпопулярніше цього тижня

Теми дня
23 Листопада
22 Листопада
19 Листопада
10 Листопада
24 Жовтня