Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе...
Опубліковано: о 18:00
Поставити каструльку в широку миску з дуже холодною водою або колотим льодом...
Опубліковано: о 12:00
Випікати при температурі 180 С приблизно годину. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою...
Опубліковано: о 18:00
Для крему збити вершки з пудрою на пишну масу. Абрикоси порізати на шматочки
...
Опубліковано: о 18:00
Пісочне тісто на сметані виходить дуже м’яким...
Опубліковано: о 14:00
У форму треба викласти нижню частину коржа, змастити половиною крему, на крем викласти половину ягід, злегка втискаючи їх у крем...
Опубліковано: о 18:00
Торт «Чорний ліс» або, як його ще називають, шварцвальдський вишневий торт, — один з найпопулярніших десертів у світі...
Опубліковано: о 14:00
Із вказаних інгредієнтів млинців виходить досить багато, тож їх ще вистачить на десерт з ягодами або солодким сиром...
Опубліковано: о 16:00
Приготувати смачний і ніжний торт на День матері, який цього року відзначаємо 13 травня, зможе навіть школярик початкових класів, якщо використовувати цей елементарно простий рецепт...
Опубліковано: о 15:00
Хочете за великоднім столом потішити дітей чимось незвичним? Втім, чому тільки дітей? Ці надзвичайно смачні та оригінальні «Гніздечка» сподобаються абсолютно всім...
Опубліковано: о 19:30
Гречаники наминатимуть усі! Навіть ті, хто неймовірно корисну гречку незаслужено недолюблює...
Опубліковано: о 16:00
А сирник цей не простий, а заварний. Хоча й на смак він відрізняється від традиційного випеченого, але також є дуже смачним. Найбільшою перевагою цього заварного сирника є те, що він вдається завжди: заварна сирна маса не сяде після випічки, а коржі готуються дуже просто і швидко...
Опубліковано: о 16:00
Більшість салатів з дайкона передбачають поєднання фруктів і овочів. Це дозволяє підкреслювати корисність і легкість цього інгредієнта...
Опубліковано: о 18:00