Субота, 27 липня 2024
• “Згоріло все – одяг, меблі, стіни…” Сім’я з Тернопільщини залишилася без даху над головою • У Кременці посадовці вимагали у підприємців хабарі за перемогу в тендері • Шахраї зняли з картки пенсіонера з Тернополя майже пів мільйона гривень • Зібрали донати на… блокпості. Діти із Заліщиків підтримують ЗСУ • “Її пісні були наповнені теплом і ніжністю, так само, як і її душа”. Обірвалось життя співачки Ірини Музики • У Тернополі відкрили меморіальну дошку Герою Віталію Венгеру • Затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон • Прапор передали синові. Шумщина попрощалась із Героєм Миколою Пичулюком • Митрополит Епіфаній закладе капсулу під меморіальний комплекс у Лішні • У службовців ТЦК Тернопільщини вилучили 1,8 млн грн, 82000 євро і 96000 доларів • Викрав у знайомого банківську картку і зняв 40 тисяч гривень кредиту • Із серпня у Тернополі подорожчає проїзд у громадському транспорті • На Монастирищині два брати відкопали на городі дзвін XIIX століття • У Збручі на Тернопільщині масово загинула риба • За сприяння в складанні іспиту з водіння взяв 12 тисяч гривень • У готелі в Тернополі військовий застрелив прикордонника • Мамині вишиванки передала до музею в Залізцях • Надії було лише 24. Обірвалось життя поліцейської з Тернопільщини • Олександра Криницького призначили представником уповноваженого з прав людини в Тернопільській області • 20 тисяч кал – на городі у Василя Романчака із Теребовлянщини
Нарешті дозрів! За 20 років стосунків лідер радикалів повів Росіту в ДРАЦС

Автор: Опубліковано: 8 Червня о 15:00 76


Цим весіллям Олег Валерійович, вочевидь, хоче покласти край розмовам про своє скандальне минуле. Хоча його закордонні вояжі з невідомими чоловіками постійно підживлюють чутки про нетрадиційну орієнтацію депутата.


Пацан сказав — пацан зробив. Нещодавно лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив про намір офіційно одружитися з матір’ю своєї доньки.

На 20-ту річницю стосунків депутат наважився зробити жінці пропозицію та оголосив, що у червні вони візьмуть офіційний шлюб. Момент освідчення, що відбулося за великоднім святковим столом, Ляшко записав на відео та виклав у Facebook.

І ось минулої суботи, 2 червня, Олег Ляшко нарешті набув офіційного статусу одруженого чоловіка. Вони з Росітою взяли офіційний шлюб у ДРАЦСі й відразу ж виклали фото з розпису. «Нова українська сім’я. Більше щасливих сімей і дітей в нашій рідній найкращій Україні!» — підписав фото радикал.

Як відомо, Ляшко з Росітою разом уже 20 років і мають спільну дочку Владиславу. «20 років я думав, чи варто це робити. Я хотів би ще 20 років подумати, але Росіта не дала. Поставила ультиматум: або йдемо, або думай з іншою. А нам інша не треба, нам потрібна найкраща», — каже Олег Ляшко. За кілька годин до весілля депутат запостив відео, на якому вони з «нареченою» співають у караоке «Ах эта свадьба пела и плясала». А за день до ДРАЦСу Олег Валерійович виклав у Facebook фото себе босоногого зі словами «До весілля готовий!»

Штамп не важливий, але…

Як відомо, Ляшко тривалий час ховав свою жінку від громадськості і лише п’ять років тому привів її на шоу Савіка Шустера. За словами Росіти, тоді її поява у студії не була заздалегідь спланованою акцією.

“Тієї п’ятниці Олег запропонував мені поїхати разом з ним на ефір. Коли почалася передача, я перебувала за лаштунками шоу і спокійно спостерігала за подіями. Дискусія тривала в звичайному режимі. Але коли ж Олегу поставили запитання: чому ти «вбив» свою дружину в декларації, мені довелося вийти, — згадує жінка. — У мене з’явилося бажання розставити всі крапки над «і»: заявити, що в Олега є сім’я і у нас все добре. До цього випадку ми намагалися відокремлювати особисте життя від політики».

Росіта розповіла, що коли вони познайомилися, то спілкувалися різними мовами. «Було кумедно спілкуватися: він говорив тільки українською, а я російською, — згадала жінка.

Так само й нині у їхньому будинку звучать дві мови.

«У нас навіть вдома є жарт з цього приводу. Олег каже: «Росіта, ти їси українське сало, ти їси картоплю, а розмовляєш російською». Я, звичайно, можу спілкуватися українською, але зручніше — російською. Коли ж Олег переходить на російську, я його не сприймаю. Російська у виконанні Ляшка дуже ріже слух», — зізнається уже офіційна дружина головного радикала країни.

За словами Росіти, Ляшко вдома зовсім не такий, яким його бачать на екрані та у Раді. «Олег тепер дуже спокійний, неконфліктний. Це раніше у нього був складний характер, страшенно впертий. Ми могли посваритися, а потім не розмовляти кілька днів, перебуваючи в одному приміщенні. З віком це загострення пристрастей минуло. У господарстві дуже допомагає: картоплю чистить, оладки смажить», — не може нахвалитися жінка.

Сама Росіта за освітою є бібліографом суспільно-політичної літератури, але за фахом не працює, керує івент-компанією.

На запитання, чому все-таки депутат не вказав її у декларації, Росіта тоді повідомила: «У нас стосунки не оформлені. Спочатку ми просто боялися цього, адже коли я була вагітна, Олег сидів у в’язниці за журналістську діяльність. Коли його випустили, він взагалі тривалий час був змушений нас ховати, — пояснила тоді жінка і додала: — А взагалі ми з Олегом вважаємо, що люди найчастіше йдуть у ДРАЦС для того, щоб поставити печатку в паспорті і таким чином утримувати одне одного або потім щось ділити. Але ні в мене, ні в Олега таких прагнень немає. Щоб довго жити душа в душу, не обов’язково одружуватися».

Втім, з роками, очевидно, погляди у них на штамп у паспорті змінилися.

Олег Ляшко з Даніелем

«На себе в дзеркало подивись!»

А ще цим весіллям Олег Валерійович, вочевидь, хоче покласти край розмовам про своє скандальне минуле. Хоча його закордонні вояжі з невідомими чоловіками постійно підживлюють чутки про нетрадиційну орієнтацію депутата. Скажімо, рік тому подейкували, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко зустрічався у Відні з 23-річним Даніелем, який навчається у КНЕУ. Принаймні його впізнали однокурсники хлопця. Неодноразово бачили Ляшка разом із цим молодиком і в столичному Пасажі на Хрещатику. А у найбільший свій секс-скандал Олег Ляшко потрапив у 2010-ому. Тоді у відповідь на звинувачення у гомосексуалізмі від регіонала він різко відповів: «Ви розказуєте про чиїсь орієнтації! На себе в дзеркало подивись! Голос свій послухай, спеціаліст з орієнтацій! Зі своїм петушиним голосом починаєш комусь про орієнтації розповідати!»

І нині в інтернеті доступне скандальне відео 1993-го року запису, на якому Ляшко сам розповідає деякі інтимні подробиці своїх статевих стосунків з чоловіком. Втім, Росіта на запитання про нетрадиційну орієнтацію чоловіка і жарти з цього приводу серйозно відповідає, що усе це зовсім не смішно. «Це не смішно. Жарт має з чогось з’явитися. Але я ще не побачила реального приводу для таких жартів і розмов».


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

У ніч із 17 на 18 липня у селі Колодіївка Скалатської громади згоріла хата місцевої родини Осаулко...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:48


Серед фігурантів — депутатка Кременецької міської ради, перша заступниця міського голови, староста одного з сіл громади та директор комунального підприємства...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:11


Тернополянин сподівався отримати фінансову допомогу від благодійного фонду, а натомість втратив усі заощадження...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:42


Юні волонтери із Заліщиків облаштували імпровізований блокпост і зібрали кошти для ЗСУ...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:36


26 липня померла вокалістки відомого тернопільського гурту «Фіра» Ірина Музика...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:10



Теми дня
27 Липня
26 Липня
25 Липня
24 Липня