Субота, 27 липня 2024
• У Кременці посадовці вимагали у підприємців хабарі за перемогу в тендері • Шахраї зняли з картки пенсіонера з Тернополя майже пів мільйона гривень • Зібрали донати на… блокпості. Діти із Заліщиків підтримують ЗСУ • “Її пісні були наповнені теплом і ніжністю, так само, як і її душа”. Обірвалось життя співачки Ірини Музики • У Тернополі відкрили меморіальну дошку Герою Віталію Венгеру • Затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон • Прапор передали синові. Шумщина попрощалась із Героєм Миколою Пичулюком • Митрополит Епіфаній закладе капсулу під меморіальний комплекс у Лішні • У службовців ТЦК Тернопільщини вилучили 1,8 млн грн, 82000 євро і 96000 доларів • Викрав у знайомого банківську картку і зняв 40 тисяч гривень кредиту • Із серпня у Тернополі подорожчає проїзд у громадському транспорті • На Монастирищині два брати відкопали на городі дзвін XIIX століття • У Збручі на Тернопільщині масово загинула риба • За сприяння в складанні іспиту з водіння взяв 12 тисяч гривень • У готелі в Тернополі військовий застрелив прикордонника • Мамині вишиванки передала до музею в Залізцях • Надії було лише 24. Обірвалось життя поліцейської з Тернопільщини • Олександра Криницького призначили представником уповноваженого з прав людини в Тернопільській області • 20 тисяч кал – на городі у Василя Романчака із Теребовлянщини • Землю накрила магнітна буря червоного рівня
Кохання на трасі

Автор: Опубліковано: 17 Травня о 14:00 131


Тернополянка Марія Кручова вийшла заміж за скандального російського біатлоніста Олександра Логінова.


Минулої неділі, 12 травня, 24-річна тернопільська біатлоністка Марія Кручова склала шлюбні обітниці в одній із церков нашого міста. Її обранцем став лідер чоловічої збірної Росії з біатлону Олександр Логінов. Офіційно свої стосунки молодята зареєстрували раніше у Саратові, рідному місті Олександра.

Напередодні державний тренер збірної України Євген Колупаєв повідомив, що Марія Кручова завершила кар’єру і зробила вибір на користь особистого життя. Однак уже через кілька годин Марія спростувала слова тренера, заявивши, що продовжує тренуватися і нікуди йти не збирається. У своєму Instagram спортсменка зазначила. «Тренування тривають і погода цьому сприяє. Спортивна кар’єра не закінчується, як про це активно почали писати. Всім добра». Варто зауважити, що, на жаль, Кручова не потрапила ні в основу, ні в резерв збірної України для підготовки до сезону’2019-2020.

Марія Кручова – уродженка Тернополя. У біатлон дівчина прийшла в 15 років. Усього за рік занять біатлоном Марія пробилася до юніорської збірної України, а ще через рік дебютувала на юніорському чемпіонаті світу в Контіолахті, де її найкращим результатом стало 30-те місце у спринті. Цікаво, що на тому ж турнірі виступав і майбутній чоловік Кручової. Логінов на юніорському чемпіонаті світу’2012 приніс збірній Росії три бронзові нагороди. У сезоні’2013/14 Марія дебютувала на Кубку IBU, але показати високий результат в особистих гонках їй довго не вдавалося. Головна перемога на біатлонній трасі прийшла до Марії в грудні 2015 року, коли вона виграла спринт на етапі юніорського Кубка світу в Італії.

Про стосунки Марії з Логіновим стало відомо в 2017 році. Молоді люди свої почуття не приховували, але й подробицями шанувальників не тішили.

Минулий сезон став проривним для них обидвох. Марія разом з Віталієм Трушем посіла третє місце в одиночній змішаній естафеті на етапі Кубка IBU. А 14 лютого, в День всіх закоханих, Кручова вперше в кар’єрі взяла участь в гонці Кубка світу. Навряд чи спринт в Солт-Лейк-Сіті дівчина буде згадувати з приємними емоціями. Вже на першому колі вона впала і зламала палицю. У підсумку тільки 73-тє місце. До речі, саме зі справами амурними багато хто пов’язував рішення Логінова поїхати на північноамериканські етапи, куди в основному вирушили резервісти збірної Росії. За словами самого російського біатлоніста, час, проведений з Марією, допоміг йому подолати спад середини сезону і повернутися на п’єдестал.

Так, нині Олександр Логінов — один з кращих біатлоністів планети. На торішньому чемпіонаті світу він здобув срібну і бронзову нагороди, а у загальному заліку Кубка світу фінішував на гросмейстерській другій позиції. Однак у навколобіатлонному світі репутація у Логінова не найкраща. У 2014-ому він був дискваліфікований із забороною виступів у міжнародних змаганнях на два роки за вживання допінг-препарату еритропоетину. Ця речовина дозволяє прискорити надходження кисню до м’язів і вже тривалий час заборонена в спорті. Серед спортсменів, які в різний час були дискваліфіковані за вживання ЕПО, є кілька справжніх зірок, зокрема, і уславлений велогонщик Ланс Армстронг. До міжнародної кар’єри Логінов повернувся у 2017-ому і здійснив стрімкий злет до числа зірок світового біатлону, але за допінговий випадок має неоднозначну репутацію серед спортсменів. Скажімо, швед Себастьян Самуельсон, у числі інших, неодноразово негативно висловлювався щодо чесності виступів Логінова, а француз Мартен Фуркад постійно відмовлявся вітати росіянина після вдалих гонок.

Тож не дивно, що в Україні звістку про стосунки Кручової та Логінова, зважаючи на його скандальне допінгове минуле, сприйняли неоднозначно. Втім, як відомо, серцю не накажеш.

До слова, для Логінова шлюб з Кручовою став другим. У 2014 році він одружився з російською біатлоністкою Маргаритою Яростовою, проте  через два роки вони розлучилися.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

Серед фігурантів — депутатка Кременецької міської ради, перша заступниця міського голови, староста одного з сіл громади та директор комунального підприємства...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:11


Тернополянин сподівався отримати фінансову допомогу від благодійного фонду, а натомість втратив усі заощадження...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:42


Юні волонтери із Заліщиків облаштували імпровізований блокпост і зібрали кошти для ЗСУ...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:36


26 липня померла вокалістки відомого тернопільського гурту «Фіра» Ірина Музика...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:10


26 липня на фасаді будинку на вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 21-А освятили меморіальну таблицю Герою-захиснику, тернополянину Венгеру Віталію Олеговичу...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:45



Теми дня
27 Липня
26 Липня
25 Липня
24 Липня